Horoskop løve
Foto: Ditte Hamo | Horoskop løve illustration
ALT for damerne

Horoskop løve

Løven

Del på

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Af 25.maj.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Torsdag 25/5
Vennerne skal nydes, og du udvider bestandigt dine sociale cirkler. Der er således fra i dag lagt op til en masse social aktivitet.

Fredag 26/5
På jobbet er stemningen positiv mellem jer kolleger. Det er summen af jeres viden, der skaber de gode resultater.

Lørdag 27/5
Dagen egner sig rigtig godt til socialt samvær. Nyd dagen i den lokale sportsklub eller interesseorganisation, hvor du kan være sammen med mennesker, der deler dine interesser.

Søndag 28/5
Du udvider din bekendtskabskreds i øjeblikket – og i dag møder du nye spændende mennesker, der er med til at inspirere dig mentalt.

Mandag 29/5
Hvis dine ambitioner skal indfries, er tiden nok kommet til, at du påtager dig et større lederskab. Ellers er der ingen garanti for, at udviklingen går i din retning.

Tirsdag 30/5
Dagen byder på fællesskab og samarbejde, og du nyder at være sammen med venner eller kolleger. Det giver dig en god fornemmelse at være en del af gruppen.

Onsdag 31/5
Andre mennesker betror sig til dig. De føler sig trygge og godt tilpas i dit selskab.

 

 

 

Se alle horoskoperne her

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for løven lige her.

Løven (23/7-23/8) er et ildtegn

Løven er stærk, selvbevidst og stilfuld. Hun viser ingen svagheder. Hun kan lide at være i centrum, og bryder sig ikke om at blive overset – men det sker også sjældent! Hun vil gerne anerkendes og kan godt lide at få ros – og får hun det, kan man få hende til nærmest hvad-som-helst. Det kan godt virke overvældende, at hun er så selvcentreret, men løver er typisk også meget varme og åbne mennesker.

Løver er til fest og farver, og er sjældent den der går først hjem. Deres humoristiske sans er stor, de er kreative, og kan godt lide at sætte deres eget præg på tingene. Hunløven går gerne i farverigt tøj og med store smykker. Løver er meget lidenskabelige, og er generøse med deres følelser; man føler sig elsket i nærheden af en løve.

Løven passer godt sammen med andre ildtegn (vædderen og skytten), samt med lufttegnene (tvillingerne, vægten og vandmanden).

Kendte løver: Anne Linnet, Madonna, Coco Chanel, Kim Cattrall, Lisa Ekdahl, Sisse Fisker.

Nøgleord i denne artikel: løven, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...