Horoskop skorpion
Foto: Ditte Hamo | Horoskop skorpion illustration
ALT for damerne

Horoskop Skorpion

Skorpionen

Del på

Skorpionen er født mellem den 24. oktober - 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Af 25.maj.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Torsdag 25/5
Din interesse for psykologi fornægter sig ikke. Du elsker at finde ind til de bagvedliggende årsager til det, der sker rundt omkring dig. Det tilsyneladende, det overfladiske, har ikke din interesse.

Fredag 26/5
Dagen egner sig godt til fordybelse og til at komme helt ned i bunkerne. Din koncentrationsevne er stor.

Lørdag 27/5
Du har behov for, og søger derfor, de nære og intime bekendtskaber. Du har slet ingen interesse i de mere overfladiske forhold.

Søndag 28/5
En fortrolig samtale bliver omdrejningspunktet for dagen. En ven eller partner har brug for at du lytter.

Mandag 29/5
Til trods for at andre er dig venligt stemt i økonomiske anliggender, er tidspunktet ikke velvalgt til risikobetonede aktiviteter, der kan bringe din økonomi i fare.

Tirsdag 30/5
Du har held med investeringer. Du får stor opbakning fra banken og en nær ven eller partner.

Onsdag 31/5
Du har ikke det store sociale behov i disse dage, tværtimod har du i dag et særligt behov for at være dig selv. Du trives bedst i dine kendte omgivelser.

 

 

Se alle horoskoperne her

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for skorpionen lige her.

Skorpionen (24/10-23/11) er et vandtegn.

Skorpioner er intense og lidenskabelige. De lader sig føre af instinkt, følelser og sanser. Der er noget magnetisk over en skorpion, noget hemmelighedsfuldt. Hun har stærk udstråling og et fast blik. Når hun træder ind i et rum scanner hun personerne på en sort-hvid måde, det er enten/eller uden så mange nuancer, og hun kan være dømmende.

Skorpionen kan have en meget seksuel udstråling og udviser dybde og intensitet. Hun er typisk meget magtfuld, og kan være kontrollerende.
Man bliver ikke så let venner med en skorpion, for de er bange for at åbne sig; indenunder den stærke udstråling er de nemlig meget følsomme og holder derfor helst folk ud i strakt arm. Skorpionen er bange for skuffelser og for at blive såret, så hun kræver en enorm tillid fra sine relationer før hun lukker dem ind. Kommer du dog først ind under skallen, får du et virkelig stærkt venskab hos en skorpion.

Skorpionen passer godt sammen med andre vandtegn (krebsen og vægten), samt med jordtegnene (tyren, jomfruen og stenbukken).

Kendte skorpioner: Sally Field, Demi Moore, Jodie Foster, Hillary Clinton, Grace Kelly, Maria Shriver.

Nøgleord i denne artikel: skorpionen, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...