Mynte-chutney
Foto: Anders Schønnemann Mynte-chutney

Mynte-chutney

Mynte-chutney

Skønt, friskt og nemt tilbehør, der passer både til lam og blomkål. Brug det også som dip til fladbrød eller for eksempel papadums (kan købes i supermarkeder).

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4-8 Person(er)

2 store håndfulde mynte
1 stor håndfuld koriander
½ tsk revet ingefær
1 tsk knust spidskommen
½ tsk stødt koriander
1 tsk friskkværnet peber
ca. ½ citron, saft heraf
3 dl sødmælksyoghurt

Sådan gør du

Kom mynte og koriander i en morter, og mos det til en masse. Tilsæt ingefær, spidskommen, koriander, peber og lidt citronsaft. Rør yoghurt i, og smag til med salt og eventuelt mere citron. Server den kold.

PRØV OGSÅLouisa Lorangs 5 indiske livretter

PRØV OGSÅ: Sådan laver du indisk aubergine med tomat

PRØV OGSÅIndisk middag - Kalv masala, naanbrød & mangolassi

 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tip

Du kan nøjes med ren mynte eller fyre op for korianderen efter smag. Chutneyen holder sig i 1 døgn i køleskab.
Se, hvad vi ellers skriver om: Chutney, Dip og Mynte