Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Wrap med torskerogn og kål
Foto: Anders Schønnemann Lækker wrap med torskerogn og kål.

Wrap med torskerogn og kål

Wrap med torskerogn og kål

Så bliver det ikke nemmere. Denne wrap virker både som morgenmad, i madpakken eller sammen med lidt sprøde grøntsager, som nem aftensmad. Beregn dobbelt portion, hvis du bruger dem som aftensmad.

10 minutter
Print
Wrap med torskerogn til 2 personer

2 spsk flødeost naturel
3 spsk skyr
salt
½ fed hvidløg
peber
¼ - ½ spidskål
2 store fuldkorns-tortillas
lidt citronsaft
salt
300 g røget torskerogn, i skiver

Sådan laver du wraps med torskerogn

1. Rør flødeost og skyr med salt, lidt revet hvidløg og peber.

2. Snit kålen fint.

3. Smør tortillaerne med dressingen, og fyld dem med kål, citronsaft og rogn. Rul og server.

PRØV OGSÅ: Tomatsuppe med pasta

PRØV OGSÅ: Sort bønnepasta med spinat og laks

PRØV OGSÅ: Saltede ramsløgskapers

Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Tortilla, Wrap, Torsk, Kål, Frokost og Hovedret