Løven
Foto: Ditte Hamo | Horoskop løve illustration
ALT for damerne

Horoskop løve

Løven

Del på

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Af | 23.mar.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Torsdag 23/3
Det er vigtigt, at du og din partner giver hinanden den nødvendige frihed til at være jer selv på godt og ondt.

Fredag 24/3
Rejser og uddannelser giver dig stor glæde i dag og den kommende tid. Du er nysgerrig og har en stor lyst til at udvide din horisont.

Lørdag 25/3
Er du single, og skal du være i delskab med andre, er chancen der for, at du møder et meget spændende menneske med en helt anden baggrund end din. Måske slår vedkommende totalt benene væk under dig.

Søndag 26/3
Du kan se frem til en søndag uden de store begivenheder. Slap af og nyd fridagen.

Mandag 27/3
Du har udlængsel, det fremmede virker dragende på dig. Tager du chancen og rejser ud, må du være forberedt på, at dine planer totalt kuldsejler.

Tirsdag 28/3
Du har markante holdninger i øjeblikket, og dem giver du gerne videre til andre. Du sætter pris på at dele ud af din viden.

Onsdag 29/3
Der udveksles holdninger og meninger, men på en afbalanceret og hensynsfuld facon. Det sætter tingene i et større perspektiv.

 

 

 

Se alle horoskoperne her

Løven (23/7-23/8) er et ildtegn

Løven er stærk, selvbevidst og stilfuld. Hun viser ingen svagheder. Hun kan lide at være i centrum, og bryder sig ikke om at blive overset – men det sker også sjældent! Hun vil gerne anerkendes og kan godt lide at få ros – og får hun det, kan man få hende til nærmest hvad-som-helst. Det kan godt virke overvældende, at hun er så selvcentreret, men løver er typisk også meget varme og åbne mennesker.

Løver er til fest og farver, og er sjældent den der går først hjem. Deres humoristiske sans er stor, de er kreative, og kan godt lide at sætte deres eget præg på tingene. Hunløven går gerne i farverigt tøj og med store smykker. Løver er meget lidenskabelige, og er generøse med deres følelser; man føler sig elsket i nærheden af en løve.

Løven passer godt sammen med andre ildtegn (vædderen og skytten), samt med lufttegnene (tvillingerne, vægten og vandmanden).

Kendte løver: Anne Linnet, Madonna, Coco Chanel, Kim Cattrall, Lisa Ekdahl, Sisse Fisker.

Nøgleord i denne artikel: løven, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...