Horoskop jomfru illustration
Foto: Getty Images | Jomfruen er et jordtegn.
ALT for damerne

Horoskop jomfru

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Af 23.okt.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 43: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 23/10
Du er interesseret i at høre andres mening, og du blander dig derfor mere i debatten i dag end ellers. Det er ikke sikkert, at det ændrer din holdning, men du får sagen belyst fra flere vinkler.

Tirsdag 24/10
I alle former for forhandlinger har du gode kort på hånden, og de kan endda give dig økonomiske fordele. Eller du kan løbe ind i et særlig godt tilbud.

Onsdag 25/10
Du kan føle dig ramt af en sårende bemærkning, men du har svært ved at vise din vrede. Giv klart udtryk for din vrede men på en sober måde. Det bliver bedre modtaget, end du forventer.

Torsdag 26/10
Normalt er du kølig og velovervejet i næsten alt hvad du gør, men i dag viser du en mere følsom side. Det burde du gøre lidt mere.

Fredag 27/10
Fra i dag er der fokus på alt, hvad der handler om kommunikation, kurser og rejser. Kærligheden kan også krydse din vej i den forbindelse.

Lørdag 28/10
Pas på pengene og Dankortet i dag. Der er stor risiko for impulskøb. Tænk dig derfor om, inden du, trækker pungen frem.

Søndag 29/10
Dagen egner sig godt til at lægge langsigtede økonomiske planer. Det lyder måske lidt kedeligt, men et overskud på budgettet kan veksles til spændende oplevelser.

 

Se alle horoskoper her

Læs ALT for damernes store sommerhoroskop for jomfruen

dupa

Henter...