Horoskop tyr
Horoskop tyren illustration

Horoskop tyr

Tyren

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Torsdag 8/12
Du drages mod filosofiske – og religiøse emner, og i dag er det vigtigt for dig at se det hele i et større perspektiv. Retfærdighed og etiske principper kan skabe følelsesmæssige reaktioner hos dig.

Fredag 9/12
Du har brug for fremdrift, og sker der ikke noget på den front, bliver du rastløs og urolig. Du må prøve at finde tålmodigheden frem og afvente situationen. Det er desværre ikke alt, du har mulighed for at påvirke.

Lørdag 10/12
Det bliver en lidt forvirret dag, hvor du har svært ved at finde retningen. Skal du ud i ukendt terræn, bør du have en Navigator eller et detaljeret kort med. Dit indre kompas fungerer ikke så godt i dag.

Søndag 11/12
Du engagerer dig følelsesmæssigt i en bestemt sag i dag, og du kan være en stor støtte og hjælp for en person fra dit sociale netværk. Vær dog opmærksom på, at du kan have en subjektiv tilgang til sagen.

Mandag 12/12
Er du i et fast parforhold kan der være etiske principper eller emner, der bør drøftes i dag. Du må forvente at få kvalificeret modstand, da din partner ikke sådan er til at flytte rundt på.

Tirsdag 13/12
Overrask vennerne med et socialt arrangement, der kalder på kreativiteten og fantasien. Indhold og form er ikke så vigtigt – hvis blot det er uventet og anderledes, skal det nok bliver godt modtaget.

Onsdag 14/12
Du er fuld af energi og handlekraft – men aktiviteterne udspiller sig mest på de indre linjer. Eller du sætter dine egne behov til side for at hjælpe andre ud af en svær situation.

 

Se alle horoskoperne her

Horoskop tyren (21/4-21/5) er et jordtegn.

Tyren er en rolig, velfunderet person, som ikke lader sig ophidse så let. Hun er tålmodig, robust og vedholdende. Hun er tryghedssøgende, og kan godt lide, at tingene er som de plejer- pludselige forandringer bryder hun sig bestemt ikke om.I relation til andre, er hun et fast og trygt holdepunkt, for hun kan lægge ro på i hektiske situationer og er i det hele taget god til at berolige. Hun lader sig ikke sådan koste rundt med, til gengæld har hun svært ved at komme videre, for hun kaster sig helst ikke ud i nye ting, og er meget lidt spontan.Tyren er sanselig, i god kontakt med sin krop, og hun er livsnyder – hun elsker kvalitet og god mad.

Tyren passer godt sammen med andre jordtegn (jomfruen og stenbukken), samt med vandtegnene (krebsen, skorpionen og fiskene).

Kendte tyre: Barbara Streisand, Cecilie Frøkjær, Cher, Lone Hertz, Queen Elizabeth II, Ritt Bjerregaard.

Nøgleord i denne artikel: tyren, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
etape
Vædderen
21. marts - 20. april
etape
Tyren
21. april - 21. maj
etape
Tvillingen
22. maj - 21. juni
etape
Krebsen
22. juni - 22. juli
etape
Løven
23. juli - 23. aug
etape
Jomfruen
24. aug - 23. sep
etape
Vægten
24. sep - 23. okt
etape
Skorpionen
24. okt - 23. nov
etape
Skytten
24. nov - 21. dec
etape
Stenbukken
22. dec - 20. jan
etape
Vandmanden
21. jan - 19. feb
etape
Fisken
20. feb - 20. mar

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok