Annemette Voss Fridthjof
SPONSORERET indhold

Annemette Voss om særligt godt skønhedstip: "Man ligner lidt en glaseret skinke, men det virker bare"

Dagen skal starte med en kaffe to-go og et havdyp, og ellers handler livet om at smile, skabe og om at finde glæden ved lige præcis det sted, hvor man er. Det er i hvert fald opskriften, hvis man er iværksætter Annemette Voss Fridthjof, som også hjælper livskvaliteten på vej med kosttilskud og et godt serum.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Privat
26. aug. 2022 | Mode | ALT for damerne

Min morgenrutine består af… aflevering af mit yngste barn, en takeawaykaffe og et dyp i havet. Derefter et bad, god hudpleje og lidt let makeup.

At pleje min hud betyder for mig… selvomsorg. Det er noget, jeg gør for min egen skyld, fordi god hudpleje er kærlighed til min krop og til mit ældre jeg, som jeg endnu ikke kender.

Jeg lægger makeup… stort set hver dag – men kun lidt. Jeg bruger generelt ikke meget makeup. Jo ældre jeg bliver, desto mere naturlig kan jeg godt lide at være.

Min makeuprutine er… dagcreme, lidt Beauty Blur fra Vita Liberata, solpudder og derudover mascara og blush fra Miild. Hvis jeg bruger øjenskygge og highlighter, er det også fra Miild. Og så er jeg i øvrigt meget glad for lipgloss i cheriserød fra Chanel.

LÆS OGSÅ: "Jeg har haft den samme makeuprutine siden gymnasiet"

Jeg plejer mit hår med… mit kosttilskud Beautyforce Silica Boost Beauty Caps, der styrker hud, hår og negle samt hårplejeprodukter fra Zenz.

Hvis jeg kunne sige én ting til mine medsøstre, ville det være… at skønhed i sandhed kommer indefra. Et smil og godt humør skinner igennem, og ingen makeup vil kunne få dig til at se fantastisk ud, hvis du rent faktisk ikke har det godt. Så pas på dig selv i dit indre, så vil det kunne ses på dit ydre.

Den bedste duft for mig… er Le Labos Santal 33. Den sværger jeg til.

Hvis min hud slår ud, er mit trick… at bruge rigelige mængder af Raz Skincare Repair som natmaske. Man ligner lidt en glaseret skinke, inden man går i seng, men det virker bare!

LÆS OGSÅ: "Det er sådan, din makeup kommer til at se "flawless" ud"

Hvis jeg kunne give mit unge jeg et skønhedsråd, ville det være... brug mindre makeup og mere fugtighedscreme. Sov mere. Drik mere vand og mindre alkohol.

Det sted, jeg er i livet netop nu, er... det allerbedste. Jeg elsker at føle mig voksen. Jeg elsker, at man kan se, at jeg er voksen. Jeg føler mig smukkere end nogensinde – med rynker, pigmentpletter, åreknuder og det hele. Jeg er bare allermest glad lige nu.

Nutidens skønhedsideal er... under konstant udvikling. Jeg håber, at der måske kommer en naturlig modreaktion på skønhedskirurgi, fillers og alt, hvad der ligner. Jeg synes faktisk, at ”naturlig skønhed” virkelig kan noget.

LÆS OGSÅ: "Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået, fik jeg af en grønthandler"

Jeg føler mig smukkest, når... jeg kommer op af iskoldt havvand med saltvandsdråber på hele kroppen, vådt hår og et kæmpe smil.

Annemette Voss Fridthjofs favoritter:

decléor.jpg

Følelsen af lykke

Dette serum bruger jeg under min dagcreme hver morgen. Duften og følelsen af det gør mig lykkelig helt ned i maven. Green Mandarin Aromessence Serum, Decléor, 450 kr.

Repair.jpg

Hverdagsfavorit

Repair Salve, Raz Skincare, 355 kr.

VITA.jpg

Smuk glød

Beauty Blur i farven Latte fra Vita Liberata er det bedste skønhedsprodukt til at give ensartet, ”glowing” hud. Beauty Blur, Vita Liberata, 300 kr.

Mascara.jpg

Tårefast favorit

Jeg er til det naturlige look, men jeg bruger mascara hver dag. Jeg er meget glad for den, jeg har fra Miild. Tear-proof Mascara Define Eesome 01 Black, Miild, 230 kr.

Crème Masque Vernix.jpg

Meditation for huden

Natcremen fra Biologique Recherche er som meditation for min hud. Crème Masque Vernix, Biologique Recherche, 970 kr.

Anbefalet til dig