Horoskop vægt
Foto: Ditte Hamo | Horoskop vægt illustration
ALT for damerne

Horoskop vægt

Vægten

Del på

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Af 25.maj.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Torsdag 25/5
Du har stor frihedstrang og derfor bryder du dig ikke om stramme regler og snærende bånd. Hverdagens kedelige rutiner er heller ikke lige din kop te.

Fredag 26/5
Gennem rejser eller uddannelse kommer du i kontakt med mennesker, der har en anden baggrund end din egen. Dit kærlighedsliv er inde i en positiv udvikling.

Lørdag 27/5
Din nysgerrighed er større end ellers i øjeblikket. Din eventyrlyst stiger og du har stor trang til at udvide din horisont.

Søndag 28/5
Der er en tendens til, at du er en smule distræt. Det giver fare for, at du glemmer eller overser nogle praktiske detaljer. Check hellere eventuelle rejseplaner og din aftalekalender en ekstra gang.

Mandag 29/5
Mennesker, du møder i disse dage, får dig til at se livet på en helt anden måde, end du plejer. Dit udsyn og perspektiv bliver større.

Tirsdag 30/5
Du higer efter at udvide din horisont, lære noget mere. Det kan glimrende ske ved noget rejseaktivitet eller noget formel uddannelse. Det er en god tid for sådanne initiativer i øjeblikket.

Onsdag 31/5
Hvis energien ikke rækker til alt det, du gerne vil, skal du ikke fortvivle. Om en uges tid vender energien stærkt tilbage.

 

 

Se alle horoskoperne her

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for vægten lige her.

Vægten (24/9-23/10) er et lufttegn.

Vægten er hende med de pæne manerer. Hun er venlig og imødekommende, charmerende, social og er meget interesseret i andre mennesker. Hun kan godt lide relationer, og har brug for at spejle sig i andre mennesker – kaster gerne en bold ud til andre, og elsker at få noget tilbage. Hun er optaget af, hvordan tingene ser ud fra andre sider.

Vægten vil gerne skabe balance, og vil gerne have at andre har det godt. Hun kan ikke fordrage når folk er uvenner og hader konflikter, men alligevel ender hun ofte i konfliktsituationer for at rede trådene ud og få tingene til at glide. Fordi hun er så konfliktsky, er vægten er ikke så god til at sige fra, og hun kan næsten blive for venlig.

Hun er flirtende, og andre føler sig tilpas i hendes nærvær – man har en følelse af, at en vægt godt kan lide en, og at man er noget særligt.

Vægten passer godt sammen med andre lufttegn (tvillingerne og vandmanden), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Kendte vægte: Susan Sarandon, Brigitte Bardot, Tina Dickow, Cecilie Beck, Catherine Zeta-Jones, Lene Nystrøm Rasted.

Nøgleord i denne artikel: vægten, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...