Horoskop vædder
Foto: Getty Images | Vædderen er et ildtegn.
ALT for damerne

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Af 23.okt.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 43: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 23/10
Du er fokuseret og målrettetog særligt når det gælder dit parforhold og dine relationer. Du finder sammen med andre, der er ligeså stræbsomme som du selv.

Tirsdag 24/10
Du er mere tålmodig og vedholdende end normalt, og det danner basis for, at de aftaler, du laver i disse dage, er stærke og langtidsholdbare.

Onsdag 25/10
Kommunikation, både skriftligt og mundtligt, kan have en positiv indflydelse på din økonomi. Eller du kan lave en god handel. Hold øje med de gode tilbud.

Torsdag 26/10
Du hygger dig bedst hjemme i din egen hule. Brug torsdagen på familien og lidt god mad.

Fredag 27/10
Det bliver en festlig fredag, hvor humøret er højt. Der er humor og underholdning i luften, og du tager ikke tingene så højtidelig i dag.

Lørdag 28/10
Kreativitet og samarbejde vil præge dagen. Selv om der ikke findes en plan, glider samarbejdet glat alligevel. I har en intuitiv tilgang til tingene.

Søndag 29/10
Du har brug for en fast rytme og kontinuitet i dit daglige arbejde i dag. Derfor egner dagen sig godt til rutineprægede opgaver. 

 

Se alle horoskoper her

Læs ALT for damernes store sommerhoroskop for vædderen

Horskopet Vædderen (21/3-20/4) er et ildtegn

Vædderen har en utrolig gennemslagskraft og viljestyrke. Hun er modig og fyldt med energi, så hun går gerne forrest som pioner.

Vædderen er et konkurrencemenneske; en stærk, moderne, selvbevidst kvinde. Hun er direkte og upoleret. Hun ved hvad hun vil, tager initiativ og er handlingsorienteret. Til gengæld er hun ikke så tålmodig.

I selskab med folk, der er lidt følsomme, risikerer hun at træde dem over tæerne ved at være så direkte. Til gengæld sættes der pris på hendes karaktertræk på arbejdsmarkedet. For hun er fremme i skoene, og en smule egoistisk, hvilket er godt, hvis man skal klare sig, men det kan også virke lidt skræmmende på det modsatte køn.

Vædderen passer godt sammen med andre ildtegn (løven og skytten), samt med lufttegnene (tvillingerne, vægten og vandmanden).

Kendte væddere:

dupa

Henter...