Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Krebsen
Horoskop krebs illustration

Horoskop krebs

Krebsen

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Torsdag 19/1
Der er i høj grad fokus på kærlighed og parforhold i øjeblikket. Og i dag sker der store forvandlinger i dit kærlighedsliv.

Fredag 20/1
Find din indre styrke gennem tilliden til andre mennesker. Jo større tilliden til andre mennesker er, og jo mere du evner at give dig hen – jo stærkere bliver du selv.

Lørdag 21/1
Et ældre familiemedlem kan komme forbi i dag. Tempoet sættes ned, og det kan blive et ganske hyggeligt møde.

Søndag 22/1
Du har fokus på de psykologiske sider af livet. Du bliver mere privat og vender blikket indad.

Mandag 23/1
En lille hemmelig flirt kan komme på tale i dag. Det får dig til at føle dig betydningsfuld, og det får dit humør til at stige et par ekstra grader.

Tirsdag 24/1
Dagen egner sig fortrinligt til at få svaret på en masse breve eller e-mails, der har hobet sig op i ugens løb. Du er effektiv og får hurtig bund i ugens post.

Onsdag 25/1
Du har lyst til luksus, og derfor er du lidt ekstravagant i dag. Forkæl dig selv med en god og udsøgt middag og førsteklasses vin. Du har brug for noget godt til sanserne.

 

Se alle horoskoperne her

Krebsen (22/6-22/7) er et vandtegn.

Krebsen er et følsomt menneske. Hun elsker sin familie og familiemæssige værdier, og kan godt lide traditioner og højtider. Krebse er sensitive, men kan godt på overfladen virke reserverede – men når man kommer ind under den skal de gemmer sig i, er de enormt følsomme.

Omsorgsgenet er meget stærkt hos krebse-kvinder; de skal have nogen at passe på. Det er det store moder-tegn. Hvis de ikke allerede er mor, så finder de nogle andre at være mor for. Krebse kan godt lide at passe på andre, og de er gode til det. Det kan dog også virke for omklamrende for nogen, fordi de så gerne vil passe på og være om nogen. De sætter pris på nærhed og tryghed, og er typisk hjemme-mennesker.

Krebsen passer godt sammen med andre vandtegn (skorpionen og fiskene), samt med jordtegnene (tyren, jomfruen og stenbukken).

Kendte krebse: Meryl Streep, Prinsesse Diana, Marguerite Viby, Sofie Lassen-Kahlke, Saseline Sørensen, Andrea Elisabeth Rudolph.

Nøgleord i denne artikel: krebsen, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
etape
Vædderen
21. marts - 20. april
etape
Tyren
21. april - 21. maj
etape
Tvillingen
22. maj - 21. juni
etape
Krebsen
22. juni - 22. juli
etape
Løven
23. juli - 23. aug
etape
Jomfruen
24. aug - 23. sep
etape
Vægten
24. sep - 23. okt
etape
Skorpionen
24. okt - 23. nov
etape
Skytten
24. nov - 21. dec
etape
Stenbukken
22. dec - 20. jan
etape
Vandmanden
21. jan - 19. feb
etape
Fisken
20. feb - 20. mar

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok