'
Horoskop løve
Foto: Ditte Hamo | Horoskop løve illustration
ALT for damerne

Horoskop løve

Løven

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Af 17.aug.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Torsdag 17/8
Du virker næsten som en saltvandsindsprøjtning på dine omgivelser. Din glæde og imødekommenhed bemærkes af dine omgivelser, og andre kan lide at være sammen med dig.

Fredag 18/8
Skal du slappe af, gør du det bedst i selskab med gode venner eller naboer. Du nyder dit nærmiljø.

Lørdag 19/8
Skal du finde en med kærestepotentiale, har du størst mulighed i dit geografiske nærområde, eller måske på et kursus.

Søndag 20/8
Familiemedlemmer gør sig usynlige, måske fordi der er praktiske ting på programmet. De kedelige ting hænger derfor på dig.

Mandag 21/8
Din fysiske formåen er ikke den største. En medvirkende årsag kan være et lidt for højt niveau af vellevned i ferien. Du burde nok sadle om og seriøst overveje både kost- og motionsprogrammet.

Tirsdag 22/8
Du nyder den livlige dialog, der præger dagen. Andre mennesker er åbne og fyldt med overraskelser.

Onsdag 23/8
Din intuition er ganske stærk i dag. Brug din mavefornemmelse og lad fornuften træde i baggrunden.

 

 

Se alle horoskoperne her

Læs ALT for damernes store sommerhoroskop for løven

Løven (23/7-23/8) er et ildtegn

Løven er stærk, selvbevidst og stilfuld. Hun viser ingen svagheder. Hun kan lide at være i centrum, og bryder sig ikke om at blive overset – men det sker også sjældent! Hun vil gerne anerkendes og kan godt lide at få ros – og får hun det, kan man få hende til nærmest hvad-som-helst. Det kan godt virke overvældende, at hun er så selvcentreret, men løver er typisk også meget varme og åbne mennesker.

Løver er til fest og farver, og er sjældent den der går først hjem. Deres humoristiske sans er stor, de er kreative, og kan godt lide at sætte deres eget præg på tingene. Hunløven går gerne i farverigt tøj og med store smykker. Løver er meget lidenskabelige, og er generøse med deres følelser; man føler sig elsket i nærheden af en løve.

Løven passer godt sammen med andre ildtegn (vædderen og skytten), samt med lufttegnene (tvillingerne, vægten og vandmanden).

Kendte løver: Anne Linnet, Madonna, Coco Chanel, Kim Cattrall, Lisa Ekdahl, Sisse Fisker.

Nøgleord i denne artikel: løven, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper

Henter...