Horoskop krebs
Foto: Ditte Hamo | Horoskop krebs illustration
ALT for damerne

Horoskop krebs

Krebsen

Del på

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Af 22.jun.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Torsdag 22/6
Du formulerer dig med ynde og stor lethed. Din charme og dine kloge ord betager din omverden.                     

Fredag 23/6
Du bobler indvendig. Det kværner rundt i dit hoved med ny ideer og tanker, men weekenden skal overstås, før du vover at indvi andre i dine tankerækker.

Lørdag 24/6
Al udvikling er godt, og din personlige udvikling har virkelig fart på nu. Gamle vaner brydes, rutiner ændres, du bliver næsten et helt nyt menneske.

Søndag 25/6
En relation er under udvikling eller afvikling. Det er dit valg. Det er bare ikke muligt at fortsætte som hidtidigt.

Mandag 26/6
Du er under indflydelse af en voksende optimisme, livsgnisten blusser op og verden får atter et lyserødt skær. Giver det dig lyst til fysiske udfoldelser, er tidspunktet meget velvalgt.

Tirsdag 27/6
Du har en indre uro og har svært ved at sidde stille. Din optimisme og tillid til livet er stor i disse dage.

Onsdag 28/6
Du har svært ved at slappe af, men din krop har brug for en pause. Sæt tempoet ned inden du har opbrugt alle dine energireserver.

 

Se alle horoskoperne her

Krebsen (22/6-22/7) er et vandtegn.

Krebsen er et følsomt menneske. Hun elsker sin familie og familiemæssige værdier, og kan godt lide traditioner og højtider. Krebse er sensitive, men kan godt på overfladen virke reserverede – men når man kommer ind under den skal de gemmer sig i, er de enormt følsomme.

Omsorgsgenet er meget stærkt hos krebse-kvinder; de skal have nogen at passe på. Det er det store moder-tegn. Hvis de ikke allerede er mor, så finder de nogle andre at være mor for. Krebse kan godt lide at passe på andre, og de er gode til det. Det kan dog også virke for omklamrende for nogen, fordi de så gerne vil passe på og være om nogen. De sætter pris på nærhed og tryghed, og er typisk hjemme-mennesker.

Krebsen passer godt sammen med andre vandtegn (skorpionen og fiskene), samt med jordtegnene (tyren, jomfruen og stenbukken).

Kendte krebse: Meryl Streep, Prinsesse Diana, Marguerite Viby, Sofie Lassen-Kahlke, Saseline Sørensen, Andrea Elisabeth Rudolph.

Nøgleord i denne artikel: krebsen, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...