Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Skorpionen
Horoskop skorpion illustration

Horoskop Skorpion

Skorpionen

Skorpionen er født mellem den 24. oktober - 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Torsdag 19/1
Din energi er bedst brugt derhjemme – så er der noget der skal repareres eller istandsættes, er dagen særdeles velegnet.

Fredag 20/1
De aftaler, der indgås i dag, vil skabe økonomisk og samarbejdsmæssig stabilitet. Disse aftaler kan få stor betydning i lang tid fremover.

Lørdag 21/1
I dag vil der være en masse korrespondance, der skal afklares og e-mails, der skal besvares. Du er kommet bagud.

Søndag 22/1
Der er fokus på privatlivet, men forvent ikke, at det bliver helt afslappende. Uforudsete begivenheder sætter gang i en masse aktiviteter.

Mandag 23/1
Hvis du blot har hjertet og følelserne med dig i dag, kan du udrette meget. Og du kan endnu opnå anerkendelse for din indsats.

Tirsdag 24/1
Samarbejde og hårdt arbejde går hånd i hånd i dag. Det er den fælles indsats, der gør hele forskellen, og fællesskabsfølelsen giver dig en god mavefornemmelse.

Onsdag 25/1
Det giver dig en stor tilfredshed at udvikle dine talenter og færdigheder. Og det kan meget vel være fysiske færdigheder, som du gerne vil blive bedre til.

 

Se alle horoskoperne her

Skorpionen (24/10-23/11) er et vandtegn.

Skorpioner er intense og lidenskabelige. De lader sig føre af instinkt, følelser og sanser. Der er noget magnetisk over en skorpion, noget hemmelighedsfuldt. Hun har stærk udstråling og et fast blik. Når hun træder ind i et rum scanner hun personerne på en sort-hvid måde, det er enten/eller uden så mange nuancer, og hun kan være dømmende.

Skorpionen kan have en meget seksuel udstråling og udviser dybde og intensitet. Hun er typisk meget magtfuld, og kan være kontrollerende.
Man bliver ikke så let venner med en skorpion, for de er bange for at åbne sig; indenunder den stærke udstråling er de nemlig meget følsomme og holder derfor helst folk ud i strakt arm. Skorpionen er bange for skuffelser og for at blive såret, så hun kræver en enorm tillid fra sine relationer før hun lukker dem ind. Kommer du dog først ind under skallen, får du et virkelig stærkt venskab hos en skorpion.

Skorpionen passer godt sammen med andre vandtegn (krebsen og vægten), samt med jordtegnene (tyren, jomfruen og stenbukken).

Kendte skorpioner: Sally Field, Demi Moore, Jodie Foster, Hillary Clinton, Grace Kelly, Maria Shriver.

Nøgleord i denne artikel: skorpionen, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
etape
Vandmanden
21. jan - 19. feb
etape
Fisken
20. feb - 20. mar
etape
Vædderen
21. marts - 20. april
etape
Tyren
21. april - 21. maj
etape
Tvillingen
22. maj - 21. juni
etape
Krebsen
22. juni - 22. juli
etape
Løven
23. juli - 23. aug
etape
Jomfruen
24. aug - 23. sep
etape
Vægten
24. sep - 23. okt
etape
Skorpionen
24. okt - 23. nov
etape
Skytten
24. nov - 21. dec
etape
Stenbukken
22. dec - 20. jan

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok