Tyren
Foto: Ditte Hamo | Horoskop tyren illustration
ALT for damerne

Horoskop tyr

Tyren

Del på

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Af | 23.mar.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Torsdag 23/3
Du påbegynder en organiseret tilbagetrækning. Du har haft rigtig travlt med sociale aktiviteter, og nu vil du gerne tilbage i kulisserne, hvor du har mere fred og ro til at hjælpe og støtte andre.

Fredag 24/3
Fantasien og det spirituelle har din opmærksomhed i dag. Du vender blikket indad og giver plads til dine drømme.

Lørdag 25/3
Kærligheden er der, men du trives bedst med den i tosomhed, du og din elskede sammen, ikke for meget rampelys på jer.

Søndag 26/3
Sofaen har svært ved at slippe sit tag i dig. Du foretrækker en dag helt i dit eget selskab.

Mandag 27/3
At drømme er godt – at realisere drømmene er sværere, især når det er økonomien, der spænder ben. Drøm videre, der kommer en dag.

Tirsdag 28/3
Du gør dig mange forestillinger om alt muligt, og du har mange drømme i øjeblikket. Men er de nu også helt realistiske alle sammen?

Onsdag 29/3
Din intuition og dine sanselige evner er særdeles vedudviklede i dag, men selv om det er positive egenskaber, gør det dig også meget sårbar, da du suger alle indtryk til dig.

 

 

Se alle horoskoperne her

Horoskop tyren (21/4-21/5) er et jordtegn.

Tyren er en rolig, velfunderet person, som ikke lader sig ophidse så let. Hun er tålmodig, robust og vedholdende. Hun er tryghedssøgende, og kan godt lide, at tingene er som de plejer- pludselige forandringer bryder hun sig bestemt ikke om.I relation til andre, er hun et fast og trygt holdepunkt, for hun kan lægge ro på i hektiske situationer og er i det hele taget god til at berolige. Hun lader sig ikke sådan koste rundt med, til gengæld har hun svært ved at komme videre, for hun kaster sig helst ikke ud i nye ting, og er meget lidt spontan.Tyren er sanselig, i god kontakt med sin krop, og hun er livsnyder – hun elsker kvalitet og god mad.

Tyren passer godt sammen med andre jordtegn (jomfruen og stenbukken), samt med vandtegnene (krebsen, skorpionen og fiskene).

Kendte tyre: Barbara Streisand, Cecilie Frøkjær, Cher, Lone Hertz, Queen Elizabeth II, Ritt Bjerregaard.

Nøgleord i denne artikel: tyren, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...