Horoskop tvilling
Foto: Ditte Hamo | Horoskop tvilling illustration
ALT for damerne

Horoskop tvilling

Tvillingen

Del på

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Af 25.maj.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Torsdag 25/5
Din udstråling og charme påvirker dine medmennesker meget kraftigt i denne tid. Der er ikke den store fare for, at du bliver overset, tvært i mod udøver du en stærk tiltrækning på det modsatte køn.

Fredag 26/5
Du har en særlig evne til at få andre til at føle sig godt tilpas i disse dage. Du er den fødte mægler i enhver konflikt.

Lørdag 27/5
Eventuelle nye relationer har gode muligheder for at udvikle sig i en positiv retning. Læg godt mærke til, hvem der krydser din vej i dag.

Søndag 28/5
Det er altid velkomment med noget debat og lidt diskussion, men i dag skal du være meget grundig i din research, før du udtaler dig alt for skråsikkert

Mandag 29/5
Du har let ved at udtrykke dine følelser i øjeblikket. Det sætter din partner stor pris på.

Tirsdag 30/5
Du har et højt aktivitetsniveau. Det vil dog være en god ide at geare lidt ned ind i mellem, så batterierne får ro til at blive genopladet.

Onsdag 31/5
Du er i forvejen en snaksalig sjæl, men i disse dage får du andre til at føle sig godt tilpas med din snak, og du taler ubesværet med alle, der krydser din vej. 

 

 

Se alle horoskoperne her

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for tvillingen lige her.

Horskop Tvillingerne (22/5-21/6) er et lufttegn.

Tvillingernes type er livlig, åbenmundet og social. Hun er fleksibel og nysgerrig af sind og altid frisk på nye ting, altid i bevægelse. Derfor har hun ofte mange jern i ilden.

Tvillingerne er et mentalt tegn, og personer født mellem den 22/5 og 21/6 er typisk meget vidende, og elsker at være opdateret om alt hvad der foregår. De læser gerne avis og ser masser af nyheder. De har noget mellem ørerne, er gode debattører og er kvikke i replikken.

En tvilling begejstres let, og fanges hurtigt af nye tinge, men mister også hurtigt interessen.  Derfor kan være de være udskældte for at være for overfladiske, fordi andre kan have svært ved at forstå de hurtige skift i interesse.
Tvillingerne ved lidt om mange ting, men borer sig ikke dybt ned i tingene eller kender hver en detalje af en sag. De vil gerne vide noget om tingene, men har ikke nødvendigvis så mange holdninger til dem. Tvillinger er meget sociale og har brug for stor kontakt til andre mennesker.

Tvillingerne passer godt sammen med andre lufttegn (vægten og vandmanden), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Kendte tvillinger: Courtney Cox, Angelina Jolie, Kylie Minogue, Marilyn Monroe, Camilla Miehe-Renard, Lotte Heise.

Nøgleord i denne artikel: tvilling, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...