banner image

8 NUMRE AF ALT FOR DAMERNE     KUN 200 KR.    SPAR 32%

BESTIL HER
Horoskop tvilling
Horoskop tvilling illustration

Horoskop tvilling

Tvillingen

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Torsdag 27/10
Det er blevet dagligdag igen. En periode med megen festivitas og fornøjelser har fra i dag taget sin slut.

Fredag 28/10
Din interesse for kost og sundhed vækkes, og den nærmeste tid egner sig godt til at få ryddet dårlige vaner af vejen.

Lørdag 29/10
I hjemmet er der mange praktiske gøremål, der skal udføres. Belønningen venter forude i form af store beviser på din partners kærlighed til dig.

Søndag 30/10
Du må forberede dig på en dag, hvor selv de mindste ting driller. Ting, du bruger dagligt, går pludselig i stykker. Irriterende - men lad ikke temperamentet koge over. Det hjælper næppe.

Mandag 1/11
Arbejdet kræver sit. Der skal planlægges, vurderes og handles. Du skal virkelig dybt ned i substansen for at nå ind til problemernes kerne.

Tirsdag 2/11
Du og en kollega er ikke helt enige om, hvordan dagens opgaver skal løses. Lyt lidt mere tålmodigt. Måske kan du alligevel lære noget.

Onsdag 3/11
En kritisk bemærkning sårer din stolthed, men hold temperamentet nede. Du siger bare noget, du senere fortryder, fordi du ikke tænkte dig om.

 

Se alle horoskoperne her

Horskop Tvillingerne (22/5-21/6) er et lufttegn.

Tvillingernes type er livlig, åbenmundet og social. Hun er fleksibel og nysgerrig af sind og altid frisk på nye ting, altid i bevægelse. Derfor har hun ofte mange jern i ilden.

Tvillingerne er et mentalt tegn, og personer født mellem den 22/5 og 21/6 er typisk meget vidende, og elsker at være opdateret om alt hvad der foregår. De læser gerne avis og ser masser af nyheder. De har noget mellem ørerne, er gode debattører og er kvikke i replikken.

En tvilling begejstres let, og fanges hurtigt af nye tinge, men mister også hurtigt interessen.  Derfor kan være de være udskældte for at være for overfladiske, fordi andre kan have svært ved at forstå de hurtige skift i interesse.
Tvillingerne ved lidt om mange ting, men borer sig ikke dybt ned i tingene eller kender hver en detalje af en sag. De vil gerne vide noget om tingene, men har ikke nødvendigvis så mange holdninger til dem. Tvillinger er meget sociale og har brug for stor kontakt til andre mennesker.

Tvillingerne passer godt sammen med andre lufttegn (vægten og vandmanden), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Kendte tvillinger: Courtney Cox, Angelina Jolie, Kylie Minogue, Marilyn Monroe, Camilla Miehe-Renard, Lotte Heise.

Nøgleord i denne artikel: tvilling, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
etape
Vædderen
21. marts - 20. april
etape
Tyren
21. april - 21. maj
etape
Tvillingen
22. maj - 21. juni
etape
Krebsen
22. juni - 22. juli
etape
Løven
23. juli - 23. aug
etape
Jomfruen
24. aug - 23. sep
etape
Vægten
24. sep - 23. okt
etape
Skorpionen
24. okt - 23. nov
etape
Skytten
24. nov - 21. dec
etape
Stenbukken
22. dec - 20. jan
etape
Vandmanden
21. jan - 19. feb
etape
Fisken
20. feb - 20. mar

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok