Horoskop krebs
Foto: Ditte Hamo | Horoskop krebs illustration
ALT for damerne

Horoskop krebs

Krebsen

Del på

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Af 25.maj.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Torsdag 25/5
Starten på ugen vil være typisk for resten af den også. Relativt stille, og du trækker dig lidt ind i dig selv for at dyrke de mentale aktiviteter, der kræver ro til fordybelse.

Fredag 26/5
Du suger alle indtryk til dig, og du er meget sensitiv. Dagen egner sig derfor godt til kreative formål, hvor du kan bruge din modtagelighed.

Lørdag 27/5
Du er en drømmer – og drømmene er i høj grad en stor inspirationskilde for dig. Alle dine ideer opstår i dit indre, i dine drømme.

Søndag 28/5
Du bærer på en sød hemmelighed, men du er ikke parat til at dele den med andre. Du nyder at have det helt for dig selv.

Mandag 29/5
Der er en masse kærlige følelser i dit liv, men du er meget privat med hensyn til dette emne. Du deler ikke dine følelser med alle og enhver, måske ikke en gang med den, de er rettet mod.

Tirsdag 30/5
Du har fokus på at hjælpe de svage i samfundet. Du sætter andre før dig selv.

Onsdag 31/5
Du har brug for en dag helt for dig selv. Dagen egner sig godt til fordybelse og spirituelle aktiviteter.

 

 

Se alle horoskoperne her

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for krebsen lige her.

Krebsen (22/6-22/7) er et vandtegn.

Krebsen er et følsomt menneske. Hun elsker sin familie og familiemæssige værdier, og kan godt lide traditioner og højtider. Krebse er sensitive, men kan godt på overfladen virke reserverede – men når man kommer ind under den skal de gemmer sig i, er de enormt følsomme.

Omsorgsgenet er meget stærkt hos krebse-kvinder; de skal have nogen at passe på. Det er det store moder-tegn. Hvis de ikke allerede er mor, så finder de nogle andre at være mor for. Krebse kan godt lide at passe på andre, og de er gode til det. Det kan dog også virke for omklamrende for nogen, fordi de så gerne vil passe på og være om nogen. De sætter pris på nærhed og tryghed, og er typisk hjemme-mennesker.

Krebsen passer godt sammen med andre vandtegn (skorpionen og fiskene), samt med jordtegnene (tyren, jomfruen og stenbukken).

Kendte krebse: Meryl Streep, Prinsesse Diana, Marguerite Viby, Sofie Lassen-Kahlke, Saseline Sørensen, Andrea Elisabeth Rudolph.

Nøgleord i denne artikel: krebsen, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...