Horoskop krebs
Foto: Ditte Hamo | Horoskop krebs illustration
ALT for damerne

Horoskop krebs

Krebsen

Del på

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Af 20.apr.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Torsdag 20/4
Perioden starter lidt hæsblæsende på jobbet. Du skal træffe nogle hurtige beslutninger mht. hvilken vej, din karriere skal bevæge sig, og chefer eller andres meget anderledes ideer levner ikke meget tid til at vise resultater.

Fredag 21/4
Indtægtskilder kan dukke op, og du har mange nye idéer og spændene visioner for fremtiden. Men dine fremtidsplaner er ikke helt traditionelle.

Lørdag 22/4
Weekend – og tid til hygge med familien. De sociale aktiviteter kommer så absolut i højsædet til glæde for alle.

Søndag 23/4
Inviter en veninde eller en god ven ud til en god koncert – og gerne noget musik med eksotiske toner, hvor du kan drømme dig langt væk.

Mandag 24/4
Travlheden skaber lidt forvirring – mest mentalt. Om et par dage klarer det op igen.

Tirsdag 25/4
Her sidst på ugen kommer der ro og stabilitet til dig – i overvejende grad takket være din partner.

Onsdag 26/4
Du har brug for en stille dag hjemme. Med internet og mobil kan du komme langt omkring alligevel.

 

 

Se alle horoskoperne her

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for krebsen lige her.

Krebsen (22/6-22/7) er et vandtegn.

Krebsen er et følsomt menneske. Hun elsker sin familie og familiemæssige værdier, og kan godt lide traditioner og højtider. Krebse er sensitive, men kan godt på overfladen virke reserverede – men når man kommer ind under den skal de gemmer sig i, er de enormt følsomme.

Omsorgsgenet er meget stærkt hos krebse-kvinder; de skal have nogen at passe på. Det er det store moder-tegn. Hvis de ikke allerede er mor, så finder de nogle andre at være mor for. Krebse kan godt lide at passe på andre, og de er gode til det. Det kan dog også virke for omklamrende for nogen, fordi de så gerne vil passe på og være om nogen. De sætter pris på nærhed og tryghed, og er typisk hjemme-mennesker.

Krebsen passer godt sammen med andre vandtegn (skorpionen og fiskene), samt med jordtegnene (tyren, jomfruen og stenbukken).

Kendte krebse: Meryl Streep, Prinsesse Diana, Marguerite Viby, Sofie Lassen-Kahlke, Saseline Sørensen, Andrea Elisabeth Rudolph.

Nøgleord i denne artikel: krebsen, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...