'
Horoskop vægt
Foto: Ditte Hamo | Horoskop vægt illustration
ALT for damerne

Horoskop vægt

Vægten

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Af 17.aug.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Torsdag 17/8
Frihed og fritid er i højsædet. Det gælder både i forbindelse med fællesskaber, venskaber og anden form for fritidsbeskæftigelse.

Fredag 18/8
Du føler dig mere feminin end ellers. Find kjolerne frem fra skabet.

Lørdag 19/8
Du får besøg i dit tegn. Det er Venus, der banker på, og byder du hende rigtig velkommen, venter der dig en spændende, sød og rar tid med kærlighedens dejlige sysler.

Søndag 20/8
Du vil allerhelst være derhjemme, men nogle pligter kalder – så det bliver næppe så afslappet, som du kunne ønske dig.

Mandag 21/8
Du føler dig godt tilpas. Det kan andre mærke, og det tiltrækker særligt det modsatte køn.

Tirsdag 22/8
Der kan være behov for lidt oprydning i dit personlige kartotek under ”kærlighed”. Skal du videre på en god måde, skal du komme overens med fortiden, så der ingen skeletter er i skabet.

Onsdag 23/8
Det bliver en rodet dag, hvor det kan være svært at bevare overblikket. Aftalerne holder ikke, bussen er forsinket og tidsplanen skrider.

 

Se alle horoskoperne her

Læs ALT for damernes store sommerhoroskop for vægten

Vægten (24/9-23/10) er et lufttegn.

Vægten er hende med de pæne manerer. Hun er venlig og imødekommende, charmerende, social og er meget interesseret i andre mennesker. Hun kan godt lide relationer, og har brug for at spejle sig i andre mennesker – kaster gerne en bold ud til andre, og elsker at få noget tilbage. Hun er optaget af, hvordan tingene ser ud fra andre sider.

Vægten vil gerne skabe balance, og vil gerne have at andre har det godt. Hun kan ikke fordrage når folk er uvenner og hader konflikter, men alligevel ender hun ofte i konfliktsituationer for at rede trådene ud og få tingene til at glide. Fordi hun er så konfliktsky, er vægten er ikke så god til at sige fra, og hun kan næsten blive for venlig.

Hun er flirtende, og andre føler sig tilpas i hendes nærvær – man har en følelse af, at en vægt godt kan lide en, og at man er noget særligt.

Vægten passer godt sammen med andre lufttegn (tvillingerne og vandmanden), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Kendte vægte: Susan Sarandon, Brigitte Bardot, Tina Dickow, Cecilie Beck, Catherine Zeta-Jones, Lene Nystrøm Rasted.

Nøgleord i denne artikel: vægten, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper

Henter...