Horoskop tvilling illustration
Foto: Ditte Hamo | Tvillingerne er et lufttegn.
ALT for damerne

Horoskop tvilling

Tvillingen: Her er dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Af 25.sep.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Her er ugens horoskoper for Tvillingerne

Mandag 25/9
En rar indgang til ugen. Der ligger fornøjelser i hobetal og venter på dig. Det vil specielt være i dag og de allernærmeste dage, alle festlighederne løber af stabelen. Hop med på vognen og hav en sjov tid.

Tirsdag 26/9
En uformel og hyggelig samtale sætter tingene i et andet perspektiv. Det er altid godt at høre, hvordan det ser ud fra den anden side.

Onsdag 27/9
Du har en overfyldt kalender, og den er med til at besværliggøre alt det med kærlighed og romantik. Du skal virkelig selv gøre en indsats og decideret lægge tid ind i kalenderen til den slags hyggelige sysler.

Torsdag 28/9
Dagen er vist fyldt op med flirt eller dates. Du har gode muligheder for at få et møde med en dejlig personlighed til at udvikle sig – så bare bestem dig, alvor eller sjov?

Fredag 29/9
I dag starter det. Der bliver nærmest overvældende travlt på jobbet – og det bliver dig, der skal samle alle de løse ender så I kan få et ordentligt resultat ud af det i den sidste ende.

Lørdag 30/9
Du kan blive helt svedt ved tanken om at skulle underlægge dig andres rutiner og vaner. Vil du undgå dette, så kræver det en indsats af dig på det kreative og skabende område, som du brænder så meget for.

Søndag 1/10
Det kan slå gnister mellem dig og en kollega. Men brug ikke flirten, med mindre det virkelig har din interesse. Vedkommende tror, du mener det seriøst.

 

Se alle horoskoper her

Læs ALT for damernes store sommerhoroskop for tvillingen


Henter...