Horoskop vandmand
Foto: Ditte Hamo | Horoskop vandmand illustration
ALT for damerne

Horoskop vandmand

Vandmanden

Del på

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Af 25.maj.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Torsdag 25/5
En ny uge starter, en uge fyldt op med livets sjove og fornøjelige sider. Du kan se frem til fest, farve og andre underholdende aktiviteter.

Fredag 26/5
Du kommer næppe til at sidde alene i dag. Du vil komme i kontakt med mange forskellige mennesker, der hver især kan bidrage med ny viden.

Lørdag 27/5
En single vandmand kan få en travl weekend. Der er sikkert mere end en bejler, der gerne vil gøre et godt indtryk på dig under sit erobringstogt.

Søndag 28/5
Du kan få en virkelig fornøjelig dag med samvær med børn eller barnlige sjæle, så du kan få brugt din kreative side på noget sjovt og uforpligtende.

Mandag 29/5
En kontakt til udlandet kan få dit hjerte til at banke lidt hurtigere. Du får brug for dine sproglige kompetencer.

Tirsdag 30/5
Du er lidt sensitiv og følsom i dag. Du farves derfor let af dine omgivelser. Sørg for at omgive dig med positive mennesker.

Onsdag 31/5
Dagen er velegnet til sportslige aktiviteter sammen med venner og veninder. Konkurrenceelementet er ikke det vigtigste. Det er mere det sociale, der trækker.

 

 

 

Se alle horoskoperne her

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for vandmanden lige her.

Vandmanden (21/1-19/2) er et lufttegn.

Vandmænd er rebelske, og ønsker total frihed. De kan godt virke lidt provokerende i deres fremtræden, går gerne egne veje, og de hader hvis andre blander sig. Derfor bryder vandmanden sig ikke om chefer og autoriteter, og bliver "Rasmus Modsat", hvis nogen forsøger at begrænse deres frihed
Vandmænd er sociale, og de er holdspillere. De sætter stor pris på fællesskabet, og går op i at alle er lige.

Vandmanden er anderledes, utraditionel og visionær. Hun er "vi"-orienteret: du hører hende gerne tale om, hvad vi skal og, og hvor vi vil hen? Hvilke drømme har vi for fremtiden?

Hun er ikke så meget til villa, Volvo og vovse, for i et parforhold er det vigtigt med en eller anden form for frihed. Hun sætter derfor pris på at have et fantastisk venskab med sin partner. Hun er den, der finder på skøre og overraskende ting.

Vandmanden passer godt sammen med andre lufttegn (tvillingerne og vægten), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Kendte vandmænd: Mia Farrow, Lilli Gyldenkilde, Anne Marie Helger, Oprah Winfrey, Kronprinsesse Mary, Prinsesse Marie.

Nøgleord i denne artikel: vandmanden, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...