'
Horoskop skytte
Foto: Ditte Hamo | Horoskop skytte illustration
ALT for damerne

Horoskop skytte

Skytten

Skytten er født mellem den 24. november- 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Af 17.aug.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Torsdag 17/8
Drivkraften hos dig lige nu er helt klart en indre trang til at udvikle din psykologiske indsigt og finde dine egne indre karakteristika, der er med til at vise verden, hvem du er.

Fredag 18/8
Økonomien kører, men ikke helt glat. Prøv at gemme lidt til uforudsete udgifter, så udfordringerne ikke ender med at blive problemer.

Lørdag 19/8
Du ønsker sådan, at eventyret ville banke på din dør, eller at du selv kunne opsøge det, men din økonomi spænder ben for den sidste mulighed, så du må lade tilfældet råde.

Søndag 20/8
Du har brug for en langsom start. Nyd morgenmaden, kaffen og avisen med god samvittighed.

Mandag 21/8
Kærligheden har det med at komme lidt på listesko. Du kan sagtens blive ramt af dens pludselige opdukken, især hvis du skulle være så heldig at opholde dig i udlandet på en ferierejse.,

Tirsdag 22/8
Det bliver en dag med en livlig debat. Du tænker i anderledes baner og det giver grobund for nye idéer.

Onsdag 23/8
Du er lidt følsom i dag og har brug for at være dig selv. Find et roligt sted derhjemme.

 

Se alle horoskoperne her 

Læs ALT for damernes store sommerhoroskop for skytten

Skytten (24/11-21/12) er et ildtegn.

Skytten er en eventyrer, som sætter stor pris på frihed. Hun forpligter sig gerne, men vil have en form for frihed i sit liv og kræver rum og plads. Hun har et optimistisk livssyn, er fuld af overskud og spreder godt humør, hvor hun kommer.
Skytten er munter og legesyg, og tager ikke tilværelsen så alvorligt. Hun går ikke op i detaljer – hun vil hellere have det store overblik. For skytter er intellektuelle og gode strateger. De lader andre indsamle, og sætter sig derefter ned og finder ud af, hvad denne viden kan bruges til. Men det gør også, at skytten kan komme til at virke bedrevidende og overlegen.

På trods af det, er skytten et åbent menneske, og hun elsker at rejse for at udvide sin horisont. Hun har interesse for andre, der ikke ligner hende selv, eller lever på en anden måde end hende selv, og hun udforsker gerne andre kulturer, religioner og natur.

Skytten passer godt sammen med andre ildtegn (vædderen og løven), samt med lufttegnene (tvillingerne, vægten og vandmanden).

Kendte skytter: Christina Onassis, Jane Fonda, Edith Piaf, Julie Zangenberg, Medina, Lucy Liu.

Nøgleord i denne artikel: skytten, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper

Henter...