Horoskop vægt
Foto: Ditte Hamo | Horoskop vægt illustration
ALT for damerne

Horoskop vægt

Vægten

Del på

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Af 20.apr.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Torsdag 20/4
Tilværelsen forekommer dig sært uforudsigelig. Det gælder også i dine nære relationer, både parforhold og andre nærtstående. Det giver en - måske velkommen? – spænding i hverdagen.

Fredag 21/4
Andre mennesker er meget diskussionslystne. Det skaber uro og lidt irritation. Glæd dig i stedet over, at livet ikke er kedeligt i øjeblikket.

Lørdag 22/4
Du er sporet ind på, at det gælder om, at man skal give hinanden det nødvendige rum, når man er tæt på hinanden. Jo mere rum, jo større tilfredshed, jo større udveksling af ideer og holdninger.

Søndag 23/4
Du har brug for at finde frem til dine sande og indre værdier. Du vælger derfor at kigge mere indad den næste måneds tid.

Mandag 24/4
Andre kommer ikke godt af sted med at hundse rundt med dig. Du har brug for lang snor og for at tilrettelægge din dag selv.

Tirsdag 25/4
Selvom det er godt med masser af rum til sig selv, så fornemmer du, at du i disse dage har brug for en høj grad af nærhed og intimitet.

Onsdag 26/4
Tænk over, om du holder lidt for meget på de gamle former og traditioner. Jo mere du træder på bremsen, jo mere provokerer dine omgivelser dig.

 

Se alle horoskoperne her

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for vægten lige her.

Vægten (24/9-23/10) er et lufttegn.

Vægten er hende med de pæne manerer. Hun er venlig og imødekommende, charmerende, social og er meget interesseret i andre mennesker. Hun kan godt lide relationer, og har brug for at spejle sig i andre mennesker – kaster gerne en bold ud til andre, og elsker at få noget tilbage. Hun er optaget af, hvordan tingene ser ud fra andre sider.

Vægten vil gerne skabe balance, og vil gerne have at andre har det godt. Hun kan ikke fordrage når folk er uvenner og hader konflikter, men alligevel ender hun ofte i konfliktsituationer for at rede trådene ud og få tingene til at glide. Fordi hun er så konfliktsky, er vægten er ikke så god til at sige fra, og hun kan næsten blive for venlig.

Hun er flirtende, og andre føler sig tilpas i hendes nærvær – man har en følelse af, at en vægt godt kan lide en, og at man er noget særligt.

Vægten passer godt sammen med andre lufttegn (tvillingerne og vandmanden), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Kendte vægte: Susan Sarandon, Brigitte Bardot, Tina Dickow, Cecilie Beck, Catherine Zeta-Jones, Lene Nystrøm Rasted.

Nøgleord i denne artikel: vægten, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...