Horoskop skorpion
Foto: Ditte Hamo | Horoskop skorpion illustration
ALT for damerne

Horoskop Skorpion

Skorpionen

Del på

Skorpionen er født mellem den 24. oktober - 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Af 20.apr.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Torsdag 20/4
Du kan se frem til en dag eller to, hvor der stadig er masser af praktiske ting, der skal bringes i orden, så bare gå på med krum hals.

Fredag 21/4
Er du single kan du gå hen at forelske dig – og det kan meget vel være i en kollega eller en, du omgås i det daglige.

Lørdag 22/4
Starten på weekenden er lovende. Der er både masser af romantik og ømhed i luften – så kærligheden kan ikke få bedre vilkår at trives under.

Søndag 23/4
Inviter den du elsker på en romantisk middag, hvor der er tid til at nyde hinanden. Find en restaurant, hvor ikke kun maden, men også stemningen er god.

Mandag 24/4
Endnu en dag på kontoret – men ikke af den sædvanlige rutineprægede slags. Der er fokus på ny teknologi. Det kan ikke bare give nogle ny rutiner, men også en hel del uforudsigelighed.

Tirsdag 25/4
Båndet mellem dig og en vis anden virker stærkt og ubrydeligt. I er et godt team.

Onsdag 26/4
Du har brug for at være dig selv, men hvis du ikke insisterer på det, kan det blive svært.

 

 

Se alle horoskoperne her

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for skorpionen lige her.

Skorpionen (24/10-23/11) er et vandtegn.

Skorpioner er intense og lidenskabelige. De lader sig føre af instinkt, følelser og sanser. Der er noget magnetisk over en skorpion, noget hemmelighedsfuldt. Hun har stærk udstråling og et fast blik. Når hun træder ind i et rum scanner hun personerne på en sort-hvid måde, det er enten/eller uden så mange nuancer, og hun kan være dømmende.

Skorpionen kan have en meget seksuel udstråling og udviser dybde og intensitet. Hun er typisk meget magtfuld, og kan være kontrollerende.
Man bliver ikke så let venner med en skorpion, for de er bange for at åbne sig; indenunder den stærke udstråling er de nemlig meget følsomme og holder derfor helst folk ud i strakt arm. Skorpionen er bange for skuffelser og for at blive såret, så hun kræver en enorm tillid fra sine relationer før hun lukker dem ind. Kommer du dog først ind under skallen, får du et virkelig stærkt venskab hos en skorpion.

Skorpionen passer godt sammen med andre vandtegn (krebsen og vægten), samt med jordtegnene (tyren, jomfruen og stenbukken).

Kendte skorpioner: Sally Field, Demi Moore, Jodie Foster, Hillary Clinton, Grace Kelly, Maria Shriver.

Nøgleord i denne artikel: skorpionen, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...