Horoskop løve
Foto: Ditte Hamo | Horoskop løve illustration
ALT for damerne

Horoskop løve

Løven

Del på

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Af 22.jun.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Torsdag 22/6
Der er gang i de sociale aktiviteter. Det er nu i periodens begyndelse, at præmisserne for samkvem med familie og venner er optimale.

Fredag 23/6
I dag har du mest lyst til at være alene med dine tanker. Du har brug for at være helt dig selv.

Lørdag 24/6
Du vokser spirituelt, du kikker indad, drager omsorg for andre og får der igennem udvidet din horisont betragteligt.

Søndag 25/6
Der er lagt op til en dejlig søndag, hvor der er plads til at udfolde dine kreative evner. Find sammen med børn og barnlige sjæle.

Mandag 26/6
Familien er i højsædet. Når bare den er dig nær, har du ikke det store behov for samvær med en masse mennesker. Det er vigtigere med et nærtstående, tæt fundament, nemlig familien.

Tirsdag 27/6
Skal der ændres på nogle dårlige vaner eller rutiner, er dagen i dag ganske velegnet. Det handler om at finde den rette balance mellem krop og sjæl.

Onsdag 28/6
Der hersker en kærlig og blid tone mellem dig og din kære. Nyd dagen og hinanden.

 

Se alle horoskoperne her

Løven (23/7-23/8) er et ildtegn

Løven er stærk, selvbevidst og stilfuld. Hun viser ingen svagheder. Hun kan lide at være i centrum, og bryder sig ikke om at blive overset – men det sker også sjældent! Hun vil gerne anerkendes og kan godt lide at få ros – og får hun det, kan man få hende til nærmest hvad-som-helst. Det kan godt virke overvældende, at hun er så selvcentreret, men løver er typisk også meget varme og åbne mennesker.

Løver er til fest og farver, og er sjældent den der går først hjem. Deres humoristiske sans er stor, de er kreative, og kan godt lide at sætte deres eget præg på tingene. Hunløven går gerne i farverigt tøj og med store smykker. Løver er meget lidenskabelige, og er generøse med deres følelser; man føler sig elsket i nærheden af en løve.

Løven passer godt sammen med andre ildtegn (vædderen og skytten), samt med lufttegnene (tvillingerne, vægten og vandmanden).

Kendte løver: Anne Linnet, Madonna, Coco Chanel, Kim Cattrall, Lisa Ekdahl, Sisse Fisker.

Nøgleord i denne artikel: løven, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...