Horoskop vædder
Foto: Ditte Hamo | Horoskop vædder illustration
ALT for damerne

Horoskop vædder

Vædderen

Del på

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Af 22.jun.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Torsdag 22/6
Du er, måske lidt usædvanligt, meget privat og forsigtig, men det er nu også dine følelser, det gælder. Ikke så meget opmærksomhed omkring dem, men gerne nogle stille og romantiske stunder med den rette.

Fredag 23/6
Dit fundament og udgangspunkt bliver større. Der er udsigt til glædelige begivenheder på privat-fronten.

Lørdag 24/6
I dag skal der hygges – og hvad er mere naturligt, end at det bliver sammen med dine søskende eller nogle meget gode venner/naboer?

Søndag 25/6
Der er pludselig fokus på dit privatliv og dine boligforhold. Du føler, du har behov for mere plads omkring dig, så måske er der en flytning i støbeskeen?

Mandag 26/6
Du lægger planer og har mange drømme om fremtiden. Indtil videre er det alt sammen en hemmelighed.

Tirsdag 27/6
Det bliver en god dag for sociale aktiviteter og samarbejde. Du har behov for at føle dig som en del af en større flok.

Onsdag 28/6
Du har brug for plads og lys omkring dig. En lang gå-tur i et smukt naturlandskab vil gavne din kreativitet og tankevirksomhed.

 

Se alle horoskoperne her

Horskopet Vædderen (21/3-20/4) er et ildtegn

Vædderen har en utrolig gennemslagskraft og viljestyrke. Hun er modig og fyldt med energi, så hun går gerne forrest som pioner.

Vædderen er et konkurrencemenneske; en stærk, moderne, selvbevidst kvinde. Hun er direkte og upoleret. Hun ved hvad hun vil, tager initiativ og er handlingsorienteret. Til gengæld er hun ikke så tålmodig.

I selskab med folk, der er lidt følsomme, risikerer hun at træde dem over tæerne ved at være så direkte. Til gengæld sættes der pris på hendes karaktertræk på arbejdsmarkedet. For hun er fremme i skoene, og en smule egoistisk, hvilket er godt, hvis man skal klare sig, men det kan også virke lidt skræmmende på det modsatte køn.

Vædderen passer godt sammen med andre ildtegn (løven og skytten), samt med lufttegnene (tvillingerne, vægten og vandmanden).

Kendte væddere: Shannen Doherty, Victoria Beckham, Stacy Ferguson, Lisbeth Dahl, Karen Blixen, Dronnning Margrethe.

Nøgleord i denne artikel: vædderen, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...