Horoskop vædder
Foto: Ditte Hamo | Horoskop vædder illustration
ALT for damerne

Horoskop vædder

Vædderen

Del på

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Af 20.apr.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Torsdag 20/4
Du kan mærke at du er fyldt med gå-på-mod. Det er nu, du skal i gang, hvis du vil have ført dine ideer ud i livet, også selv om du tænker i ny og anderledes baner.

Fredag 21/4
Du er god til at tænke anderledes og i helt nye baner. Forvent ikke, at alle andre kan følge din tankegang.

Lørdag 22/4
Du vil have tjek på økonomien. Det kan være nødvendigt, hvis der er nogle særlige ønsker og mål i livet, du selv må finansiere, for at de kan gå i opfyldelse.

Søndag 23/4
Du har fokus på dine ressourcer – materielle såvel som åndelige og sjælelige. Du sætter stor pris på alt, hvad der er smukt og værdifuldt.

Mandag 24/4
Du er i det eftertænksomme hjørne. Hvad er det for værdier, du skal satse på, hvad er det, der gør livet værd at leve for dig? Store spørgsmål, nok en overvejelse værd.

Tirsdag 25/4
Det bliver en livlig tirsdag, hvor du har mulighed for at diskutere spændende nye emner med ligesindede. I bliver ikke nødvendigvis enige, men du bliver klogere.

Onsdag 26/4
Din partner er lidt følsom i disse dage. Normalt skal man være ærlig, men ikke for en hver pris.

 

 

Se alle horoskoperne her

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for vædderen lige her.

Horskopet Vædderen (21/3-20/4) er et ildtegn

Vædderen har en utrolig gennemslagskraft og viljestyrke. Hun er modig og fyldt med energi, så hun går gerne forrest som pioner.

Vædderen er et konkurrencemenneske; en stærk, moderne, selvbevidst kvinde. Hun er direkte og upoleret. Hun ved hvad hun vil, tager initiativ og er handlingsorienteret. Til gengæld er hun ikke så tålmodig.

I selskab med folk, der er lidt følsomme, risikerer hun at træde dem over tæerne ved at være så direkte. Til gengæld sættes der pris på hendes karaktertræk på arbejdsmarkedet. For hun er fremme i skoene, og en smule egoistisk, hvilket er godt, hvis man skal klare sig, men det kan også virke lidt skræmmende på det modsatte køn.

Vædderen passer godt sammen med andre ildtegn (løven og skytten), samt med lufttegnene (tvillingerne, vægten og vandmanden).

Kendte væddere: Shannen Doherty, Victoria Beckham, Stacy Ferguson, Lisbeth Dahl, Karen Blixen, Dronnning Margrethe.

Nøgleord i denne artikel: vædderen, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...