Horoskop tvilling illustration
Foto: Ditte Hamo | Tvillingerne er et lufttegn.
ALT for damerne

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Af 13.nov.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 47: Her er dagens horoskop for Tvillingerne

Mandag 20/11
Der er noget praktisk arbejde, det er nødvendigt at få fra hånden, så der kan blive overskud til at beskæftige sig med andre ting.

Tirsdag 21/11
Materiel komfort betyder meget for dig i dag. Tag noget behageligt tøj på, og lad de høje hæle bliver i skabet. Du føler dig ganske enkelt ikke godt tilpas, hvis der er noget der strammer eller gnaver.

Onsdag 22/11
Det bliver en dag, hvor du ikke sidder ned ret længe ad gangen. Du er i konstant bevægelse og flyver fra det ene til det andet. Du har brug for at vende dine egne idéer og tanker med andre.

Torsdag 23/11
Nogle af dine hidtidige værdier står for fald. Du tænker meget over, hvad der giver dig glæde og indhold i livet, og dine værdier ændres i overensstemmelse hermed.

Fredag 24/11
Du er ikke til hårdt arbejde og kedelige rutiner i dag. Du vil langt hellere nyde livet og dets mange fornøjelser. Brug dagen på kreative aktiviteter i selskab med børn eller andre barnlige sjæle.

Lørdag 25/11
Der er en hård periode i gang på jobbet. Der er rigtig travlt, og du står med en stor del af ansvaret for, at opgaverne bliver løst på en god måde.

Søndag 26/11
Det bliver en dag, hvor du ikke sidder ned ret længe ad gangen. Du er i konstant bevægelse og flyver fra det ene til det andet. Du har brug for at vende dine egne idéer og tanker med andre.

 

Se alle horoskoper her

Læs ALT for damernes store sommerhoroskop for tvillingen


Henter...