Ristet blomkål
SPONSORERET indhold

Ristet blomkål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Supernemt tilbehør som en del af et større måltid. Eller god som selvstændig ret med lidt yoghurt og ris.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
24. apr. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
4-8

Ingredienser

1 blomkål
2 spsk ghee (klaret smør)
1 spsk olie
2 tsk jomfru i det grønne
1 grøn chili, i tynde skiver
1 fed hvidløg, i skiver
2 tsk ingefær, revet
½ tsk stødt koriander
½-1 tsk garam masala
1 tomat, i tern
lidt hakket koriander

Sådan gør du

Del blomkålen i mindre stykker. Rist dem i ghee og olie på en varm pande. Lad dem tage lidt farve (ca. 4 minutter). Kom jomfru i det grønne, chili, hvidløg, ingefær, stødt koriander, garam masala og tomat ved. Skru lidt ned for panden, og rist i yderligere 2-3 minutter. Smag til med salt, og server straks med lidt frisk koriander på toppen.

PRØV OGSÅ: Louisa Lorangs 5 indiske livretter

PRØV OGSÅ: Mynte-chutney

PRØV OGSÅ: Indisk middag - Kalv masala, naanbrød & mangolassi