Christine Egholm
SPONSORERET indhold

"Jeg prøver at lade være med at impulsshoppe"

Hos influencer Christine Egholm er der styr på, hvilke snit, mærker og stilarter, der får lov at fylde i klædeskabet, og fejlkøbene er derfor få. Men hun kan stadig blive ufornuftigt forelsket i ultrablød strik og ting, der ser smarte ud på andre.

Af: Caroline Sjørup Foto: Pernille Ringsing
11. mar. 2022 | Mode | ALT for damerne

Stil

Min stil er meget klassisk, og jeg prøver at ramme noget, der sådan er ”smart casual”. Jeg trives godt i klassiske snit og farver og kan godt lide ikke at skulle tænke alt for meget over, hvad jeg skal tage på.

Inspiration

Jeg bruger Instagram rigtigt meget til at samle inspiration – jeg kan godt lide, at der er så rig mulighed for at finde ”ægte mennesker” med samme smag som mig.

Favoritdesigner

Jeg er ret forgabt i næsten alt, hvad danske Custommade laver. Derudover elsker jeg også Designers Remix. Jeg synes, de er gode til at ramme et miks mellem klassisk og feminint, som jeg rigtigt godt kan lide.

christine-egholm2.jpg
Kjole fra Ellos og sko fra Custommade, som er det nyeste skud på stammen af ballerinaer i klædeskabet.

Hverdag

Jeans, skjorte og blød strik – om vinteren går jeg altid i flade ankelstøvler, og om sommeren går jeg altid i ballerinaer.

Fest

Sorte tætte strømper, flade (men festlige!) sko og en kort kjole, der gerne må være lidt oversized, så jeg ikke behøver at tænke over, om noget strammer eller sidder forkert. Jeg vil gerne se smart ud, men jeg er med alderen også blevet ret firkantet med, at jeg også gerne vil have det rart i det tøj, jeg har på.

Se Christine Egholms bolig her.

christine-egholm3.jpg
Smukke kjoler i A-form er Christines favoritmodel. Den beige og lyserøde er fra Stine Goya, den mønstrede fra Baum und Pferdgarten og ballerinaerne fra Chanel.

Garderobehits

Jeans, skjorter og blød strik – det er min uniform, og jeg har et godt udvalg af favoritter.

Jeans

Jeg køber H&M’s jeans i modellen Embrace Slim Ankle – de er super behagelige og meget klædelige.

LÆS OGSÅ: "Jeg er faktisk ikke særligt vild med at shoppe"

Sko

Jeg har et par flade ankelstøvler fra svenske Flattered, som jeg har i to forskellige farver – dem elsker jeg, og de er klassiske og kan holde for evigt. Om sommeren går jeg mest i ballerinaer fra Chanel, som jeg også har i flere forskellige farver. De fungerer bare!

christine-egholm4.jpg
Sneakers fra Puma, sko med perler fra Custommade og ballerinaer med spænder fra Manolo Blahnik.

Smykker

Jeg går altid med de samme smykker og skifter ikke ret meget ud. Min vielsesring og forlovelsesring, en M-ring (M for mor og Mads) fra Halberstadt, en ring jeg har fået lavet af nogle arvede diamanter, et guldarmbånd og perleøringe fra Halberstadt.

christine-egholm11.jpg
Ur fra Marc Jacobs, ørestikkere med perler og diamantring fra Halberstadt samt arvestykker. Ringen med sten er et miks af fire forskellige ringe, som Christine fik samlet til én.

Tasker

Min klassiske sorte Chanel er så anvendelig og har fulgt mig i snart mange år – jeg kan have alt i den fra gamle krøllede kvitteringer til sutter og snacks til børnene.

christine-egholm5.jpg
Lyserød taske fra YSL og beige, brun og sort fra Chanel. Den beige taske var et impulskøb fra en veninde-shoppingtur, som nu er blevet en favorit.

Shoppingstrategi

 Jeg prøver egentlig at skære ned på min shopping og har været på en lidt længere rejse mod garderobeglæde – det er ikke, fordi jeg synes, det er nemt, eller fordi jeg i øvrigt har enormt stor succes med projektet, men en ambition er en ambition. Derfor har jeg ikke nogen liste, for jeg mangler slet og ret ikke noget. Og så prøver jeg at lade være med at impulsshoppe. Men når jeg finder den perfekte bløde strik, kan det godt være svært at stå imod.

Butikker

Jeg er mest en onlineshopper, hvis jeg skal være ærlig. Jeg bryder mig ikke om prøverum og trives bedst med at sidde i ro og mag foran skærmen og klikke hjem.

christine-egholm6.jpg
Ternet jakke fra H&M og hvid frakke fra Ellos.

Største samling 

Sko og tasker. Min mor sagde altid, at jeg havde arvet de interesser fra min mormor, som jeg desværre aldrig nåede at møde. Jeg ved ikke, om det passer, men jeg kan godt lide tanken.

Mere af

Gode, pæne skjortebluser, der kan bruges med jeans og en lille jakke, når man gerne vil dresse lidt op, uden at det skal blive helt partymode.

Tendenser

 Jeg prøver faktisk at bevæge mig væk fra at holde for meget øje med tendenser og i stedet koncentrere mig om, hvad jeg selv trives i og selv synes fungerer. Det lykkes ikke altid, men det er en ambition.

christine-egholm7.jpg
Strik og skjorte fra H&M, jeans fra Monki og støvler fra det svenske mærke Flattered, som Christine elsker og har i flere farver.

Bedste køb

Av, den var værre. Jeg synes, jeg har mange gode ting i min garderobe – mange ting, som jeg elsker. Mine bedste køb er nok dem, som, jeg synes, har været så gode, at jeg har købt dem i flere varianter. Det gælder mine jeans fra H&M, mine Chanel-ballerinaer og mine flade klassiske støvler fra Flattered.

Seneste køb

Et par ballerinaer med store glimmersløjfer fra Custommade.

LÆS OGSÅ: "Jeg skifter til joggingtøj i det sekund, jeg kommer hjem"

Mest opsigtsvækkende køb

Kjolen fra Baum & Pferdgarten er et festfyrvækeri og dermed lidt out of character, og jeg bruger den gerne til årets store fester. Jeg har haft den i flere år og elsker den stadig – også selvom den måske larmer lidt mere end resten af min garderobe.

christine-egholm8.jpg
Et af Christines svage punkter er bløde striktrøjer, som også for det meste udgør hverdagsuniformen. Her fra Ellos Collection og H&M.

Fejlkøb

Jeg kan ikke sætte fingeren på én ting, der har været et decideret fejlkøb. Jeg prøver at leve efter devisen ”if in doubt, don't”, og det, tror jeg, redder mig fra mange fejlkøb. Jeg synes tit, det er nemt at blive forelsket i noget, som man måske godt ved ikke rigtigt passer ind i ens egen garderobe, men som bare ser så drønsmart ud på andre. Den slags har taget mig årevis at lære.

Der er jo grænser for mange par sko, man reelt har brug for, når man kun har to fødder. Og hvor mange frakker man har brug for, når man kun har to arme. Det allersværeste er det der med at gå fra ting, jeg synes, er helt enormt smarte og flotte, og som jeg ved, jeg kunne elske. Men at lade det hænge, fordi jeg rent ud sagt ikke har brug for det. Det øver jeg mig stadig på.

christine-egholm9.jpg
Hjemmearbejdsdagene foregår for det meste i disse hjemmesko fra New Zealand Studios. Pyjamasen er fra Ellos og perlekæden købt online.

Aldrig uden

Mine ballerinaer fra Chanel. De er så meget grundstenen i min garderobe, at jeg slider dem op og køber nye par. Jeg forestiller mig, at jeg vil have det på samme måde om 30 år. Jeg synes, de er tidløse og passer perfekt i min garderobe. Jeg købte mit første par for mere end 10 år siden og har haft dem fast i garderoben siden da.

LÆS OGSÅ: "Det værste scenarie for mig er at være overdressed"

Klar på 5 minutter

Jeg friserer håret, børster øjenbrynene på plads, tager lidt concealer under øjnene, jeans på, blød strik, flade ankelstøvler og en klassisk lys frakke. Så er jeg good to go!

christine-egholm10.jpg
Olie fra Clarins, serum fra Estée Lauder, mascara fra Lavinde Copenhagen, creme fra A-Derma og elastik fra Le Mosch.

Bedste garderobetip

Find din ”uniform”. Det gør alt SÅ meget nemmere, at man altid ved, hvad man kan tage på. Og de dage hvor lyst og humør er til at prøve nyt, kan man så gøre det. Uniformen er bare den, der altid virker – også på off-dagene. Og skil dig så i øvrigt af med alt det, du egentlig ikke bruger – det fylder bare i dit hoved. Og i dit skab.

christine-egholm12.jpg
Her i skjorte fra H&M og jeans fra Monki.

Anbefalet til dig