Vædderen
Foto: Ditte Hamo | Horoskop vædder illustration
ALT for damerne

Horoskop vædder

Vædderen

Del på

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Af | 16.feb.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Torsdag 16/2
Her i starten af ugen er du lidt splittet mellem to modsatrettede behov: At være alene med dig selv i dit indre univers – og at være meget social. Begge behov skal nok blive opfyldt.

Fredag 17/2
Du har en meget stærk vilje i dag, men du går stille med det. Du arbejder bedst alene.

Lørdag 18/2
Kærligheden har gode kår i øjeblikket, og du og din partner nyder det i fulde drag. Det er også en god tid for at pleje venskaber.

Søndag 19/2
Brug søndagen sammen med venner og mennesker, der har samme interesser, som du selv har.

Mandag 20/2
Du er lidt rastløs eller bare parat til eventyr. De daglige rutiner keder dig, og du får ikke udrettet så meget.

Tirsdag 21/2
I disse dage går du ind i en periode, hvor du trækker dig lidt tilbage fra det sociale liv. Du vil helst trække i trådene i baggrunden.

Onsdag 22/2
Du er drømmende og meget følsom i dag. Du suger alle indtryk til dig, og det kan være svært for dig at sortere det væsentlige fra det uvæsentlige.

 

Se alle horoskoperne her

Horskopet Vædderen (21/3-20/4) er et ildtegn

Vædderen har en utrolig gennemslagskraft og viljestyrke. Hun er modig og fyldt med energi, så hun går gerne forrest som pioner.

Vædderen er et konkurrencemenneske; en stærk, moderne, selvbevidst kvinde. Hun er direkte og upoleret. Hun ved hvad hun vil, tager initiativ og er handlingsorienteret. Til gengæld er hun ikke så tålmodig.

I selskab med folk, der er lidt følsomme, risikerer hun at træde dem over tæerne ved at være så direkte. Til gengæld sættes der pris på hendes karaktertræk på arbejdsmarkedet. For hun er fremme i skoene, og en smule egoistisk, hvilket er godt, hvis man skal klare sig, men det kan også virke lidt skræmmende på det modsatte køn.

Vædderen passer godt sammen med andre ildtegn (løven og skytten), samt med lufttegnene (tvillingerne, vægten og vandmanden).

Kendte væddere: Shannen Doherty, Victoria Beckham, Stacy Ferguson, Lisbeth Dahl, Karen Blixen, Dronnning Margrethe.

Nøgleord i denne artikel: vædderen, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...