Krebsen
Foto: Ditte Hamo | Horoskop krebs illustration
ALT for damerne

Horoskop krebs

Krebsen

Del på

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Af | 23.feb.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Torsdag 23/2
Hverdagen med dens trummerum og trivialiteter keder dig hurtigt. Du drømmer dig derfor væk fra hverdagen med al dens forudsigelighed og rutine.

Fredag 24/2
Din tankegang er en lille smule flyvsk i dag og heller ikke så realistisk. Men hvorfor skal det altid være så kedeligt?

Lørdag 25/2
Du er ikke bare et oplevelsessøgende menneske, du søger også sandheden med alt hvad det kan indebære. Du søger at udvikle dig mentalt, gøre dig klogere på livets mysterier

Søndag 26/2
Brug dagen på at forkæle dig selv. Du har brug for at sætte tempoet i bund og mærke dig selv.

Mandag 27/2
Din opmærksomhed er rettet mod fjerne egne og andre kulturer. Dagen egner sig godt til kurser eller studier, der kan gøre dig klogere.

Tirsdag 28/2
Dine følelser har det med at styre dig. Nu kommer der imidlertid en periode, hvor dine følelser gennemgår en positiv udvikling, ikke alene i forhold til dig selv, men måske også i forhold til en vis anden.

Onsdag 1/3
Når det gælder kærligheden er du optimistisk. Du kan se frem til nogle meget romantiske dage.

 

Se alle horoskoperne her

Krebsen (22/6-22/7) er et vandtegn.

Krebsen er et følsomt menneske. Hun elsker sin familie og familiemæssige værdier, og kan godt lide traditioner og højtider. Krebse er sensitive, men kan godt på overfladen virke reserverede – men når man kommer ind under den skal de gemmer sig i, er de enormt følsomme.

Omsorgsgenet er meget stærkt hos krebse-kvinder; de skal have nogen at passe på. Det er det store moder-tegn. Hvis de ikke allerede er mor, så finder de nogle andre at være mor for. Krebse kan godt lide at passe på andre, og de er gode til det. Det kan dog også virke for omklamrende for nogen, fordi de så gerne vil passe på og være om nogen. De sætter pris på nærhed og tryghed, og er typisk hjemme-mennesker.

Krebsen passer godt sammen med andre vandtegn (skorpionen og fiskene), samt med jordtegnene (tyren, jomfruen og stenbukken).

Kendte krebse: Meryl Streep, Prinsesse Diana, Marguerite Viby, Sofie Lassen-Kahlke, Saseline Sørensen, Andrea Elisabeth Rudolph.

Nøgleord i denne artikel: krebsen, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...