Jomfruen
Foto: Ditte Hamo | Horoskop jomfru illustration
ALT for damerne

Horoskop jomfru

Jomfruen

Del på

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Af | 23.mar.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn.

Torsdag 23/3
Nogen vil gerne have fortrolige samtaler med dig. Din interesse for og indsigt i de psykologiske teorier er så stor, at det gør dig til en naturlig samtalepartner.

Fredag 24/3
Du udforsker de dybere aspekter af livet, og din interesse for alt det, der ikke er synligt med det blotte øje, er stor. Det kan være biologiske eller psykologiske emner.

Lørdag 25/3
Er du i et parforhold har I stor forståelse for hinanden. Der er lagt op til en herlig weekend for jer, hvor tonen mellem jer er præget af jeres store hengivenhed for hinanden.

Søndag 26/3
Der er fokus økonomien. Du står overfor en pludselig udfordring, men du kan hente stor støtte hos banken eller din partner.

Mandag 27/3
På jobbet er det nu, der er brug for, at du bruger din evne til at tænke anderledes end de fleste. De problemer, der kan anes i horisonten, kan du ikke rigtigt stille noget op over for med dine sædvanlige rutiner.

Tirsdag 28/3
Er du i et fast parforhold, udviser I en særlig stor ømhed overfor hinanden. I nyder den intime atmosfære.

Onsdag 29/3
En investering kan friste dig meget i dag. Læs det med småt, inden du skriver under på noget. Blot så du ikke bliver overrasket senere.

 

Se alle horoskoperne her

Jomfruen (24/8-23/9) er et jordtegn.

Jomfruen har orden i sagerne og er altid meget velforberedt. Hun har logisk sans og ordenssans, og selv om hun også kan rode og miste overblikket, så har hun altid styr på detaljerne. Jomfruen er sirlig og går op i god hygiejne – der skal være rent og pænt omkring hende.

Jomfruer kan være kritiske over for andre, men er også meget hjælpsomme – dog på en praktisk måde. Hun tager altid en tørn, hvis der er brug for det. Hun er ikke bange for at tage hænderne op ad lommen og er meget arbejdsom.
Hun er ikke så romantisk anlagt. Hun er forsigtig, og hun tager sjældent initiativ, hun lader sig hellere styre af fornuften og er meget realistisk. Derfor kan hun komme til at virke kølig og ikke så passioneret. Hun er nøgtern som person, og man kan altid stole på en jomfru.

Jomfruen passer godt sammen med andre jordtegn (tyren og stenbukken), samt med vandtegnene (krebsen, skorpionen og fiskene).

Kendte jomfruer: Beyoncé Knowles, Cameron Diaz, Ingrid Bergman, Helle Virkner, Jannie Spies Kjær, Agatha Christie.

Nøgleord i denne artikel: jomfruen, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...