Horoskop skytte
Foto: Ditte Hamo | Horoskop skytte illustration
ALT for damerne

Horoskop skytte

Skytten

Del på

Skytten er født mellem den 24. november- 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Af 22.jun.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Torsdag 22/6
Du oplever et møde mellem 2 vidt forskellige kulturer. Det stiller krav til dine sproglige kompetencer, men de er jo heldigvis rigeligt gode.

Fredag 23/6
Hold fast i dig selv og lad de andre om at konkurrere indbyrdes. Stol på dine instinkter og egen dømmekraft.

Lørdag 24/6
Temaet skifter i dag og du retter din opmærksomhed mod alt det, der ikke er synligt på overfladen. Din instinktive fornemmelse vokser i den kommende tid.

Søndag 25/6
Dine relationer har en positiv indflydelse på din økonomi. Måske får din partner lønforhøjelse eller kommer på anden vis til penge.

Mandag 26/6
Dagen er fyld op af udfordringer, forårsaget af andre mennesker. Der sker så meget omkring dig, at du virkelig må stramme dig an for at følge med, men sjovt og interessant er det.

Tirsdag 27/6
Du trækker dig i nogen grad tilbage fra dine omgivelser og dyrker det psykologiske. Du er hurtig til at opfatte det, andre ikke ser på overfladen.

Onsdag 28/6
Jo mere du dykker ned i en bestemt sag, jo mere interessant bliver det. Først når du kommer helt ind til sagens kerne, giver det mening.

 

Se alle horoskoperne her 

Skytten (24/11-21/12) er et ildtegn.

Skytten er en eventyrer, som sætter stor pris på frihed. Hun forpligter sig gerne, men vil have en form for frihed i sit liv og kræver rum og plads. Hun har et optimistisk livssyn, er fuld af overskud og spreder godt humør, hvor hun kommer.
Skytten er munter og legesyg, og tager ikke tilværelsen så alvorligt. Hun går ikke op i detaljer – hun vil hellere have det store overblik. For skytter er intellektuelle og gode strateger. De lader andre indsamle, og sætter sig derefter ned og finder ud af, hvad denne viden kan bruges til. Men det gør også, at skytten kan komme til at virke bedrevidende og overlegen.

På trods af det, er skytten et åbent menneske, og hun elsker at rejse for at udvide sin horisont. Hun har interesse for andre, der ikke ligner hende selv, eller lever på en anden måde end hende selv, og hun udforsker gerne andre kulturer, religioner og natur.

Skytten passer godt sammen med andre ildtegn (vædderen og løven), samt med lufttegnene (tvillingerne, vægten og vandmanden).

Kendte skytter: Christina Onassis, Jane Fonda, Edith Piaf, Julie Zangenberg, Medina, Lucy Liu.

Nøgleord i denne artikel: skytten, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...