Horoskop skorpion
Foto: Ditte Hamo | Horoskop skorpion illustration
ALT for damerne

Horoskop Skorpion

Skorpionen

Del på

Skorpionen er født mellem den 24. oktober - 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Af 22.jun.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Torsdag 22/6
I dag, og måske til dels i morgen, er der nogle økonomiske aftaler, du skal have på plads.

Fredag 23/6
Du farves let af dine omgivelser i dag. Lad ikke dit humør påvirke for let af andres negative indstilling.

Lørdag 24/6
Der kan være gået en detektiv tabt i dig. Du har en ganske særlig evne til at grave et spadestik dybere, og så få fat de oplysninger, der reelt betyder noget i de sager, du har med at gøre.

Søndag 25/6
Du har brug for en dag i et langsomt tempo. Nyd dagen og brug tid på at pleje dig selv og din krop.

Mandag 26/6
Hvis det er rejsetid for dig, så vær opmærksom på, at kærligheden trives bedst langt fra hjemmet. Det behøver ikke at være en ny kærlighed, det kan sagtens være den faste partner, der er taget med på rejsen.

Tirsdag 27/6
Du har øje for de smukke ting i livet, og din æstetiske sans er veludviklet. Du bryder dig ikke om smålighed og kedelige rutiner.

Onsdag 28/6
Der er fokus på rejser og udlandet fra i dag og i den kommende tid. Din udlængsel bliver stærkere som tiden skrider frem.

 

Se alle horoskoperne her

Skorpionen (24/10-23/11) er et vandtegn.

Skorpioner er intense og lidenskabelige. De lader sig føre af instinkt, følelser og sanser. Der er noget magnetisk over en skorpion, noget hemmelighedsfuldt. Hun har stærk udstråling og et fast blik. Når hun træder ind i et rum scanner hun personerne på en sort-hvid måde, det er enten/eller uden så mange nuancer, og hun kan være dømmende.

Skorpionen kan have en meget seksuel udstråling og udviser dybde og intensitet. Hun er typisk meget magtfuld, og kan være kontrollerende.
Man bliver ikke så let venner med en skorpion, for de er bange for at åbne sig; indenunder den stærke udstråling er de nemlig meget følsomme og holder derfor helst folk ud i strakt arm. Skorpionen er bange for skuffelser og for at blive såret, så hun kræver en enorm tillid fra sine relationer før hun lukker dem ind. Kommer du dog først ind under skallen, får du et virkelig stærkt venskab hos en skorpion.

Skorpionen passer godt sammen med andre vandtegn (krebsen og vægten), samt med jordtegnene (tyren, jomfruen og stenbukken).

Kendte skorpioner: Sally Field, Demi Moore, Jodie Foster, Hillary Clinton, Grace Kelly, Maria Shriver.

Nøgleord i denne artikel: skorpionen, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...