Horoskop skytte
Foto: Ditte Hamo | Horoskop skytte illustration
ALT for damerne

Horoskop skytte

Skytten

Del på

Skytten er født mellem den 24. november- 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Af 20.apr.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Torsdag 20/4
Der er gang i dig – og der er ikke mangel på fest og farver. Er du med på det meste, kan du møde en masse ganske anderledes og meget fascinerende mennesker.

Fredag 21/4
Du har sikkert mere end én invitation at vælge i mellem denne weekend. Vælg det absolut skøreste og vildeste – ellers keder du dig bare.

Lørdag 22/4
Du kan lide at udfordre dig selv – så det ene vovestykke må gerne være lidt farligere end det andet. Pas på at du ikke overvurderer dine egne evner.

Søndag 23/4
For meget festlighed sætter sine spor. Du får mere fokus på sundhed og gode kostvaner. Der er udsigt til en helt ny kost- og motionsplan.

Mandag 24/4
Der hersker en god stemning på jobbet. Du og dine kolleger er der for hinanden, og du kan hente stor støtte og opbakning.

Tirsdag 25/4
Dagen egner sig godt til samvær med andre, der har samme interesser som du selv har. Det føles godt at være en del af kliken.

Onsdag 26/4
Du har fokus på så mange andre ting, at du helt glemmer familien og det nære. Vær mere nærværende.

 

 

Se alle horoskoperne her 

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for skytten lige her.

Skytten (24/11-21/12) er et ildtegn.

Skytten er en eventyrer, som sætter stor pris på frihed. Hun forpligter sig gerne, men vil have en form for frihed i sit liv og kræver rum og plads. Hun har et optimistisk livssyn, er fuld af overskud og spreder godt humør, hvor hun kommer.
Skytten er munter og legesyg, og tager ikke tilværelsen så alvorligt. Hun går ikke op i detaljer – hun vil hellere have det store overblik. For skytter er intellektuelle og gode strateger. De lader andre indsamle, og sætter sig derefter ned og finder ud af, hvad denne viden kan bruges til. Men det gør også, at skytten kan komme til at virke bedrevidende og overlegen.

På trods af det, er skytten et åbent menneske, og hun elsker at rejse for at udvide sin horisont. Hun har interesse for andre, der ikke ligner hende selv, eller lever på en anden måde end hende selv, og hun udforsker gerne andre kulturer, religioner og natur.

Skytten passer godt sammen med andre ildtegn (vædderen og løven), samt med lufttegnene (tvillingerne, vægten og vandmanden).

Kendte skytter: Christina Onassis, Jane Fonda, Edith Piaf, Julie Zangenberg, Medina, Lucy Liu.

Nøgleord i denne artikel: skytten, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...