Tvillingen
Foto: Ditte Hamo | Horoskop tvilling illustration
ALT for damerne

Horoskop tvilling

Tvillingen

Del på

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Af | 16.feb.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Torsdag 16/2
Du er helt klar over, at din fremtid kan afhænge af, hvilke planer, du får lagt. Du er bare i tvivl om, hvilket spor du skal følge, og derfor har du svært ved at blive konkret i din planlægning.

Fredag 17/2
Du bruger fredagen på de sidste forberedelser, inden en ny plan rulles ud i næste uge. Din vilje fejler i hvert fald ikke noget.

Lørdag 18/2
Du er lidt distræt og fraværende. Dagen egner sig derfor ikke til aktiviteter, der kræver dyb koncentration.

Søndag 19/2
Start dagen langsomt og brug gerne lang tid over morgenmaden. Overskuddet kommer langsomt op ad dagen.

Mandag 20/2
Du bliver konfronteret med en viden om noget, der indtil nu har været skjult. Det er måske det, der skal til, for at du kan lægge dine fremtidsplaner uden at være i tvivl.

Tirsdag 21/2
Temaet skifter i dag. Du har fokus på karriere og målsætninger og er seriøs og fremtidsorienteret.

Onsdag 22/2
Kærligheden stortrives, parforholdet kører på skinner. Også forholdet til venner og familie er inde i en meget positiv udvikling.

 

 

Se alle horoskoperne her

Horskop Tvillingerne (22/5-21/6) er et lufttegn.

Tvillingernes type er livlig, åbenmundet og social. Hun er fleksibel og nysgerrig af sind og altid frisk på nye ting, altid i bevægelse. Derfor har hun ofte mange jern i ilden.

Tvillingerne er et mentalt tegn, og personer født mellem den 22/5 og 21/6 er typisk meget vidende, og elsker at være opdateret om alt hvad der foregår. De læser gerne avis og ser masser af nyheder. De har noget mellem ørerne, er gode debattører og er kvikke i replikken.

En tvilling begejstres let, og fanges hurtigt af nye tinge, men mister også hurtigt interessen.  Derfor kan være de være udskældte for at være for overfladiske, fordi andre kan have svært ved at forstå de hurtige skift i interesse.
Tvillingerne ved lidt om mange ting, men borer sig ikke dybt ned i tingene eller kender hver en detalje af en sag. De vil gerne vide noget om tingene, men har ikke nødvendigvis så mange holdninger til dem. Tvillinger er meget sociale og har brug for stor kontakt til andre mennesker.

Tvillingerne passer godt sammen med andre lufttegn (vægten og vandmanden), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Kendte tvillinger: Courtney Cox, Angelina Jolie, Kylie Minogue, Marilyn Monroe, Camilla Miehe-Renard, Lotte Heise.

Nøgleord i denne artikel: tvilling, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...