Horoskop tyr illustration
Foto: Ditte Hamo | Tyren er et jordtegn.
ALT for damerne

Horoskop tyr

Tyren: Her er dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Af 25.sep.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Her er ugens horoskoper for Tyren

Mandag 25/9
Ugen starter med at der er god kontakt mellem dig og andre mennesker. Dine holdninger bliver udfordret, men det sker på en sober måde, der giver plads til alle.

Tirsdag 26/9
Du har en særlig instinktiv fornemmelse for, hvad andre mennesker føler i dag. De behøver ikke, at sige det til dig – du mærker det med det samme.

Onsdag 27/9
Hvis kærligheden har resulteret i et parforhold er der en god fornemmelse mellem jer. Er du der i mod single, kan dette være dagen og ugen, hvor du møder din store kærlighed.

Torsdag 28/9
Brug dagen på praktiske og håndværksmæssige ting. Du er ikke nødvendigvis god til at udføre opgaverne men god til at planlægge og organisere.

Fredag 29/9
Du er stærk alene, men endnu bedre i et samarbejde. Nu er det din økonomi, der kan nyde godt af dine gode samarbejdsevner. Resultatet af dette bliver meget bedre, end hvis du prøver at gå enegang.

Lørdag 30/9
Pas på den gode mad. Lægger du en ny plan for dine kost- og motionsvaner i disse dage, har du gode muligheder for at holde den gode stil fremover.

Søndag 1/10
Du har godt af en pause. Sæt tempoet lidt ned, og afsæt tid til små pauser ind i mellem. Ellers holder du ikke til det hele.

 

Se alle horoskoper her

Læs ALT for damernes store sommerhoroskop for tyren


Henter...