Horoskop jomfru
Foto: Ditte Hamo | Horoskop jomfru illustration
ALT for damerne

Horoskop jomfru

Jomfruen

Del på

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Af 25.maj.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Torsdag 25/5
Job og karriere står i første række. Du er seriøs og målrettet, og måske er især dine kommunikative evner medvirkende til, at du får den succes, du stræber efter.

Fredag 26/5
Der venter en succes på jobbet i dag. En aftale eller kontrakt kommer i hus.

Lørdag 27/5
Kærligheden er lidt nødlidende i denne uge, måske fordi dit fokus i højere grad er rettet mod din arbejdsplads.

Søndag 28/5
Tag en pause og brug søndagen på ingenting. Slap af og nyd de hjemlige omgivelser.

Mandag 29/5
Hvis noget kan bringe dig i oprør, så er det andres manglende forberedelser, når I skal drøfte fælles anliggender. Det ligger nemlig dig selv uendeligt fjernt at møde uforberedt frem.

Tirsdag 30/5
Leder du efter kærligheden, er dine muligheder størst i forbindelse med job og karriere. Det er derfor næppe til festerne eller i private sammenhænge, du skal finde den eneste ene, hvis det skal være nu.

Onsdag 31/5
Der er fokus på de daglige pligter i dag. Men det kan være svært at få den nødvendige ro. Du bliver hele tiden distraheret og forstyrret af andre ting.

 

 

 

 

Se alle horoskoperne her

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for jomfruen lige her.

Jomfruen (24/8-23/9) er et jordtegn.

Jomfruen har orden i sagerne og er altid meget velforberedt. Hun har logisk sans og ordenssans, og selv om hun også kan rode og miste overblikket, så har hun altid styr på detaljerne. Jomfruen er sirlig og går op i god hygiejne – der skal være rent og pænt omkring hende.

Jomfruer kan være kritiske over for andre, men er også meget hjælpsomme – dog på en praktisk måde. Hun tager altid en tørn, hvis der er brug for det. Hun er ikke bange for at tage hænderne op ad lommen og er meget arbejdsom.
Hun er ikke så romantisk anlagt. Hun er forsigtig, og hun tager sjældent initiativ, hun lader sig hellere styre af fornuften og er meget realistisk. Derfor kan hun komme til at virke kølig og ikke så passioneret. Hun er nøgtern som person, og man kan altid stole på en jomfru.

Jomfruen passer godt sammen med andre jordtegn (tyren og stenbukken), samt med vandtegnene (krebsen, skorpionen og fiskene).

Kendte jomfruer: Beyoncé Knowles, Cameron Diaz, Ingrid Bergman, Helle Virkner, Jannie Spies Kjær, Agatha Christie.

Nøgleord i denne artikel: jomfruen, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...