Horoskop tvilling
Foto: Ditte Hamo | Horoskop tvilling illustration
ALT for damerne

Horoskop tvilling

Tvillingen

Del på

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Af 20.apr.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Torsdag 20/4
Der er fuld fart på over hele linjen. Du kommer ud for at skulle handle hurtigt i det fællesskab, du frekventerer, som følge af fremkomsten af en masse ny og anderledes ideer.

Fredag 21/4
Du bruger energien i selskab med vennerne, og du går gerne forrest og tager initiativerne. Du er med til at inspirere andre med dit gå-på-mod.

Lørdag 22/4
Du føler dig godt tilpas i venners lag - eller i foreninger, der har samme interesser som du selv. Det giver dig både glæde og masser af energi.

Søndag 23/4
I dag bliver det sociale liv dog lidt for meget, og du har brug for et privat rum, hvor du kan være dig selv. Bliv hjemme og sluk telefonen.

Mandag 24/4
Du går en stille periode i møde. Du kan blive lidt indadvendt og fokusere på de mere spirituelle sider af tilværelsen

Tirsdag 25/4
Du er ganske forsigtig når det gælder kærligheden. Måske er der en chef eller kollega, der er lidt sødere end de fleste, men foreløbig er det din hemmelighed.

Onsdag 26/4
Du er rastløs og keder dig hurtigt. Du har brug for luft under vingerne, men du behøver ikke at rejse om på den anden side af jorden for at opleve noget nyt.

 

Se alle horoskoperne her

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for tvillingen lige her.

Horskop Tvillingerne (22/5-21/6) er et lufttegn.

Tvillingernes type er livlig, åbenmundet og social. Hun er fleksibel og nysgerrig af sind og altid frisk på nye ting, altid i bevægelse. Derfor har hun ofte mange jern i ilden.

Tvillingerne er et mentalt tegn, og personer født mellem den 22/5 og 21/6 er typisk meget vidende, og elsker at være opdateret om alt hvad der foregår. De læser gerne avis og ser masser af nyheder. De har noget mellem ørerne, er gode debattører og er kvikke i replikken.

En tvilling begejstres let, og fanges hurtigt af nye tinge, men mister også hurtigt interessen.  Derfor kan være de være udskældte for at være for overfladiske, fordi andre kan have svært ved at forstå de hurtige skift i interesse.
Tvillingerne ved lidt om mange ting, men borer sig ikke dybt ned i tingene eller kender hver en detalje af en sag. De vil gerne vide noget om tingene, men har ikke nødvendigvis så mange holdninger til dem. Tvillinger er meget sociale og har brug for stor kontakt til andre mennesker.

Tvillingerne passer godt sammen med andre lufttegn (vægten og vandmanden), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Kendte tvillinger: Courtney Cox, Angelina Jolie, Kylie Minogue, Marilyn Monroe, Camilla Miehe-Renard, Lotte Heise.

Nøgleord i denne artikel: tvilling, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...