Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Tvillingen
Horoskop tvilling illustration

Horoskop tvilling

Tvillingen

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Torsdag 19/1
Du starter ugen i det reserverede hjørne. Du har behov for at fundere over tilværelsens mange sider, prioritere og træffe beslutninger af absolut personlig art.

Fredag 20/1
En kollega vækker nogle intense følelser hos dig. Er det forelskelse og kærlighed, du kan mærke, er der gode muligheder for, at det udvikler sig til noget seriøst.

Lørdag 21/1
Du er åben overfor andre menneskers idéer og tanker. Det giver dig en masse energi, og debatten er med til at sætte tingene i et større perspektiv.

Søndag 22/1
Der er kærlige og ømme ord i luften. Måske modtager du en ekstra kærlig hilsen fra én du holder af. Det varmer dit hjerte og får humøret til at stige.

Mandag 23/1
Dagen egner sig godt til fordybelse og koncentration. Din tålmodighed og vedholdenhed er fantastisk.

Tirsdag 24/1
Romantikken blomstrer, og det bliver en dejlig dag med tid til mange fornøjelser. Dagen egner sig også fortrinligt til sportslige aktiviteter – og gerne i selskab med vennerne.

Onsdag 25/1
Der er masser af romantik i luften, men kærligheden forpligter også i dag. Du har brug for den tryghed, det giver, at man tør forpligte sig.

 

Se alle horoskoperne her

Horskop Tvillingerne (22/5-21/6) er et lufttegn.

Tvillingernes type er livlig, åbenmundet og social. Hun er fleksibel og nysgerrig af sind og altid frisk på nye ting, altid i bevægelse. Derfor har hun ofte mange jern i ilden.

Tvillingerne er et mentalt tegn, og personer født mellem den 22/5 og 21/6 er typisk meget vidende, og elsker at være opdateret om alt hvad der foregår. De læser gerne avis og ser masser af nyheder. De har noget mellem ørerne, er gode debattører og er kvikke i replikken.

En tvilling begejstres let, og fanges hurtigt af nye tinge, men mister også hurtigt interessen.  Derfor kan være de være udskældte for at være for overfladiske, fordi andre kan have svært ved at forstå de hurtige skift i interesse.
Tvillingerne ved lidt om mange ting, men borer sig ikke dybt ned i tingene eller kender hver en detalje af en sag. De vil gerne vide noget om tingene, men har ikke nødvendigvis så mange holdninger til dem. Tvillinger er meget sociale og har brug for stor kontakt til andre mennesker.

Tvillingerne passer godt sammen med andre lufttegn (vægten og vandmanden), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Kendte tvillinger: Courtney Cox, Angelina Jolie, Kylie Minogue, Marilyn Monroe, Camilla Miehe-Renard, Lotte Heise.

Nøgleord i denne artikel: tvilling, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
etape
Vædderen
21. marts - 20. april
etape
Tyren
21. april - 21. maj
etape
Tvillingen
22. maj - 21. juni
etape
Krebsen
22. juni - 22. juli
etape
Løven
23. juli - 23. aug
etape
Jomfruen
24. aug - 23. sep
etape
Vægten
24. sep - 23. okt
etape
Skorpionen
24. okt - 23. nov
etape
Skytten
24. nov - 21. dec
etape
Stenbukken
22. dec - 20. jan
etape
Vandmanden
21. jan - 19. feb
etape
Fisken
20. feb - 20. mar

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok