Horoskop tyr
Foto: Ditte Hamo | Horoskop tyren illustration
ALT for damerne

Horoskop tyr

Tyren

Del på

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Af 13.jul.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Torsdag 20/7
Du kan med fordel bruge dagen på opgaver og aktiviteter, hvor du skal bruge dine kommunikative talenter – de er nemlig rigtig gode, særligt i dag og i morgen.

Fredag 21/7
Tag noget dejligt musik i ørerne og løb dig en lang tur helt alene. Du har brug for at komme af med noget energi, men du har ikke brug for at være sammen med en masse andre mennesker.

Lørdag 22/7
Temaet skifter i dag, og du får mere fokus på hjemmet og de nære ting omkring dig den næste måneds tid. Du har mest lyst til at være i dit sædvanlige miljø.

Søndag 23/7
Etik og skønhed optager dig meget i dag, og samtidig har du en veludviklet sans for, hvad der er god kvalitet. Hvem sagde ”luksus-dyr”?

Mandag 24/7
Du bruger mange penge på unødvendige småting. Vær knap så hurtig til at fylde indkøbskurven, men tænk mere over, om du har brug for 3 pakker, bare fordi der er rabat.

Tirsdag 25/7
Du bruger hovedet for meget i dag. Du glemmer at få kroppen med i dét, du laver. Mærk efter hvordan fysikken har det i stedet for kun at tænke.

Onsdag 26/7
Små søde og hemmelige beskeder kan krydse din vej, og kun du ved, hvem de er fra. Det får dig til at rende rundt med et saligt smil på læberne resten af dagen.

 

Se alle horoskoperne her

Læs ALT for damernes store sommerhoroskop for tyren

Horoskop tyren (21/4-21/5) er et jordtegn.

Tyren er en rolig, velfunderet person, som ikke lader sig ophidse så let. Hun er tålmodig, robust og vedholdende. Hun er tryghedssøgende, og kan godt lide, at tingene er som de plejer- pludselige forandringer bryder hun sig bestemt ikke om.I relation til andre, er hun et fast og trygt holdepunkt, for hun kan lægge ro på i hektiske situationer og er i det hele taget god til at berolige. Hun lader sig ikke sådan koste rundt med, til gengæld har hun svært ved at komme videre, for hun kaster sig helst ikke ud i nye ting, og er meget lidt spontan.Tyren er sanselig, i god kontakt med sin krop, og hun er livsnyder – hun elsker kvalitet og god mad.

Tyren passer godt sammen med andre jordtegn (jomfruen og stenbukken), samt med vandtegnene (krebsen, skorpionen og fiskene).

Kendte tyre: Barbara Streisand, Cecilie Frøkjær, Cher, Lone Hertz, Queen Elizabeth II, Ritt Bjerregaard.

Nøgleord i denne artikel: tyren, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...