Giv et smukt smykke til årets konfirmand

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Ditur, Vibholm, By Stine Winther, Ro Copenhagen, Camilla Krøyers, Helgstrand Fine Jewellery & Milas jewellery.

Giv et smukt smykke til årets konfirmand

Vil du give en gave, der holder mange år og for altid være et evigt minde om en skøn begivenhed, så overvej et smukt smykke. Der findes nemlig et utal af muligheder, så der helt sikkert er én af dem, der passer perfekt til konfirmandens personlighed.

Snart hopper årets konfirmander ud i foråret, og fester og fejringer står i kø. Skal du være gæst til en konfirmation, er du måske i gang med at finde præcis den gave, der falder i god jord. Her får du en række forslag til halskæder, armbånd og øreringe, der vil glæde de fleste unge mennesker.

Til konfirmanden der har næsten altditur_.jpg

Et smykke er et godt bud, hvis du vil give et fysisk minde, konfirmanden kan beholde i mange, mange år. Med et stort udvalg af kendte brands som Izabelle Camille og Enamel Copenhagen kan du på Ditur.dk få masser af inspiration til årets gave.

Ditur.dks sortiment er på mere end 1300 smykker, så der er god chance for, at du nemt finder gaven til årets konfirmand. Og skulle gaven mod forventning ikke falde i konfirmandens smag, kan den returneres i hele 99 dage.

En personlig gave der varer evigtvibholm.jpg

Smykker er den perfekte gave til én, du holder af. Det er et evigt minde om en ganske særlig dag eller om jeres personlige relation. Hos Vibholm finder du et stort udvalg af smykker, der er perfekte til konfirmanden.

Du finder smykker og ure fra de mest populære brands i alle prisklasser, så du er sikker på at finde noget, der passer perfekt til lige netop det unge menneske, du holder af. Find din konfirmationsgave på Vibholm, og hold minderne i live.

Tidløse og betydningsfulde smykkerbyStineWinther_altfordamerne_bsw.jpg

Giv konfirmanden et smukt og tidløst smykke, som altid vil minde om den store dag. Med et elegant smykke fra By Stine Winther kan du forære det unge menneske en betydningsfuld og personlig gave.

Hos By Stine Winther finder du smykker i en bred prisklasse, som passer ind i dit gavebudget, og du kan finde smykker for enhver smag og med ethvert udtryk.

Se By Stine Winthers bud på den perfekte konfirmationsgave, eller se den nye elegante ‘Pearl Collection’, og find den perfekte konfirmationsgave.

Håndlavede smykker der aldrig forgårro_copenhagen.jpg

Et smykke fra danske Ro Copenhagen er en personlig gave til konfirmanden. Alle smykkerne er håndlavede i 18 karat guld, så du får smykker, der kan bæres hele livet og aldrig forgår. En personlig gave, der kan gives videre til næste generation. Alle smykker er sat med en lille brillantslebet diamant, som en diskret påmindelse om styrke og skønhed – om det smukke i at være sig selv.

Se udvalget af korsvedhæng, bogstavsvedhæng, hjertevedhæng og alle de andre konfirmationssmykker på RoCopenhagen.dk 

Du får gratis fragt, hurtig levering og smykket pakket i en smuk gaveindpakning.

Gaven der holder år efter årcamillaKroyer_untitled_design_9.jpg

Smykker har ofte et sentimentalt og personligt budskab, når de gives i gave. Derfor er det Camilla Krøyers mission at skabe kvalitetsrige smykker til lave priser, så der er noget for enhver – smykker, der holder år efter år.

I Camilla Krøyers smykkeunivers lægges der vægt på at designe tidløse og elegante smykker, der samtidig er rå og feminine. På den måde kan bæreren skabe sit helt eget udtryk. Så hvis du vil overraske konfirmanden med et smykke med personlighed, kan du med fordel tjekke bedst solgte smykker.

Hos camillakroeyer.dk har du altid 30 dages returret fra gaven gives og gratis ombytning.

Unikke smykker til den store daghelgstrand.jpg

Hos Helgstrand Fine Jewellery har de skabt en kollektion af unikke sølvsmykker, der passer perfekt til konfirmanden.

I kollektionen finder du bl.a. de elegante Sitana-smykker med det karakteristiske 'S' med de fineste zirkoner, de klassiske hjertesmykker fra serien Prima Donna og Matiné-serien - også med funklende zirkoner. Alle smykker findes både i sølv og forgyldt – se hele udvalget.

Hver serie består af ring, armbånd, halskæde og øreringe, som du frit kan kombinere og derved skabe et unikt udtryk med. Den perfekte gave og et evigt minde om den store dag.

Designer Marianne Helgstrand er et relativt nyt navn i smykkeverdenen, og hun får de varmeste anbefalinger herfra.

Troen, håbet og kærligheden MILAS_.jpg

Har du et ungt menneske i din nærhed der lige om lidt siger ja til tro, håb og kærlighed... med andre ord.. en konfirmand.

Dreng eller pige... hos Milas jewellery laver vi håndlavede smykker.

Unikke smykker, der holder på minderne længe efter festen er slut.

Vi laver også smykker med et personligt touch,fx  en gravering , eller et andet personligt præg du vil glæde konfirmanden med. 

Kig ind til Milas jewellery eller find et stort udvalg af gaveideer på webshoppen

Se, hvad vi ellers skriver om: Smykker og Konfirmation