'
Horoskop tyr
Foto: Ditte Hamo | Horoskop tyren illustration
ALT for damerne

Horoskop tyr

Tyren

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Af 17.aug.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Torsdag 17/8
Fokus kommer på hverdagen, det trivielle, dagligdags, gammelkendte. Pligterne kendes til hudløshed, men heldigvis er det ikke lig med en stresset hverdag. Feriestemning på jobbet lidt endnu.

Fredag 18/8
Du kan se frem til en hyggelig dag i selskab med gode kolleger. Specielt en kvindelig kollega er meget hjælpsom.

Lørdag 19/8
Både i dit parforhold og blandt dine øvrige relationer vil nogle etiske emner præge diskussionerne. Der er i særdeleshed tale om et bestemt emne, der dukker op hele tiden.

Søndag 20/8
En mindre uretfærdighed får dig op af sofaen. Det kræver handling.

Mandag 21/8
Hvis du skal skabe synlige resultater i dag, gør du det bedst i samarbejde med andre. Det styrker hold-ånden på jobbet.

Tirsdag 22/8
Se dig godt for. Der kan komme indkøb af ny teknologi til hjemmet på programmet – og du kan ligeså godt orientere dig ordentligt på forhånd, så dit indkøb bliver det bedst mulige til prisen.

Onsdag 23/8
Dagen egner sig godt til kreative aktiviteter. Inviter en god veninde ud til en god koncert eller i biografen og se en film, der taler til følelserne.

 

Se alle horoskoperne her

Læs ALT for damernes store sommerhoroskop for tyren

Horoskop tyren (21/4-21/5) er et jordtegn.

Tyren er en rolig, velfunderet person, som ikke lader sig ophidse så let. Hun er tålmodig, robust og vedholdende. Hun er tryghedssøgende, og kan godt lide, at tingene er som de plejer- pludselige forandringer bryder hun sig bestemt ikke om.I relation til andre, er hun et fast og trygt holdepunkt, for hun kan lægge ro på i hektiske situationer og er i det hele taget god til at berolige. Hun lader sig ikke sådan koste rundt med, til gengæld har hun svært ved at komme videre, for hun kaster sig helst ikke ud i nye ting, og er meget lidt spontan.Tyren er sanselig, i god kontakt med sin krop, og hun er livsnyder – hun elsker kvalitet og god mad.

Tyren passer godt sammen med andre jordtegn (jomfruen og stenbukken), samt med vandtegnene (krebsen, skorpionen og fiskene).

Kendte tyre: Barbara Streisand, Cecilie Frøkjær, Cher, Lone Hertz, Queen Elizabeth II, Ritt Bjerregaard.

Nøgleord i denne artikel: tyren, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper

Henter...