Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Tyren
Foto: Ditte Hamo | Horoskop tyren illustration
ALT for damerne

Horoskop tyr

Tyren

Del på

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Af | 19.jan.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Torsdag 19/1
Du har fokus på din fremtid, og du knokler for at nå dine mål. Det kan derfor blive vanskeligt at få arbejde og privatliv til at hænge sammen i dag.

Fredag 20/1
Du tager meget ansvar på dine skuldre i dag, og du kræver meget af dig selv. Pas dog på, at du ikke glemmer dine egne behov i din iver efter at opnå anerkendelse.

Lørdag 21/1
Du gør dig nogle alvorlige overvejelser om, hvilke relationer der skaber en værdi for dig – og hvilke der ikke gør. Selv er du stærk og kompromisløs.

Søndag 22/1
Det bliver en forholdsvis stille søndag uden de store begivenheder. Lyt til dine egne behov.

Mandag 23/1
En arbejdsmæssig relation udvikler sig til et stærkt og seriøst samarbejde. Privatlivet træder lidt i baggrunden i dag.

Tirsdag 24/1
Du har en veludviklet fantasi. Lyt til dine drømme, fordyb dig i noget smuk musik og brug dagen på noget kreativt. Det er gennem dit indre univers, at du skal finde svarene i øjeblikket.

Onsdag 25/1
Hvis du arbejder kreativt med tingene, finder du nye og spændende måder at løse opgaverne på. Brug din mavefornemmelse og intuition.

 

 

Se alle horoskoperne her

Horoskop tyren (21/4-21/5) er et jordtegn.

Tyren er en rolig, velfunderet person, som ikke lader sig ophidse så let. Hun er tålmodig, robust og vedholdende. Hun er tryghedssøgende, og kan godt lide, at tingene er som de plejer- pludselige forandringer bryder hun sig bestemt ikke om.I relation til andre, er hun et fast og trygt holdepunkt, for hun kan lægge ro på i hektiske situationer og er i det hele taget god til at berolige. Hun lader sig ikke sådan koste rundt med, til gengæld har hun svært ved at komme videre, for hun kaster sig helst ikke ud i nye ting, og er meget lidt spontan.Tyren er sanselig, i god kontakt med sin krop, og hun er livsnyder – hun elsker kvalitet og god mad.

Tyren passer godt sammen med andre jordtegn (jomfruen og stenbukken), samt med vandtegnene (krebsen, skorpionen og fiskene).

Kendte tyre: Barbara Streisand, Cecilie Frøkjær, Cher, Lone Hertz, Queen Elizabeth II, Ritt Bjerregaard.

Nøgleord i denne artikel: tyren, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...