Horoskop vægt
Foto: Ditte Hamo | Horoskop vægt illustration
ALT for damerne

Horoskop vægt

Vægten

Del på

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Af 22.jun.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Torsdag 22/6
Du har rettet søgelyset mod din fremtid. På længere sigt betyder karrieren meget for dig, og du beslutter, at du på meget langt sigt vil investere så meget af dig selv på karriereudvikling, som du overhovedet kan afse.

Fredag 23/6
Du har nået en milepæl, og fortjenesten er helt og holdent din egen. Du får stor opbakning fra chefer og overordnede.

Lørdag 24/6
Lad tankerne få en fridag. Din hjerne har brug for en pause.

Søndag 25/6
Rejser kan komme på tale, men det er sandsynligvis via jobbet, og dermed er der mange allerede kendte kontakter i udlandet, der skal plejes.

Mandag 26/6
Dagen er velegnet til at tænke store tanker og lægge planer, der rækker langt ud i fremtiden. Udgangspunktet har ændret sig.

Tirsdag 27/6
Kærlighed er en dejlig ting, men det ser ud som om, at den for dit vedkommende har bedst vilkår langt fra dine sædvanlige cirkler.

Onsdag 28/6
Der er fokus på samarbejde og fællesskab i dag. Du nyder samværet med ligesindede.

 

Se alle horoskoperne her

Vægten (24/9-23/10) er et lufttegn.

Vægten er hende med de pæne manerer. Hun er venlig og imødekommende, charmerende, social og er meget interesseret i andre mennesker. Hun kan godt lide relationer, og har brug for at spejle sig i andre mennesker – kaster gerne en bold ud til andre, og elsker at få noget tilbage. Hun er optaget af, hvordan tingene ser ud fra andre sider.

Vægten vil gerne skabe balance, og vil gerne have at andre har det godt. Hun kan ikke fordrage når folk er uvenner og hader konflikter, men alligevel ender hun ofte i konfliktsituationer for at rede trådene ud og få tingene til at glide. Fordi hun er så konfliktsky, er vægten er ikke så god til at sige fra, og hun kan næsten blive for venlig.

Hun er flirtende, og andre føler sig tilpas i hendes nærvær – man har en følelse af, at en vægt godt kan lide en, og at man er noget særligt.

Vægten passer godt sammen med andre lufttegn (tvillingerne og vandmanden), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Kendte vægte: Susan Sarandon, Brigitte Bardot, Tina Dickow, Cecilie Beck, Catherine Zeta-Jones, Lene Nystrøm Rasted.

Nøgleord i denne artikel: vægten, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...