Skorpionen
Foto: Ditte Hamo | Horoskop skorpion illustration
ALT for damerne

Horoskop Skorpion

Skorpionen

Del på

Skorpionen er født mellem den 24. oktober - 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Af | 16.feb.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Torsdag 16/2
Du trives bedst i selskab med dem, du kender rigtig godt i disse dage – fx din familie.

Fredag 17/2
Du er den, som de andre læner sig op ad i dag. De føler sig trygge i dit selskab

Lørdag 18/2
Som Skorpion vil du mærke, at uanset din civilstand, så er det væsentligt for dig, at opnå intim kontakt med et sympatisk menneske. Dit erotiske liv vil blomstre.

Søndag 19/2
Der skal slappes af, og når det sker, skal det helst være i de hjemlige omgivelser, hvor du føler dig tryg. Du nyder altid dit hjem, men ekstra meget for øjeblikket.

Mandag 20/2
Du har en kreativ åre, og derfor er du optaget af livets mere kunstneriske sider, lige fra kunst til musik, teater eller anden form for dramatik.

Tirsdag 21/2
Børn og andre barnlige sjæle kan være til stor inspiration. Kreativitet kan ikke planlægges – den skal leges frem.

Onsdag 22/2
Selv på en ellers kedelig onsdag kan det blive meget romantisk. Hvis du selv udviser stor ømhed, får du det mange gange igen.

 

Se alle horoskoperne her

Skorpionen (24/10-23/11) er et vandtegn.

Skorpioner er intense og lidenskabelige. De lader sig føre af instinkt, følelser og sanser. Der er noget magnetisk over en skorpion, noget hemmelighedsfuldt. Hun har stærk udstråling og et fast blik. Når hun træder ind i et rum scanner hun personerne på en sort-hvid måde, det er enten/eller uden så mange nuancer, og hun kan være dømmende.

Skorpionen kan have en meget seksuel udstråling og udviser dybde og intensitet. Hun er typisk meget magtfuld, og kan være kontrollerende.
Man bliver ikke så let venner med en skorpion, for de er bange for at åbne sig; indenunder den stærke udstråling er de nemlig meget følsomme og holder derfor helst folk ud i strakt arm. Skorpionen er bange for skuffelser og for at blive såret, så hun kræver en enorm tillid fra sine relationer før hun lukker dem ind. Kommer du dog først ind under skallen, får du et virkelig stærkt venskab hos en skorpion.

Skorpionen passer godt sammen med andre vandtegn (krebsen og vægten), samt med jordtegnene (tyren, jomfruen og stenbukken).

Kendte skorpioner: Sally Field, Demi Moore, Jodie Foster, Hillary Clinton, Grace Kelly, Maria Shriver.

Nøgleord i denne artikel: skorpionen, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...