Opskrift på rødfisk med tilbehør

Rødfisk med vildt tilbehør

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    500 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    41 %
  • Kulhydrat:
    39 %

4

Ingredienser

  • 800 g filet af rødfisk (med skind)
  • salt, friskkværnet peber
  • 1 spsk olie til stegning.
  • Tilbehør:
  • 2 finthakkede fed hvidløg
  • 2 fintsnittede rødløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 bakker spinat (200 g)
  • 1 bdt snittede forårsløg eller 1 porre
  • 250 g kogte vilde ris
  • evt. lidt vineddike.
  • Citron.

Sådan gør du

  1. Skær fisken i 2-3 cm brede stykker, drys med salt og peber og steg dem i olie et par minutter på hver side, til fisken har skiftet farve og er fast.
  2. Steg hvid- og rødløg i olie et par minutter under omrøring, bland spinaten ved – evt. af et par omgange – og steg den, til den falder let sammen. Tilsæt forårsløg samt ris, steg kort og smag til med salt, peber og vineddike.
  3. Servér fisken med tilbehøret og citron.