Horoskop tvilling
Foto: Ditte Hamo | Horoskop tvilling illustration
ALT for damerne

Horoskop tvilling

Tvillingen

Del på

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Af 13.jul.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Torsdag 20/7
Det bliver en forvirrende dag, hvor det er svært at vide, hvilken vej du skal. Brug din intuition og mavefornemmelse før du træffer dit valg og lad de små grå hvile i dag.

Fredag 21/7
Du er en meget nysgerrig natur, og i øjeblikket er dine antenner rettet mod alt, der kan inspirere dig mentalt og give dig ny viden og indsigt.

Lørdag 22/7
Hen over weekenden er der fokus på dit nære miljø. Brug fridagene på en hyggelig sommerfest med gode naboer.

Søndag 23/7
Din partner eller en nær ven har brug for dit nærvær i dag. I behøver ikke at snakke så meget, men blot det at du er der, virker beroligende.

Mandag 24/7
Energien er i top, og du har masser af gåpåmod – men pas dog på, at du ikke spreder dig over for meget. Gennemslagskraften bliver mindre, jo flere ting, du vil på samme tid.

Tirsdag 25/7
Du har mange bolde i luften samtidig i dag. Er du sikker på, at du kan gribe dem alle igen? Ellers prøv med en ting ad gangen.

Onsdag 26/7
Der er nogle detaljer, der skal på plads, før du kan komme videre. Det bliver nødvendigt med en udførlig plan – ellers når du ingen vegne.

 

Se alle horoskoperne her

Læs ALT for damernes store sommerhoroskop for tvillingen

Horskop Tvillingerne (22/5-21/6) er et lufttegn.

Tvillingernes type er livlig, åbenmundet og social. Hun er fleksibel og nysgerrig af sind og altid frisk på nye ting, altid i bevægelse. Derfor har hun ofte mange jern i ilden.

Tvillingerne er et mentalt tegn, og personer født mellem den 22/5 og 21/6 er typisk meget vidende, og elsker at være opdateret om alt hvad der foregår. De læser gerne avis og ser masser af nyheder. De har noget mellem ørerne, er gode debattører og er kvikke i replikken.

En tvilling begejstres let, og fanges hurtigt af nye tinge, men mister også hurtigt interessen.  Derfor kan være de være udskældte for at være for overfladiske, fordi andre kan have svært ved at forstå de hurtige skift i interesse.
Tvillingerne ved lidt om mange ting, men borer sig ikke dybt ned i tingene eller kender hver en detalje af en sag. De vil gerne vide noget om tingene, men har ikke nødvendigvis så mange holdninger til dem. Tvillinger er meget sociale og har brug for stor kontakt til andre mennesker.

Tvillingerne passer godt sammen med andre lufttegn (vægten og vandmanden), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Kendte tvillinger: Courtney Cox, Angelina Jolie, Kylie Minogue, Marilyn Monroe, Camilla Miehe-Renard, Lotte Heise.

Nøgleord i denne artikel: tvilling, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...