Horoskop jomfru
Foto: Ditte Hamo | Horoskop jomfru illustration
ALT for damerne

Horoskop jomfru

Jomfruen

Del på

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Af 22.jun.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Torsdag 22/6
Det er tid til at høste – frugten af dine karrieremæssige anstrengelser. Du har været vedholdende meget længe, og nu kan du se frem til anerkendelsen for det.

Fredag 23/6
En god veninde har noget på hjertet. Giv dig god til at lytte.

Lørdag 24/6
Du har fokus på at opleve, og det gør du blandt andet ved at rette din opmærksomhed mod nogle ny interesser, der kan komplementere de interesser, du allerede ofrer stor opmærksomhed.

Søndag 25/6
Du føler dig bedst tilpas i dine vante omgivelser. Du har brug for en søndag derhjemme uden alt for mange omkring dig.

Mandag 26/6
Kærlighed kan komme op til overfladen. Du er involveret med grupper og interesseorganisationer, hvor du møder mennesker med helt andre forudsætninger end dine egne, og som man siger; modsætninger mødes.

Tirsdag 27/6
En flirt udvikler sig til et dejligt venskab. Holdninger og en fælles interesse bringer jer sammen.

Onsdag 28/6
Det bliver en hektisk dag, hvor der er brug for nye metoder og arbejdsredskaber. Der skal tænkes alternativt og anderledes.

 

Se alle horoskoperne her

Jomfruen (24/8-23/9) er et jordtegn.

Jomfruen har orden i sagerne og er altid meget velforberedt. Hun har logisk sans og ordenssans, og selv om hun også kan rode og miste overblikket, så har hun altid styr på detaljerne. Jomfruen er sirlig og går op i god hygiejne – der skal være rent og pænt omkring hende.

Jomfruer kan være kritiske over for andre, men er også meget hjælpsomme – dog på en praktisk måde. Hun tager altid en tørn, hvis der er brug for det. Hun er ikke bange for at tage hænderne op ad lommen og er meget arbejdsom.
Hun er ikke så romantisk anlagt. Hun er forsigtig, og hun tager sjældent initiativ, hun lader sig hellere styre af fornuften og er meget realistisk. Derfor kan hun komme til at virke kølig og ikke så passioneret. Hun er nøgtern som person, og man kan altid stole på en jomfru.

Jomfruen passer godt sammen med andre jordtegn (tyren og stenbukken), samt med vandtegnene (krebsen, skorpionen og fiskene).

Kendte jomfruer: Beyoncé Knowles, Cameron Diaz, Ingrid Bergman, Helle Virkner, Jannie Spies Kjær, Agatha Christie.

Nøgleord i denne artikel: jomfruen, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...