Vægten
Foto: Ditte Hamo | Horoskop vægt illustration
ALT for damerne

Horoskop vægt

Vægten

Del på

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Af | 16.feb.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Torsdag 16/2
Det er nu, eller én af de allernærmeste dage, du skal gøre alvor af at holde en fest eller større sammenkomst, tiden er særdeles velegnet.

Fredag 17/2
Du ser frem til weekenden. Det daglige arbejde keder dig en smule i øjeblikket.

Lørdag 18/2
Singlevægten kan gå weekenden i møde i bevidstheden om, at der er udsigt til flirt og godt humør, bare chancen gribes når den opstår.

Søndag 19/2
Brug søndagen på at slappe af. Der venter nemlig masser af arbejde og opgaver i den kommende uge.

Mandag 20/2
Fokus skifter fra den ellers så dejlige pleje af egoet til fokus på arbejde og andre mere rutineprægede aktiviteter.

Tirsdag 21/2
Du har masser af aftaler i kalenderen – så mange at du let kan overse en enkelt eller to.

Onsdag 22/2
Jobbet byder på lidt kaotiske tilstande, f.eks. er det næsten umuligt at få udstukket klare og tydelige retningslinjer fra dine chefer.

 

Se alle horoskoperne her

Vægten (24/9-23/10) er et lufttegn.

Vægten er hende med de pæne manerer. Hun er venlig og imødekommende, charmerende, social og er meget interesseret i andre mennesker. Hun kan godt lide relationer, og har brug for at spejle sig i andre mennesker – kaster gerne en bold ud til andre, og elsker at få noget tilbage. Hun er optaget af, hvordan tingene ser ud fra andre sider.

Vægten vil gerne skabe balance, og vil gerne have at andre har det godt. Hun kan ikke fordrage når folk er uvenner og hader konflikter, men alligevel ender hun ofte i konfliktsituationer for at rede trådene ud og få tingene til at glide. Fordi hun er så konfliktsky, er vægten er ikke så god til at sige fra, og hun kan næsten blive for venlig.

Hun er flirtende, og andre føler sig tilpas i hendes nærvær – man har en følelse af, at en vægt godt kan lide en, og at man er noget særligt.

Vægten passer godt sammen med andre lufttegn (tvillingerne og vandmanden), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Kendte vægte: Susan Sarandon, Brigitte Bardot, Tina Dickow, Cecilie Beck, Catherine Zeta-Jones, Lene Nystrøm Rasted.

Nøgleord i denne artikel: vægten, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...