Skønhedsboozt til dit efterår
Denne artikel er sponsoreret af: TAKE A BREAK Spa, Star Lash, Marilou Lashes, Lækker, LASH BAR PRO, Scandic Beauty & Art of wellness

Skønhedsboozt til dit efterår

Det kolde efterår er over os, og mange kunne nok godt trænge til et skønhedsboozt, fx få ordnet bryn og vipper. Tjek oversigten over gode skønhedsklinikker og webshops her.

Sommergløden forsvinder i takt med, at vi bevæger os længere og længere ind i det kolde efterår. De farverige sommerkjole er erstattet af sweatere og jeans – det hele er med andre ord ikke helt så festligt som i de solrige sommermåneder. Måske kunne du derfor godt trænge til at få rettet og farvet både bryn og vipper, der kan være med til at give et ekstra touch til dit ansigt. Er du i tvivl om, hvor du finder eksperter på området, så læs med her, hvor du desuden også finder tilbud om uddannelse, hvis du selv går med tanke på at blive vippetekniker.

TAKE A BREAK Spa - stort udvalg af professionelle behandlingertakeabreakspa.jpg

I luksuriøse omgivelser i Carlsberg Byen finder du TAKE A BREAK Spa, der tilbyder et stort udvalg af professionelle skønheds- og velværebehandlinger, herunder også et bredt udvalg af bryn- og vippebehandlinger. Du kan derfor være sikker på at få en behandling, der matcher lige præcis dine behov:

Alle behandlinger udføres af en behandler, som er uddannet i den enkelte behandlingsteknik.

Læs mere de enkelte behandlinger på: www.takeabreakspa.dk

Star Lash – 10 års erfaring med smukke vipperstarlash_1324.jpg

Star Lash specialiserer sig indenfor eyelash extensions, bryn og hvad der dertil hører. Klinikken ligger i hjertet af København, og bag virksomheden er de to søstre Marie-Louise Bøtkjær og Karoline Bøtkjær. Søstrenes passion giver sig tydeligt til udtryk via deres øjne for de nyeste trends og tendenser inden for vipper og bryn. Ud over deres klinik, som ligger i Kronprinsessegade i København, driver de også Star Lash School, der uddanner vippeteknikere. I den forbindelse har Marie-Louise Bøtkjær og Karoline Bøtkjær agentur på det amerikanske vippebrand Minkys, som bliver solgt på landsdækkende plan til andre vippeteknikere.

Er du enten blevet nysgerrig på at høre mere om uddannelsen, eller ønsker du en eyelash extension-behandling, så læg vejen forbi Star Lash.

Marilou Lashes – vippe- og brynbehandlinger i verdensklassemarilou_img_8714.jpg

I hjertet af København finder du Marilou Lashes, som er en af de førende specialister indenfor vipper og bryn. Marilou Lashes er ejet af den prisvindende vippetekniker Marie-Louise, som blandt andet har vundet en guldmedalje ved verdensmesterskaberne i Single Lashes i Amsterdam. Med Marie-Louises imponerende CV er du i de tryggeste hænder. Hun er både uddannet master-stylist og tilbyder kurser, både nationalt og internationalt. Ud over det er Marie-Louise ansvarlig for træning og forhandling af nogle af Danmarks største beauty-brands, og du er derfor altid sikret topkvalitet, både når det gælder valg af produkter og udførelsen af selve behandlingen.

Lækker – det nyeste inden for bryn-stylinglaekker_2.jpg

Lækker er to eksklusive skønhedssaloner, du finder på Frederiksberg og i Rødovre. Begge saloner tilbyder en lang række forskønnende behandlinger – du kan få farvet og rettet bryn samt farve af vipper. 

Drømmer du f.eks. om smukke bambiøjne, er det eyelash extensions, du skal prøve. Med eyelash extensions opnår du et mere fyldigt og forførende look med et naturligt udtryk. Vipperne kræver ingen særlig pleje, og når først de er påsat, er mascara heller ikke nødvendig. Det eneste, du behøver at tænke på, er en opfyldning efter 2-3 uger.

Klinikkerne Lækker tilbyder blandt andet også det nyeste indenfor bryn, nemlig bryn-styling, som består af:
- Farve af bryn
- Analyse og opmåling
- Voks
- Tilretning
- Pleje
- Vejledning i hvordan du efterfølgende plejer dine bryn
- Vejledning i at lægge bryn-makeup
- Lash lift 

Trænger du til en opfriskning af ansigtet, så læg vejen forbi klinikken på Frederiksberg eller Rødovre.

Scandic Beauty – professionel vippeteknikeruddannelsebeauty_business_compan.jpg

Vippeteknikeruddannelsen hos Scandic Beauty Danmark fokuserer på, at der er tid til den nødvendige læring for alle deltagere. Derfor undervises max. seks personer ad gangen, som bliver indført i en grundig teoretisk gennemgang, da basisviden er alfa og omega for det endelige resultat af en vippebehandling.

Vippeteknikeruddannelsen strækker sig over to sammenhængende dage. Hertil kommer en træningsdag og en både praktisk og teoretisk eksamen, når du er klar. Med faste mellemrum afholdes der yderligere gratis træningsaftner.

Hos Scandic Beauty Lashes er høj kvalitet og faglighed vægtet, og du er derfor garanteret en topprofessionel uddannelse.

Du finder vippeteknikeruddannelsen på scandicbeauty.dk. Vi glæder os til at se dig!

ART of WELLNESS  - Tryghed, kvalitet og knowhow indenfor skønhed siden 2004artofwellness_NY.jpg

På Klampenborgvej - i Kongens Lyngby - ligger skønhedsklinikken ART of WELLNESS, hvor du som kunden er i centrum - i en afslappet stemning.
Mette og hendes team af engagerede behandlere tilbyder dig et bredt udvalg af professionelle skønheds- og velværebehandlinger. De mestrer også vippekunsten hvor de er fokuserede på sundhed for din naturvippe.

Få kyndig vejledning og professionel behandling hos ART of WELLNESS indenfor en vigtig del af ansigtsplejen: Vipper og Bryn.

Retning af bryn samt farvning af både bryn og vipper

Brow Styling og Vejledning

Brow Lamination med Keratin

Alle former for Eyelash Extensions

Lash Lift med Keratin

LASH BAR PRO - Produkter & Uddannelsebeautygroup_lash_bar_altfordamerne-page-0.jpg

HVAD ER BROW LIFT?

Behandlingen retter brynshårene ud, giver en mere ensartet retning, mere bredde til brynet, samt et brushed up look og en løftende effekt.

VIDSTE DU: Der findes 2 slags systemer, som kan benyttes til at udføre Lash & Brow Lift. De klassiske systemer bygget på aggressiv kemi, og Keratin systemerne med nænsom kemi.

ASPIRE BY LASH BAR, et DANSK LIFT SYSTEM fra ejeren bag LASH BAR, er 100% vegansk, parabene-fri og bæredygtigt. Serien med innovativ teknologi er en af de mest skånsomme i verden, og udsætter ikke vipper/bryn for kemisk klipning/overbehandling.

Den afsluttende og genopbyggende keratin-kur nærer og booster håret med fugt og vitaminer, samt lukker skællaget så vipper/bryn kan udsættes for vand/makeup lige efter behandlingen.  

Produktinfo & køb: www.lashbarpro.com

Uddannelsesinfo: www.lashbaracademy.nemtilmeld.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Mascara og Øjenbryn