Skytten
Foto: Ditte Hamo | Horoskop skytte illustration
ALT for damerne

Horoskop skytte

Skytten

Del på

Skytten er født mellem den 24. november- 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Af | 23.mar.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Torsdag 23/3
Privatlivet og de dertil hørende fritidsfornøjelser er i centrum nu. Der er udsigt til masser af invitationer til sjove og anderledes fornøjelser.

Fredag 24/3
Du er dejlig åbent og ligefrem. Du lægger ikke skjul på dine følelser, og det giver en positiv respons fra andre.

Lørdag 25/3
Hvad enten du er single eller i et fast parforhold, tegner weekenden godt. Singlen har flere bejlere at vælge mellem, og i parforholdet spirer en ny forelskelse frem, ligeså god og sød som da det hele startede.

Søndag 26/3
Enhver ny forhindring må i dine øjne gerne være en lille smule større end den forrige, og du går sandsynligvis heller ikke af vejen for en lille flirt.

Mandag 27/3
Du er meget eventyrlysten og nysgerrig i disse dage, og du kan lide at udsætte dig selv for alverdens prøvelser.

Tirsdag 28/3
Tidspunktet er ikke det rette til at spekulere i tvivlsomme projekter for at tjene hurtige penge. Risikoen for en betydelig negativ indflydelse på din økonomi er til at få øje på.

Onsdag 29/3
Det bliver ikke en helt almindelig onsdag. Dit parforhold og kærlighedsliv byder på dejlige overraskelser.

 

Se alle horoskoperne her 

Skytten (24/11-21/12) er et ildtegn.

Skytten er en eventyrer, som sætter stor pris på frihed. Hun forpligter sig gerne, men vil have en form for frihed i sit liv og kræver rum og plads. Hun har et optimistisk livssyn, er fuld af overskud og spreder godt humør, hvor hun kommer.
Skytten er munter og legesyg, og tager ikke tilværelsen så alvorligt. Hun går ikke op i detaljer – hun vil hellere have det store overblik. For skytter er intellektuelle og gode strateger. De lader andre indsamle, og sætter sig derefter ned og finder ud af, hvad denne viden kan bruges til. Men det gør også, at skytten kan komme til at virke bedrevidende og overlegen.

På trods af det, er skytten et åbent menneske, og hun elsker at rejse for at udvide sin horisont. Hun har interesse for andre, der ikke ligner hende selv, eller lever på en anden måde end hende selv, og hun udforsker gerne andre kulturer, religioner og natur.

Skytten passer godt sammen med andre ildtegn (vædderen og løven), samt med lufttegnene (tvillingerne, vægten og vandmanden).

Kendte skytter: Christina Onassis, Jane Fonda, Edith Piaf, Julie Zangenberg, Medina, Lucy Liu.

Nøgleord i denne artikel: skytten, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...