Horoskop løve
Foto: Ditte Hamo | Horoskop løve illustration
ALT for damerne

Horoskop løve

Løven

Del på

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Af 20.apr.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Torsdag 20/4
Du vil gerne i gang med noget nyt, men først er der nogle principielle beslutninger, der skal træffes.

Fredag 21/4
Der er udsigt til, at du skaffer et både godt og tilfredsstillende resultat. Det, hvad enten det handler om noget arbejdsrelateret eller noget i privatsfæren.

Lørdag 22/4
Dit konkurrenceinstinkt vækkes i dag, og du er meget målrettet og resultatorienteret. Dagen egner sig godt til nye projekter og langsigtede planer.

Søndag 23/4
Det kommer til at handle om din fremtid og dine livsmål i den næste måneds tid. Dine ambitioner stiger, og du sigter efter anerkendelse og succes.

Mandag 24/4
Er der lidt høj bølgegang i det lille hjem, skyldes det heldigvis noget helt banalt: Uenighed om løsning og fordeling af hverdagens pligter.

Tirsdag 25/4
Om aftenen vil en partner eller nær ven gerne diskutere. Forvent ikke, at I når til enighed.

Onsdag 26/4
Et kursus kan blive meget spændende og tilføre dig helt ny viden. Det kan bryde dine sædvanlige tankemønstrer.

 

Se alle horoskoperne her

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for løven lige her.

Løven (23/7-23/8) er et ildtegn

Løven er stærk, selvbevidst og stilfuld. Hun viser ingen svagheder. Hun kan lide at være i centrum, og bryder sig ikke om at blive overset – men det sker også sjældent! Hun vil gerne anerkendes og kan godt lide at få ros – og får hun det, kan man få hende til nærmest hvad-som-helst. Det kan godt virke overvældende, at hun er så selvcentreret, men løver er typisk også meget varme og åbne mennesker.

Løver er til fest og farver, og er sjældent den der går først hjem. Deres humoristiske sans er stor, de er kreative, og kan godt lide at sætte deres eget præg på tingene. Hunløven går gerne i farverigt tøj og med store smykker. Løver er meget lidenskabelige, og er generøse med deres følelser; man føler sig elsket i nærheden af en løve.

Løven passer godt sammen med andre ildtegn (vædderen og skytten), samt med lufttegnene (tvillingerne, vægten og vandmanden).

Kendte løver: Anne Linnet, Madonna, Coco Chanel, Kim Cattrall, Lisa Ekdahl, Sisse Fisker.

Nøgleord i denne artikel: løven, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...