Vægten
Foto: Ditte Hamo | Horoskop vægt illustration
ALT for damerne

Horoskop vægt

Vægten

Del på

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Af | 23.mar.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Torsdag 23/3
Du har fokus på både parforhold og relationer generelt. Du aner, at dagen kan blive starten på en tid med ikke helt fredelige konfrontationer af den ene eller den anden slags.

Fredag 24/3
Alting omkring dig er meget hektisk. Husk også at slappe af ind i mellem – da energien og din fysiske formåen kan have svært ved at følge med.

Lørdag 25/3
Du møder megen venlighed på din vej, og er du i et fast parforholder der grundlag for masser af gensidig kærlighed og hyggelige stunder.

Søndag 26/3
Dit kærlighedsliv blomstrer, og du kommer i kontakt med mange spændende mennesker. En overraskende nyhed krydser din vej.

Mandag 27/3
Du møder stærke mennesker på din vej, og en af dem, får dit hjerte til at slå lidt hurtigere. Det skaber ikke bare uro men også glæde.

Tirsdag 28/3
Du møder en del stærke og utraditionelt tænkende mennesker med trang til at prøve dine grænser af. Lad dig ikke pådutte noget, men giv igen af samme skuffe.

Onsdag 29/3
Dit parforhold eller et nært venskab tager en helt ny retning i dag. Det får følelserne frem i dig.

 

Se alle horoskoperne her

Vægten (24/9-23/10) er et lufttegn.

Vægten er hende med de pæne manerer. Hun er venlig og imødekommende, charmerende, social og er meget interesseret i andre mennesker. Hun kan godt lide relationer, og har brug for at spejle sig i andre mennesker – kaster gerne en bold ud til andre, og elsker at få noget tilbage. Hun er optaget af, hvordan tingene ser ud fra andre sider.

Vægten vil gerne skabe balance, og vil gerne have at andre har det godt. Hun kan ikke fordrage når folk er uvenner og hader konflikter, men alligevel ender hun ofte i konfliktsituationer for at rede trådene ud og få tingene til at glide. Fordi hun er så konfliktsky, er vægten er ikke så god til at sige fra, og hun kan næsten blive for venlig.

Hun er flirtende, og andre føler sig tilpas i hendes nærvær – man har en følelse af, at en vægt godt kan lide en, og at man er noget særligt.

Vægten passer godt sammen med andre lufttegn (tvillingerne og vandmanden), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Kendte vægte: Susan Sarandon, Brigitte Bardot, Tina Dickow, Cecilie Beck, Catherine Zeta-Jones, Lene Nystrøm Rasted.

Nøgleord i denne artikel: vægten, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...