Horoskop tyr
Foto: Ditte Hamo | Horoskop tyren illustration
ALT for damerne

Horoskop tyr

Tyren

Del på

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Af 20.apr.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Torsdag 20/4
Du bør nok begynde at udfordre din fysik lidt, og starten på denne uge er helt perfekt til formålet, så hellere starte nu end i morgen.

Fredag 21/4
Find kjolerne og dit feminine tøj frem. Jo mere feminint du klæder dig, jo mere stråler du.

Lørdag 22/4
Har du oplevet dit energiniveau som værende under gennemsnittet, så glæd dig. Hen over weekenden vil du mærke en klar bedring, der måske hænger sammen med årstiden.

Søndag 23/4
Du føler dig langt mere oplagt i dag, end du har været i den seneste tid. Måske er det duften af forår, der trækker dig ud af din hule.

Mandag 24/4
Kærlighed og parforhold har gode udsigter, og når du føler dig rigtig godt tilpas som nu, gør din charme og energiske udstråling et stærkt indtryk på dine omgivelser.

Tirsdag 25/4
Dine tanker kører i ring. Du har brug for input udefra.

Onsdag 26/4
Du har mange idéer, men det kniber med at få dem ført ud i livet. Læg en plan.

 

 

Se alle horoskoperne her

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for tyren lige her.

Horoskop tyren (21/4-21/5) er et jordtegn.

Tyren er en rolig, velfunderet person, som ikke lader sig ophidse så let. Hun er tålmodig, robust og vedholdende. Hun er tryghedssøgende, og kan godt lide, at tingene er som de plejer- pludselige forandringer bryder hun sig bestemt ikke om.I relation til andre, er hun et fast og trygt holdepunkt, for hun kan lægge ro på i hektiske situationer og er i det hele taget god til at berolige. Hun lader sig ikke sådan koste rundt med, til gengæld har hun svært ved at komme videre, for hun kaster sig helst ikke ud i nye ting, og er meget lidt spontan.Tyren er sanselig, i god kontakt med sin krop, og hun er livsnyder – hun elsker kvalitet og god mad.

Tyren passer godt sammen med andre jordtegn (jomfruen og stenbukken), samt med vandtegnene (krebsen, skorpionen og fiskene).

Kendte tyre: Barbara Streisand, Cecilie Frøkjær, Cher, Lone Hertz, Queen Elizabeth II, Ritt Bjerregaard.

Nøgleord i denne artikel: tyren, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...