Skorpionen
Foto: Ditte Hamo | Horoskop skorpion illustration
ALT for damerne

Horoskop Skorpion

Skorpionen

Del på

Skorpionen er født mellem den 24. oktober - 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Af | 23.mar.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Torsdag 23/3
Det skyldes, at der er problemer med såvel teknik som kommunikation på jobbet. Ikke ligefrem den bedste indfaldsvinkel til at løse opgaverne på en ordentlig måde.

Fredag 24/3
En god fysisk form vil ruste dig godt til den meget travle og stressede hverdag, der også præger tiden i øjeblikket. Så det er ikke løbeturen eller motionscentret, du skal slette i kalenderen.

Lørdag 25/3
Det er ikke din dag, når det gælder kærlighed og romantik. Det har så absolut størst chance for at blive til noget, hvis det opstår i en symbiose mellem arbejde og privatliv.

Søndag 26/3
Du har ikke for megen fritid. Brug den du har, på at få nogle gode oplevelser, for eksempel ved at se nogle gode film eller noget godt teater. En lækker musikoplevelse, en koncert for eksempel, kunne også bruges.

Mandag 27/3
Du er fuld af optimisme, og du har mange nye idéer til hvordan, du kan få frigjort mere tid i din hverdag. Skriv det ned – i morgen har du måske glemt det.

Tirsdag 28/3
Det er det sociale på arbejdspladsen, der betyder noget for dig i disse dage. Brug eftermiddagen til lidt hyggeligt samvær med kollegerne, og lad resten af opgaverne vente til i morgen.

Onsdag 29/3
En tæt pakket kalender har ikke givet meget plads til kærligheden, men onsdag byder på romantiske overraskelser. Kærlighed og romantik kan godt planlægges.

 

 

Se alle horoskoperne her

Skorpionen (24/10-23/11) er et vandtegn.

Skorpioner er intense og lidenskabelige. De lader sig føre af instinkt, følelser og sanser. Der er noget magnetisk over en skorpion, noget hemmelighedsfuldt. Hun har stærk udstråling og et fast blik. Når hun træder ind i et rum scanner hun personerne på en sort-hvid måde, det er enten/eller uden så mange nuancer, og hun kan være dømmende.

Skorpionen kan have en meget seksuel udstråling og udviser dybde og intensitet. Hun er typisk meget magtfuld, og kan være kontrollerende.
Man bliver ikke så let venner med en skorpion, for de er bange for at åbne sig; indenunder den stærke udstråling er de nemlig meget følsomme og holder derfor helst folk ud i strakt arm. Skorpionen er bange for skuffelser og for at blive såret, så hun kræver en enorm tillid fra sine relationer før hun lukker dem ind. Kommer du dog først ind under skallen, får du et virkelig stærkt venskab hos en skorpion.

Skorpionen passer godt sammen med andre vandtegn (krebsen og vægten), samt med jordtegnene (tyren, jomfruen og stenbukken).

Kendte skorpioner: Sally Field, Demi Moore, Jodie Foster, Hillary Clinton, Grace Kelly, Maria Shriver.

Nøgleord i denne artikel: skorpionen, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...