Horoskop tvilling
Foto: Ditte Hamo | Horoskop tvilling illustration
ALT for damerne

Horoskop tvilling

Tvillingen

Del på

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Af 22.jun.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Torsdag 22/6
I dag kan være starten på en lang og stabil periode med gode indtjeningsmuligheder. En handel og en aftale, der er positiv for din økonomi, ligger lige for.

Fredag 23/6
Et møde – enten privat eller professionelt, kan blive en indbringende forretning. Du er det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Lørdag 24/6
Dit personlige værdisæt kommer til dels under indflydelse af de mennesker du møder i øjeblikket, det være sig i privatsfæren eller på det mere professionelle plan.

Søndag 25/6
Dine værdier ændrer sig i dag. Du får nogle andre prioriteringer for, hvad der gør dig glad, og hvad der er ligegyldig.

Mandag 26/6
Du får et ressourceløft. Det gælder både din økonomi og de mere personlige ressourcer.

Tirsdag 27/6
Du drømmer dig langt væk til varmere himmelstrøg. Hvad venter du på? Pak kufferten.

Onsdag 28/6
Kreativiteten har faste rammer i dag. Men det bliver det absolut ikke ringere af – tværtimod.

 

Se alle horoskoperne her

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for tvillingen lige 

Horskop Tvillingerne (22/5-21/6) er et lufttegn.

Tvillingernes type er livlig, åbenmundet og social. Hun er fleksibel og nysgerrig af sind og altid frisk på nye ting, altid i bevægelse. Derfor har hun ofte mange jern i ilden.

Tvillingerne er et mentalt tegn, og personer født mellem den 22/5 og 21/6 er typisk meget vidende, og elsker at være opdateret om alt hvad der foregår. De læser gerne avis og ser masser af nyheder. De har noget mellem ørerne, er gode debattører og er kvikke i replikken.

En tvilling begejstres let, og fanges hurtigt af nye tinge, men mister også hurtigt interessen.  Derfor kan være de være udskældte for at være for overfladiske, fordi andre kan have svært ved at forstå de hurtige skift i interesse.
Tvillingerne ved lidt om mange ting, men borer sig ikke dybt ned i tingene eller kender hver en detalje af en sag. De vil gerne vide noget om tingene, men har ikke nødvendigvis så mange holdninger til dem. Tvillinger er meget sociale og har brug for stor kontakt til andre mennesker.

Tvillingerne passer godt sammen med andre lufttegn (vægten og vandmanden), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Kendte tvillinger: Courtney Cox, Angelina Jolie, Kylie Minogue, Marilyn Monroe, Camilla Miehe-Renard, Lotte Heise.

Nøgleord i denne artikel: tvilling, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...