Horoskop jomfru
Foto: Ditte Hamo | Horoskop jomfru illustration
ALT for damerne

Horoskop jomfru

Jomfruen

Del på

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Af 20.apr.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn.

Torsdag 20/4
Alt står tilsyneladende i forandringens tegn, og da du altid fungerer bedst, når du er velforberedt, bliver du udfordret på din parathed.

Fredag 21/4
Du synes ikke, du får den nødvendige tid til at gennemtænke dine beslutninger, men lad det ikke fylde for meget. Tingene skal nok ende med at udvikle sig i den rigtige retning.

Lørdag 22/4
Det kommer til at handle om etik og moral den næste måneds tid. Det er vigtigt for dig, at holde fast i dine egne værdier.

Søndag 23/4
Du har en stærk udlængsel i øjeblikket. Gør noget ved det, og planlæg din næste rejse.

Mandag 24/4
Hvis du er ”single og søgende”, så prøv at forlade dine vante cirkler. Du vil opdage, at tilværelsen er fuld af muligheder for et match, også der hvor du ikke plejer at sætte dine fødder.

Tirsdag 25/4
Der kan være en risiko for impulskøb i de næste par dage. Hold fast i Dankortet og overvej en ekstra gang, om det du bare må eje, nu også er nødvendigt.

Onsdag 26/4
Dine karrieremæssige ambitioner vokser. Det kan bringe dig langt udenfor Danmarks grænser.

 

 

Se alle horoskoperne her

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for jomfruen lige her.

Jomfruen (24/8-23/9) er et jordtegn.

Jomfruen har orden i sagerne og er altid meget velforberedt. Hun har logisk sans og ordenssans, og selv om hun også kan rode og miste overblikket, så har hun altid styr på detaljerne. Jomfruen er sirlig og går op i god hygiejne – der skal være rent og pænt omkring hende.

Jomfruer kan være kritiske over for andre, men er også meget hjælpsomme – dog på en praktisk måde. Hun tager altid en tørn, hvis der er brug for det. Hun er ikke bange for at tage hænderne op ad lommen og er meget arbejdsom.
Hun er ikke så romantisk anlagt. Hun er forsigtig, og hun tager sjældent initiativ, hun lader sig hellere styre af fornuften og er meget realistisk. Derfor kan hun komme til at virke kølig og ikke så passioneret. Hun er nøgtern som person, og man kan altid stole på en jomfru.

Jomfruen passer godt sammen med andre jordtegn (tyren og stenbukken), samt med vandtegnene (krebsen, skorpionen og fiskene).

Kendte jomfruer: Beyoncé Knowles, Cameron Diaz, Ingrid Bergman, Helle Virkner, Jannie Spies Kjær, Agatha Christie.

Nøgleord i denne artikel: jomfruen, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...