Jomfruen
Foto: Ditte Hamo | Horoskop jomfru illustration
ALT for damerne

Horoskop jomfru

Jomfruen

Del på

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Af | 23.feb.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn.

Torsdag 23/2
Du elsker at der sker noget omkring dig, men uanset hvad du planlægger at gøre, så gør det ikke alene. Du opnår de bedste resultater sammen med en partner, hvad enten det handler om fritidssysler, job eller kærlighed.

Fredag 24/2
Der er fokus på dine relationer. Selv om det meste foregår på de andres præmisser, er det vigtigt, at du sætter grænser.

Lørdag 25/2
Du har ikke de store energireserver. Vær opmærksom på, at du er typen, der suger energi til dig fra dine omgivelser, så grav dig ikke ned. Tværtimod, kom ud blandt andre, dyrk dine relationer, lad op.

Søndag 26/2
Du har brug for at være dig selv. Derfor bliver det en forholdsvis stille søndag.

Mandag 27/2
Du er interesseret i at komme i dialog med andre og høre deres mening og holdninger til tingene, men følelsesmæssigt er du selv lidt reserveret og tilbageholdende.

Tirsdag 28/2
Når det gælder din økonomi og indtjening, gælder det om at indgå de rigtige alliancer. Der er ikke så meget, du kan udrette alene.

Onsdag 1/3
Der er lagt op til en meget romantisk dag. Der hersker en meget behagelig stemning mellem dig og din partner, ladet med følsomhed og ømhed.

 

 

 

Se alle horoskoperne her

Jomfruen (24/8-23/9) er et jordtegn.

Jomfruen har orden i sagerne og er altid meget velforberedt. Hun har logisk sans og ordenssans, og selv om hun også kan rode og miste overblikket, så har hun altid styr på detaljerne. Jomfruen er sirlig og går op i god hygiejne – der skal være rent og pænt omkring hende.

Jomfruer kan være kritiske over for andre, men er også meget hjælpsomme – dog på en praktisk måde. Hun tager altid en tørn, hvis der er brug for det. Hun er ikke bange for at tage hænderne op ad lommen og er meget arbejdsom.
Hun er ikke så romantisk anlagt. Hun er forsigtig, og hun tager sjældent initiativ, hun lader sig hellere styre af fornuften og er meget realistisk. Derfor kan hun komme til at virke kølig og ikke så passioneret. Hun er nøgtern som person, og man kan altid stole på en jomfru.

Jomfruen passer godt sammen med andre jordtegn (tyren og stenbukken), samt med vandtegnene (krebsen, skorpionen og fiskene).

Kendte jomfruer: Beyoncé Knowles, Cameron Diaz, Ingrid Bergman, Helle Virkner, Jannie Spies Kjær, Agatha Christie.

Nøgleord i denne artikel: jomfruen, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...