Horoskop tyr illustration
Foto: Getty Images | Tyren er et jordtegn.
ALT for damerne

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Af 13.nov.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 47: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 20/11
Parforholdet fylder meget hos dig lige nu. Der er god basis for intens samtalevirksomhed dig og din partner i mellem.

Tirsdag 21/11
Måske melder der sig en ældre – og mere erfaren person – på banen. Et godt og afslappet forhold vil kunne påvirke din økonomi i positiv retning.

Onsdag 22/11
Du udtrykker dig med stor følsomhed, og du er i stand til at fornemme andres behov. Du er åben og imødekommende overfor andres behov.

Torsdag 23/11
Du kan hente stor inspiration fra det fællesskab, som du er en del af. Det åbner dine øjne for andre muligheder, og giver dig helt nye idéer.

Fredag 24/11
Singletyren kan se frem til et møde med en ældre date. Første indtrykket snyder, Den pågældende er slet ikke så kedelig og uinteressant som det så ud til. Indtrykket ændres meget ved fortsat kontakt.

Lørdag 25/11
Kærlighedens blide vinde er dig venligt stemt, og du er populær på grund af dit elskværdige væsen. Og i dag kommer du tættere på din partner eller en elsket person i din nærhed.

Søndag 26/11
Din koncentrationsevne er meget stærkt i øjeblikket. Du er i stand til både at fokusere på detaljerne og samtidig bevare det store overblik. Og der bliver lyttet med stor respekt til det, du siger.

 

Se alle horoskoper her

Læs ALT for damernes store sommerhoroskop for tyren


Henter...