Løven
Foto: Ditte Hamo | Horoskop løve illustration
ALT for damerne

Horoskop løve

Løven

Del på

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Af | 16.feb.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Torsdag 16/2
Din energi er ikke den allerbedste lige nu. Vent derfor helst med de større fysiske udfordringer til lidt senere, når du selv for alvor kan mærke, at energien er vendt tilbage.

Fredag 17/2
Du har brug for plads omkring dig – både i bogstavelig forstand og i overført betydning. Du bryder dig ikke om snævre rammer i dag.

Lørdag 18/2
Du kan mærke stor varme og sympati fra dine omgivelser. Venlighed strømmer dig i møde, og samværet med andre fungerer virkelig godt.

Søndag 19/2
Du har behov for at se nogle konkrete resultater af din indsats – også selv om det er søndag. Der er ikke tid til afslapning, hvis det skal lykkes.

Mandag 20/2
Din sensitivitet tager til, intuitionen forstærkes, og der kan derfor være en ide i at stole mere på din mavefornemmelse og dine instinkter, end du er vant til.

Tirsdag 21/2
Dit fokus skifter i dag, og du vender blikket mere indad. Du har brug for ømhed og intimitet i den kommende periode.

Onsdag 22/2
Normalt har du ikke noget i mod opmærksomhed, men bare ikke i disse dage. Du har brug for at være privat.

 

Se alle horoskoperne her

Løven (23/7-23/8) er et ildtegn

Løven er stærk, selvbevidst og stilfuld. Hun viser ingen svagheder. Hun kan lide at være i centrum, og bryder sig ikke om at blive overset – men det sker også sjældent! Hun vil gerne anerkendes og kan godt lide at få ros – og får hun det, kan man få hende til nærmest hvad-som-helst. Det kan godt virke overvældende, at hun er så selvcentreret, men løver er typisk også meget varme og åbne mennesker.

Løver er til fest og farver, og er sjældent den der går først hjem. Deres humoristiske sans er stor, de er kreative, og kan godt lide at sætte deres eget præg på tingene. Hunløven går gerne i farverigt tøj og med store smykker. Løver er meget lidenskabelige, og er generøse med deres følelser; man føler sig elsket i nærheden af en løve.

Løven passer godt sammen med andre ildtegn (vædderen og skytten), samt med lufttegnene (tvillingerne, vægten og vandmanden).

Kendte løver: Anne Linnet, Madonna, Coco Chanel, Kim Cattrall, Lisa Ekdahl, Sisse Fisker.

Nøgleord i denne artikel: løven, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...