Horoskop løve illustration
Foto: Getty Images | Løven er et ildtegn.
ALT for damerne

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Af 16.okt.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 42: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 16/10
Du har meget fokus på kommunikation, og hvad der er forbundet dermed. Det være sig kurser, forhandlinger eller aftaler af en hvilken som helst art.

Tirsdag 17/10
Du bruger dagen til at gennemtænke din situation. Dit parforhold har været udsat for store udfordringer i den seneste tid, og du må have styr på, hvad det er, der foregår.

Onsdag 18/10
Brug dagen til at tjekke økonomien. Der kan være brug for justeringer her og der, og du kan på den måde undgå ubehagelige overraskelser.

Torsdag 19/10
Brug dagen på at få ryddet grundigt op i skabe og skuffer – alt det man ikke lige kan se. Det giver en masse ekstra plads, når du er færdig.

Fredag 20/10
Kærlighedsgudinden er dig venligt stemt. Skal du på romantiske eller erotiske eventyr, så er det nu, du skal tage initiativet.

Lørdag 21/10
Du er meget udadvendt og snakkesalig. Det handler både om, at du er nysgerrig og selv har meget på hjerte.

Søndag 22/10
Dem du møder på din vej i dag, er lidt barnlige og humørsyge. Lad det ikke ødelægge dit eget humør.

 

Se alle horoskoper her

Læs ALT for damernes store sommerhoroskop for løven

dupa

Henter...