Krebsen
Foto: Ditte Hamo | Horoskop krebs illustration
ALT for damerne

Horoskop krebs

Krebsen

Del på

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Af | 23.mar.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Torsdag 23/3
Ugen starter travlt, uden udsigt til at det bliver bedre lige med det samme. Der er utroligt mange ting at tage stilling til med hensyn til din karriere og fremtid

Fredag 24/3
Det går lige lovligt stærkt med karrieren i øjeblikket. Sæt tempoet lidt ned – og husk at holde pauser ind i mellem.

Lørdag 25/3
Afhængigt af dine egne valg kan der ske store forandringer både karrieremæssigt og i dine øvrige relationer. Du har parforholdet under lup med henblik på fremtiden.

Søndag 26/3
Parforhold og kærlighedsmæssige relationer tager en uventet drejning. Der er lagt op til en helt ny retning.

Mandag 27/3
De planer, du låser dig fast på, kan meget vel få en positiv indflydelse på din økonomi. Måske skal din følelsesmæssige tilgang til dette suppleres med en lommeregner?

Tirsdag 28/3
Noget du har stræbt efter længe, ser ud til at lykkes i dag. Chefer og overordnede personer er dig venligt stemt.

Onsdag 29/3
Du ville allerhelst være derhjemme, men arbejdet stiller lidt for mange krav til dig, til at det kan lade sig gøre – desværre.

 

Se alle horoskoperne her

Krebsen (22/6-22/7) er et vandtegn.

Krebsen er et følsomt menneske. Hun elsker sin familie og familiemæssige værdier, og kan godt lide traditioner og højtider. Krebse er sensitive, men kan godt på overfladen virke reserverede – men når man kommer ind under den skal de gemmer sig i, er de enormt følsomme.

Omsorgsgenet er meget stærkt hos krebse-kvinder; de skal have nogen at passe på. Det er det store moder-tegn. Hvis de ikke allerede er mor, så finder de nogle andre at være mor for. Krebse kan godt lide at passe på andre, og de er gode til det. Det kan dog også virke for omklamrende for nogen, fordi de så gerne vil passe på og være om nogen. De sætter pris på nærhed og tryghed, og er typisk hjemme-mennesker.

Krebsen passer godt sammen med andre vandtegn (skorpionen og fiskene), samt med jordtegnene (tyren, jomfruen og stenbukken).

Kendte krebse: Meryl Streep, Prinsesse Diana, Marguerite Viby, Sofie Lassen-Kahlke, Saseline Sørensen, Andrea Elisabeth Rudolph.

Nøgleord i denne artikel: krebsen, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...