Tvillingen
Foto: Ditte Hamo | Horoskop tvilling illustration
ALT for damerne

Horoskop tvilling

Tvillingen

Del på

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Af | 23.mar.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Torsdag 23/3
Det handler om fællesskab og samarbejde, men ikke nødvendigvis af den gnidningsløse slags. Her får du brug for din naturlige hjælpsomhed og din stædige vedholdenhed, begge egenskaber kan hjælpe dig til et resultat.

Fredag 24/3
Du er den centrale figur og samlingspunktet i en organisation eller gruppe. Du nyder opmærksomheden og de nye kontakter, som dette netværk skaber.

Lørdag 25/3
Det er en dejlig dag for såvel venskaber som kærlighed. Måske kan der ligefrem opstå en symbiose, så du finder kærligheden gennem et venskab?

Søndag 26/3
Søndagen egner sig godt til alle former for sociale aktiviteter. Er du med i en forening eller sportsklub, så find der hen og nyd fællesskabet.

Mandag 27/3
Et samarbejde gør store fremskridt i dag – og I er gode til at skabe en god stemning, selv om I har forskellige holdninger til tingene.

Tirsdag 28/3
Et fællesskab eller samarbejde har stor, positiv indflydelse på din personlige udvikling. Det får din optimisme til at stige gevaldigt.

Onsdag 29/3
Du er kreativ og måske også en lille smule barnlig i dag. Det giver en sjovere dag men det går ud over produktiviteten.

 

Se alle horoskoperne her

Horskop Tvillingerne (22/5-21/6) er et lufttegn.

Tvillingernes type er livlig, åbenmundet og social. Hun er fleksibel og nysgerrig af sind og altid frisk på nye ting, altid i bevægelse. Derfor har hun ofte mange jern i ilden.

Tvillingerne er et mentalt tegn, og personer født mellem den 22/5 og 21/6 er typisk meget vidende, og elsker at være opdateret om alt hvad der foregår. De læser gerne avis og ser masser af nyheder. De har noget mellem ørerne, er gode debattører og er kvikke i replikken.

En tvilling begejstres let, og fanges hurtigt af nye tinge, men mister også hurtigt interessen.  Derfor kan være de være udskældte for at være for overfladiske, fordi andre kan have svært ved at forstå de hurtige skift i interesse.
Tvillingerne ved lidt om mange ting, men borer sig ikke dybt ned i tingene eller kender hver en detalje af en sag. De vil gerne vide noget om tingene, men har ikke nødvendigvis så mange holdninger til dem. Tvillinger er meget sociale og har brug for stor kontakt til andre mennesker.

Tvillingerne passer godt sammen med andre lufttegn (vægten og vandmanden), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Kendte tvillinger: Courtney Cox, Angelina Jolie, Kylie Minogue, Marilyn Monroe, Camilla Miehe-Renard, Lotte Heise.

Nøgleord i denne artikel: tvilling, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...