Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Vædderen
Horoskop vædder illustration

Horoskop vædder

Vædderen

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Torsdag 19/1
Kærligheden er intens, og du lægger seriøse planer for fremtiden sammen med den, du elsker.

Fredag 20/1
På jobbet høster du masser af succes og anerkendelse. Noget du har arbejdet på længe, viser endelig de ventede resultater.

Lørdag 21/1
Der er kærlighed i luften, og dit hjerte slår et par ekstra slag i dag. Selv om udendørstemperaturen er kølig, føles det næsten som forår inden i dig.

Søndag 22/1
Dagen egner sig godt til at drøfte seriøse fremtidsplaner med den, du elsker. Kærligheden forpligter – også på langt sigt.

Mandag 23/1
Der er en dejlig stemning mellem dig og din partner. Hvis du selv er indstillet på det, kan dagen udvikle sig meget romantisk.

Tirsdag 24/1
Dit aktivitetsniveau er højt, og du sidder ikke stille ret længe ad gangen. Brug dagen på sport eller anden fysisk aktivitet – så du kan få brændt noget af al energien af.

Onsdag 25/1
Du foretrækker at være i selskab med gode og nære venner i dag. Det føles trygt og godt at være sammen med mennesker, der kender dig godt.

 

Se alle horoskoperne her

Horskopet Vædderen (21/3-20/4) er et ildtegn

Vædderen har en utrolig gennemslagskraft og viljestyrke. Hun er modig og fyldt med energi, så hun går gerne forrest som pioner.

Vædderen er et konkurrencemenneske; en stærk, moderne, selvbevidst kvinde. Hun er direkte og upoleret. Hun ved hvad hun vil, tager initiativ og er handlingsorienteret. Til gengæld er hun ikke så tålmodig.

I selskab med folk, der er lidt følsomme, risikerer hun at træde dem over tæerne ved at være så direkte. Til gengæld sættes der pris på hendes karaktertræk på arbejdsmarkedet. For hun er fremme i skoene, og en smule egoistisk, hvilket er godt, hvis man skal klare sig, men det kan også virke lidt skræmmende på det modsatte køn.

Vædderen passer godt sammen med andre ildtegn (løven og skytten), samt med lufttegnene (tvillingerne, vægten og vandmanden).

Kendte væddere: Shannen Doherty, Victoria Beckham, Stacy Ferguson, Lisbeth Dahl, Karen Blixen, Dronnning Margrethe.

Nøgleord i denne artikel: vædderen, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
etape
Vandmanden
21. jan - 19. feb
etape
Fisken
20. feb - 20. mar
etape
Vædderen
21. marts - 20. april
etape
Tyren
21. april - 21. maj
etape
Tvillingen
22. maj - 21. juni
etape
Krebsen
22. juni - 22. juli
etape
Løven
23. juli - 23. aug
etape
Jomfruen
24. aug - 23. sep
etape
Vægten
24. sep - 23. okt
etape
Skorpionen
24. okt - 23. nov
etape
Skytten
24. nov - 21. dec
etape
Stenbukken
22. dec - 20. jan

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok