'
Horoskop skorpion
Foto: Ditte Hamo | Horoskop skorpion illustration
ALT for damerne

Horoskop Skorpion

Skorpionen

Skorpionen er født mellem den 24. oktober - 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Af 17.aug.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Torsdag 17/8
Er du typen, der synes at alt det rutineprægede er spændende? Nej vel, du keder dig bravt og kommer let til at føle, at du er i lidt af en spændetrøje, når rammerne ikke er vide nok.

Fredag 18/8
Det er nu, der skal satses på kærlighedslivet. Kærligheden og det sociale har optimale vilkår lige i disse dage.

Lørdag 19/8
Nogle forsøger at overbevise dig om en sag, men du er ikke modtagelig. Du har brug for at tænke lidt mere over tingene.

Søndag 20/8
Brug dagen i selskab med en god bog – gerne noget faglitteratur med et psykologisk emne, du kan fordybe dig i.

Mandag 21/8
Der kan blive lidt stille om dig, både fordi du ikke mere selv er så udfarende, når det gælder dine relationer, og fordi andre kan mærke din trang til at leve lidt i stilhed.

Tirsdag 22/8
Pas lidt bedre på pengene. Dit forbrug er lidt i overkanten.

Onsdag 23/8
Det bliver en lidt stille dag uden de store begivenheder.

 

Se alle horoskoperne her

Læs ALT for damernes store sommerhoroskop for skorpionen

Skorpionen (24/10-23/11) er et vandtegn.

Skorpioner er intense og lidenskabelige. De lader sig føre af instinkt, følelser og sanser. Der er noget magnetisk over en skorpion, noget hemmelighedsfuldt. Hun har stærk udstråling og et fast blik. Når hun træder ind i et rum scanner hun personerne på en sort-hvid måde, det er enten/eller uden så mange nuancer, og hun kan være dømmende.

Skorpionen kan have en meget seksuel udstråling og udviser dybde og intensitet. Hun er typisk meget magtfuld, og kan være kontrollerende.
Man bliver ikke så let venner med en skorpion, for de er bange for at åbne sig; indenunder den stærke udstråling er de nemlig meget følsomme og holder derfor helst folk ud i strakt arm. Skorpionen er bange for skuffelser og for at blive såret, så hun kræver en enorm tillid fra sine relationer før hun lukker dem ind. Kommer du dog først ind under skallen, får du et virkelig stærkt venskab hos en skorpion.

Skorpionen passer godt sammen med andre vandtegn (krebsen og vægten), samt med jordtegnene (tyren, jomfruen og stenbukken).

Kendte skorpioner: Sally Field, Demi Moore, Jodie Foster, Hillary Clinton, Grace Kelly, Maria Shriver.

Nøgleord i denne artikel: skorpionen, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper

Henter...