
SPONSORERET indhold
Wrap med torskerogn og kål
Så bliver det ikke nemmere. Denne wrap virker både som morgenmad, i madpakken eller sammen med lidt sprøde grøntsager, som nem aftensmad. Beregn dobbelt portion, hvis du bruger dem som aftensmad.
Wrap med torskerogn til 2 personer |
Total: 10 min
Ingredienser
2 spsk flødeost naturel
3 spsk skyr
salt
½ fed hvidløg
peber
¼ - ½ spidskål
2 store fuldkorns-tortillas
lidt citronsaft
salt
300 g røget torskerogn, i skiver
Sådan laver du wraps med torskerogn
1. Rør flødeost og skyr med salt, lidt revet hvidløg og peber.
2. Snit kålen fint.
3. Smør tortillaerne med dressingen, og fyld dem med kål, citronsaft og rogn. Rul og server.
PRØV OGSÅ: Tomatsuppe med pasta
PRØV OGSÅ: Sort bønnepasta med spinat og laks
PRØV OGSÅ: Saltede ramsløgskapers