SPONSORERET indhold

    Sådan laver du bechamelsovs

    ×

    Din Bedømmelse

    Tak for din bedømmelse!

    Se videoen hvor Katrine Klinken laver bechamelsovs her - bechamelsovs er en mælkesovs, som kan bruges til en stribe retter: lasagne, senneps- eller persillesovs og som mornaysovs/ostesovs.

    Af: Katrine Klinken Foto: KAM Production
    16. jan. 2016 | Opskrift | Hjemmet
    Total: 15 min

    Ingredienser

    Bechamelsovs

     


    20 g smør
    3 spsk. (30 g hvedemel)
    1/2 liter mælk
    salt peber
    evt. 1/2 tsk. fintrevet muskatnød
    evt. revet ost

    Sådan laver du bechamelsovs

    1. Smelt smør i en gryde ved middel varme.

    2. Rør melet i til alt smørret er suget op.

    3. Pisk mælken i lidt ad gangen til blandingen er jævn.

    4. Kog ved svag varme i 5-10 minutter, rør jævnligt.