Horoskop tyr
Foto: Ditte Hamo | Horoskop tyren illustration
ALT for damerne

Horoskop tyr

Tyren

Del på

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Af 22.jun.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Torsdag 22/6
Der er fra din omverdens side meget fokus på kommunikation og de mentale aktiviteter. Det gør det let for dig at få opbakning til de ideer, du bringer på banen.

Fredag 23/6
Det bliver en dag, hvor etik og moral er til debat. Det kan give nogle interessante og nye vinkler på en bestemt sag.

Lørdag 24/6
Kærligheden har gode kår nu, ligesom parforholdet har det. Perioden tegner stabil og dejlig på det følelsesmæssige område.

Søndag 25/6
Din nysgerrighed er meget stor i øjeblikket. Derfor bruger du gerne søndagen på mentale aktiviteter.

Mandag 26/6
Du er ved starten af en længevarende mental udviklingsproces. Der står uddannelse, kursusvirksomhed, måske med vægt på dine sproglige kompetencer, på skemaet lige for tiden.

Tirsdag 27/6
Et kreativt samarbejde kan skabe synlige og samtidig overraskende resultater. Alternative og nyskabende løsninger har din opmærksomhed.

Onsdag 28/6
Dagen er særdeles velegnet til alle former for kommunikative aktiviteter. Du er en enestående formidler i øjeblikket.

 

Se alle horoskoperne her

Horoskop tyren (21/4-21/5) er et jordtegn.

Tyren er en rolig, velfunderet person, som ikke lader sig ophidse så let. Hun er tålmodig, robust og vedholdende. Hun er tryghedssøgende, og kan godt lide, at tingene er som de plejer- pludselige forandringer bryder hun sig bestemt ikke om.I relation til andre, er hun et fast og trygt holdepunkt, for hun kan lægge ro på i hektiske situationer og er i det hele taget god til at berolige. Hun lader sig ikke sådan koste rundt med, til gengæld har hun svært ved at komme videre, for hun kaster sig helst ikke ud i nye ting, og er meget lidt spontan.Tyren er sanselig, i god kontakt med sin krop, og hun er livsnyder – hun elsker kvalitet og god mad.

Tyren passer godt sammen med andre jordtegn (jomfruen og stenbukken), samt med vandtegnene (krebsen, skorpionen og fiskene).

Kendte tyre: Barbara Streisand, Cecilie Frøkjær, Cher, Lone Hertz, Queen Elizabeth II, Ritt Bjerregaard.

Nøgleord i denne artikel: tyren, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...