Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Mynte-chutney
Foto: Anders Schønnemann Mynte-chutney

Mynte-chutney

Mynte-chutney

Skønt, friskt og nemt tilbehør, der passer både til lam og blomkål. Brug det også som dip til fladbrød eller for eksempel papadums (kan købes i supermarkeder).

4-8
Print

2 store håndfulde mynte
1 stor håndfuld koriander
½ tsk revet ingefær
1 tsk knust spidskommen
½ tsk stødt koriander
1 tsk friskkværnet peber
ca. ½ citron, saft heraf
3 dl sødmælksyoghurt

Sådan gør du

Kom mynte og koriander i en morter, og mos det til en masse. Tilsæt ingefær, spidskommen, koriander, peber og lidt citronsaft. Rør yoghurt i, og smag til med salt og eventuelt mere citron. Server den kold.

PRØV OGSÅLouisa Lorangs 5 indiske livretter

PRØV OGSÅ: Sådan laver du indisk aubergine med tomat

PRØV OGSÅIndisk middag - Kalv masala, naanbrød & mangolassi

 

Tip

Du kan nøjes med ren mynte eller fyre op for korianderen efter smag. Chutneyen holder sig i 1 døgn i køleskab.
Se, hvad vi ellers skriver om: Chutney, Dip og Mynte