Danica Chloe
SPONSORERET indhold

Danica Chloe har fået det bedste skønhedsråd af sin oldemor – og det klæder alle

Hun nyder fremtidens uvished og glæder sig over hverdagens snakke med sine to børn. Hendes oldemor har givet hende alle tiders bedste skønhedsråd, og smukkest føler hun sig i boblende humør med gode veninder. Læs influencer Danica Chloes indsigter om alt fra hormonel akne til nutidens skønhedsideal.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Privat
30. sep. 2022 | Mode | ALT for damerne

Min morgenrutine består af… kaffe med kollagenshot i, isrulle til ansigtet fra fryseren og gode samtaler med mine børn.

At pleje min hud betyder… alverden for mig. Jeg har lidt af hormonel akne on and off i mange år. Så for mig er det ikke en mulighed at gå i seng med makeup på, for så betaler jeg ved kasse 1 dagen efter.

Jeg lægger makeup, når… jeg skal arbejde eller ud med venner. Jeg er tit ”på” foran kameraet, og jeg føler mig bare bedst tilpas med lidt farve på kinderne. Jeg elsker og værdsætter dog også de makeupfrie dage.

LÆS OGSÅ: "Det bedste skønhedstip har jeg fået af en frisør ..."

Min makeuprutine er… ret simpel. Først en god, farvet dagcreme med solfaktor i, så øjenbrynsgelé, blush på kinderne og endelig mascara.

Så er jeg good to go. Jeg plejer mit hår med… Olaplex og K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask.

Hvis jeg kunne sige en ting til mine medsøstre, ville det være… stol på din mavefornemmelse og tro på, at det nok skal lykkes. Du kan så meget mere, end du tror. Du er stærk!

Den bedste duft for mig er… Pink Molécule fra Zarko Perfume. Den dufter himmelsk!

Når jeg skal have smilet frem, lytter jeg til… ”Thunder” med Imagine Dragons. Så livsbekræftende en sang!

Hvis min hud slår ud, er mit trick at… besøge Signe Heindorf-klinikken. Deres Fire & Ice-behandling fjerner alle urenheder og giver mig den flotteste instant glød.

LÆS OGSÅ: Rikke Møldrup Rasmussen: "Jeg har ingen drøm om at se evigt ung ud"

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået, fik jeg af min oldemor, og det var… at smile. Det smitter, og det klæder alle.

Det mærkeligste produkt, jeg har på badeværelseshylden… er en lille barberskraber til at fjerne uønskede hår i ansigtet. Det er en skrøne, at de kommer tilbage tykkere og mere sorte, og hudplejen trænger faktisk bedre ind.

Det sted, jeg er i livet, netop nu er… nyt! Jeg ved ingenting om, hvad der venter på mig, men jeg glæder mig til at finde mig selv efter at have været i dvale i mange år.

Nutidens skønhedsideal er… omfavnende. Jeg elsker, at man kan gøre lige, hvad man vil uden at blive set skævt til. Og det er uanset, om man er fortaler for botox og plastikkirurgi eller helst ikke vil røre ved noget som helst. Der er plads til alle former for skønhed.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss om særligt godt skønhedstip: "Man ligner lidt en glaseret skinke, men det virker bare"

Jeg føler mig smukkest, når… jeg føler mig fri og selvstændig. Og når jeg griner helt ned i maven sammen med gode veninder over et glas bobler.

Danica Chloes favoritter:

Lavinde Boost Deep Eye Mask.jpg

Når skønhedssøvnen ikke indfinder sig...

… redder disse øjenmasker mig gang på gang; de udvisker alle spor af træthed. Boost Deep Eye Mask, Lavinde Copenhagen, 250 kr.

iS CLINICAL.jpg

En redningsaktion

Produkterne fra IS Clinical har i sandhed reddet min hud. Aldrig har den været sundere og flottere. Youth Body Serum, IS Clinical, 1.185 kr.

sensai.jpg

Hverdagsfavorit

Face Fresh Paper, Sensai, 100 kr.

amazing-space.jpg

Magisk spray

Jeg har nok brugt de første ti flasker op. Det er magi på spray, der både virker beroligende og giver glød. Green Tea Boost, Amazing Space, 275 kr.

GinZing.jpg

Den eneste ene

Efter denne foundation er flyttet ind hos mig, bruger jeg ikke andre. Den kan det hele. Give fugt, glød, dække og beskytte mod solen. Et sandt vidunderprodukt. GinZing EnergyBoosting Tinted Moisturizer, Origins, 285 kr.

Anbefalet til dig