-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Smørrebrød med grønne asparges, smilende æg og fedtegrever
4
Ingredienser
- Mayo
- 11/2 dl. hjemmerørt mayonnaise med ½ rapsolie
- 120 g røget spæk
- ca. 16 grønne asparges
- 2 økologiske æg
- 4 skiver godt rugbrød
- 1 tsk koldpresset rapsolie
- salt
- citronsaft
- friskkværnet peber
Sådan laver du smørrebrød
- 1. Skær den røgede spæk i fine små tern, og rist dem på en pande ved svag varme over lang tid – ca.25 min til en stor del af fedtet er smeltet fra, og de små tern er blevet til sprøde fedtegrever.
- 2. Knæk bunden af alle aspargesene. Blanchér halvdelen af dem sprødmøre i vand med salt i ca. 2 min. Køl dem derefter af i meget koldt vand. Skær de kogte asparges i halve på langs.
- Skræl halvdelen af aspargesene med en tyndskræller i lange, fine strimler, og kom dem i koldt vand med isterninger i 5-10 min. Herefter er de helt sprøde og lækre.
- 3. Kog æggene til de er et sted mellem blødkogte og smilende (ca.5 min fra vandet koger) og pil dem.
- 4. Smør rugbrødet med lidt mayonnaise, kom de blancherede asparges på, derefter de smilende æg, rå aspargesstrimler vendt med lidt salt og citronsaft, drys med fedtegreverne og friskkværnet peber.