Vædderen
Foto: Ditte Hamo | Horoskop vædder illustration
ALT for damerne

Horoskop vædder

Vædderen

Del på

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Af | 23.mar.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Torsdag 23/3
Du vil ikke risikere, at du føler dig lagt i spændetrøje, så du er parat til at handle for at bryde de gamle, snærende mønstre.

Fredag 24/3
Du har masser af energi og udstråler en naturlig autoritet. Du har mange nye idéer, som er anderledes og nyskabende.

Lørdag 25/3
Du har været lidt forsigtig med at vise dine inderste følelser frem for alle, men nu skal det være! Din kærlighed er ingen hemmelighed – og alle må gerne se den nu.

Søndag 26/3
Du har brug for frihed og bryder dig bestemt ikke om snærende bånd. Pas dog på, at du ikke handler overilet og uden at tænke dig om først.

Mandag 27/3
Du har ikke været fysisk på toppen i den seneste tid, men dit overskud er voksende, og dit velvære er større nu, end det har været længe.

Tirsdag 28/3
Din charme er nærmest uimodståelig i dag. Du kan forvente en del opmærksomhed fra det modsatte køn.

Onsdag 29/3
Økonomien bør ikke kunne bekymre dig. Har du overskud, er du generøs nok til at dele med andre, der er knap så heldige.

 

Se alle horoskoperne her

Horskopet Vædderen (21/3-20/4) er et ildtegn

Vædderen har en utrolig gennemslagskraft og viljestyrke. Hun er modig og fyldt med energi, så hun går gerne forrest som pioner.

Vædderen er et konkurrencemenneske; en stærk, moderne, selvbevidst kvinde. Hun er direkte og upoleret. Hun ved hvad hun vil, tager initiativ og er handlingsorienteret. Til gengæld er hun ikke så tålmodig.

I selskab med folk, der er lidt følsomme, risikerer hun at træde dem over tæerne ved at være så direkte. Til gengæld sættes der pris på hendes karaktertræk på arbejdsmarkedet. For hun er fremme i skoene, og en smule egoistisk, hvilket er godt, hvis man skal klare sig, men det kan også virke lidt skræmmende på det modsatte køn.

Vædderen passer godt sammen med andre ildtegn (løven og skytten), samt med lufttegnene (tvillingerne, vægten og vandmanden).

Kendte væddere: Shannen Doherty, Victoria Beckham, Stacy Ferguson, Lisbeth Dahl, Karen Blixen, Dronnning Margrethe.

Nøgleord i denne artikel: vædderen, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...