Skytten
Foto: Ditte Hamo | Horoskop skytte illustration
ALT for damerne

Horoskop skytte

Skytten

Del på

Skytten er født mellem den 24. november- 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Af | 16.feb.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Torsdag 16/2
Din fornemmelse for kærlighed og parforhold er stærk lige nu. Der er også udsigt til en meget positiv udvikling på området. Der venter nogle spændende overraskelser lige om hjørnet.

Fredag 17/2
Dine overtalelsesevner er ganske gode. Du siger tingene på en venlig og charmerende facon.

Lørdag 18/2
Singleskytten kan meget vel møde en person af en helt anden type end vanligt. Meget mere sprælsk, en der let får gnisterne til at springe mellem jer. Vedkommendes baggrund er helt anderledes, slet ikke som din.

Søndag 19/2
Det bliver en søndag, hvor du hygger dig gangske godt med de praktiske ting, der skal ordnes.

Mandag 20/2
Du har en god fornemmelse for, hvad andre har brug for. Derfor nyder andre at være sammen med dig. Det føles let og ubesværet.

Tirsdag 21/2
Efter en periode med masser social aktivitet, vender du fokus mod dit privatliv og det nære. Der er noget eller nogen i familien, der har brug for din opmærksomhed.

Onsdag 22/2
Du er ekstra følsom og sensitiv i dag. Du har brug for at være dig selv og reflektere lidt over tilværelsen.

 

Se alle horoskoperne her 

Skytten (24/11-21/12) er et ildtegn.

Skytten er en eventyrer, som sætter stor pris på frihed. Hun forpligter sig gerne, men vil have en form for frihed i sit liv og kræver rum og plads. Hun har et optimistisk livssyn, er fuld af overskud og spreder godt humør, hvor hun kommer.
Skytten er munter og legesyg, og tager ikke tilværelsen så alvorligt. Hun går ikke op i detaljer – hun vil hellere have det store overblik. For skytter er intellektuelle og gode strateger. De lader andre indsamle, og sætter sig derefter ned og finder ud af, hvad denne viden kan bruges til. Men det gør også, at skytten kan komme til at virke bedrevidende og overlegen.

På trods af det, er skytten et åbent menneske, og hun elsker at rejse for at udvide sin horisont. Hun har interesse for andre, der ikke ligner hende selv, eller lever på en anden måde end hende selv, og hun udforsker gerne andre kulturer, religioner og natur.

Skytten passer godt sammen med andre ildtegn (vædderen og løven), samt med lufttegnene (tvillingerne, vægten og vandmanden).

Kendte skytter: Christina Onassis, Jane Fonda, Edith Piaf, Julie Zangenberg, Medina, Lucy Liu.

Nøgleord i denne artikel: skytten, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...