'
Horoskop krebs
Foto: Ditte Hamo | Horoskop krebs illustration
ALT for damerne

Horoskop krebs

Krebsen

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Af 17.aug.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Torsdag 17/8
Du har en næsten rastløs trang til at handle, agere. Du har dog svært ved at komme igennem med dine initiativer, da der konstant indtræffer uforudsete ting

Fredag 18/8
Der bliver travlt på jobbet, men på en positiv måde. Der sker nye og spændende ting, der ændrer dit fokus.

Lørdag 19/8
Tid til afslapning, og det synes du helst skal foregå i hjemmet i familiens skød.

Søndag 20/8
Det bliver en lidt følelsesladet dag mellem dig og din partner. Du har fuld fart på og din partner ønsker lidt mere omsorg fra din side.

Mandag 21/8
Økonomien kan sagtens stå for et servicetjek. Du handler fint i overensstemmelse med det lagte budget, så der er fred og ingen fare.

Tirsdag 22/8
En pludselig udvikling i din karriere får også indflydelse på dine relationer. Det handler om at være ærlig.

Onsdag 23/8
Dagen egner sig godt til kreative aktiviteter, der udvider din horisont. Din intuition er ganske god i dag.

 

Se alle horoskoperne her

Læs ALT for damernes store sommerhoroskop for krebsen

Krebsen (22/6-22/7) er et vandtegn.

Krebsen er et følsomt menneske. Hun elsker sin familie og familiemæssige værdier, og kan godt lide traditioner og højtider. Krebse er sensitive, men kan godt på overfladen virke reserverede – men når man kommer ind under den skal de gemmer sig i, er de enormt følsomme.

Omsorgsgenet er meget stærkt hos krebse-kvinder; de skal have nogen at passe på. Det er det store moder-tegn. Hvis de ikke allerede er mor, så finder de nogle andre at være mor for. Krebse kan godt lide at passe på andre, og de er gode til det. Det kan dog også virke for omklamrende for nogen, fordi de så gerne vil passe på og være om nogen. De sætter pris på nærhed og tryghed, og er typisk hjemme-mennesker.

Krebsen passer godt sammen med andre vandtegn (skorpionen og fiskene), samt med jordtegnene (tyren, jomfruen og stenbukken).

Kendte krebse: Meryl Streep, Prinsesse Diana, Marguerite Viby, Sofie Lassen-Kahlke, Saseline Sørensen, Andrea Elisabeth Rudolph.

Nøgleord i denne artikel: krebsen, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper

Henter...