Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Jomfruen
Horoskop jomfru illustration

Horoskop jomfru

Jomfruen

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn.

Torsdag 19/1
Dagen egner sig godt til at få styr på de daglige rutiner eller indføre nogle nye kost- eller motionsvaner, der kan skabe en bedre balance mellem krop og sind.

Fredag 20/1
Der er flirt og erotik i luften.  Er du single, kan du møde en i dit nærområde, der får nogle stærke følelser frem i dig.

Lørdag 21/1
Weekenden starter stille, og du har brug for at være dig selv. Dagen egner sig godt til kreative formål, hvor du samtidig fordyber dig i dit indre univers.

Søndag 22/1
Du er nærmest super-sensitiv i dag, og du fornemmer med det samme, hvis stemningen er dårlig. Logikken er normalt din hjemmebane, og netop derfor virker det så fremmed.

Mandag 23/1
Der er fokus på de daglige arbejdsopgaver, og du må forvente nogle hektiske og travle dage.

Tirsdag 24/1
Arbejdet glider ikke helt så let, som du kunne ønske. Udfordringerne får dig til at finde nye og smartere løsninger, og du har modet og energien til at gennemføre dine idéer.

Onsdag 25/1
En kollega indvier dig i en hemmelighed i dag, og vedkommende kan trygt regne med din fortrolighed. Du løber nemlig ikke med sladder.

 

Se alle horoskoperne her

Jomfruen (24/8-23/9) er et jordtegn.

Jomfruen har orden i sagerne og er altid meget velforberedt. Hun har logisk sans og ordenssans, og selv om hun også kan rode og miste overblikket, så har hun altid styr på detaljerne. Jomfruen er sirlig og går op i god hygiejne – der skal være rent og pænt omkring hende.

Jomfruer kan være kritiske over for andre, men er også meget hjælpsomme – dog på en praktisk måde. Hun tager altid en tørn, hvis der er brug for det. Hun er ikke bange for at tage hænderne op ad lommen og er meget arbejdsom.
Hun er ikke så romantisk anlagt. Hun er forsigtig, og hun tager sjældent initiativ, hun lader sig hellere styre af fornuften og er meget realistisk. Derfor kan hun komme til at virke kølig og ikke så passioneret. Hun er nøgtern som person, og man kan altid stole på en jomfru.

Jomfruen passer godt sammen med andre jordtegn (tyren og stenbukken), samt med vandtegnene (krebsen, skorpionen og fiskene).

Kendte jomfruer: Beyoncé Knowles, Cameron Diaz, Ingrid Bergman, Helle Virkner, Jannie Spies Kjær, Agatha Christie.

Nøgleord i denne artikel: jomfruen, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
etape
Vandmanden
21. jan - 19. feb
etape
Fisken
20. feb - 20. mar
etape
Vædderen
21. marts - 20. april
etape
Tyren
21. april - 21. maj
etape
Tvillingen
22. maj - 21. juni
etape
Krebsen
22. juni - 22. juli
etape
Løven
23. juli - 23. aug
etape
Jomfruen
24. aug - 23. sep
etape
Vægten
24. sep - 23. okt
etape
Skorpionen
24. okt - 23. nov
etape
Skytten
24. nov - 21. dec
etape
Stenbukken
22. dec - 20. jan

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok