Horoskop vandmand
Foto: Ditte Hamo | Horoskop vandmand illustration
ALT for damerne

Horoskop vandmand

Vandmanden

Del på

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Af 22.jun.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Torsdag 22/6
Du kommer i centrum, og du nyder det! En festlig start på ugen er lige til at holde ud, og du gør dit til at vedligeholde den livlige stemning.

Fredag 23/6
Der er fokus på dit job og dine færdigheder. Du får brug for dine sproglige og kommunikative kompetencer.

Lørdag 24/6
Hvis du har muligheden, så vil kærligheden have godt af et lille løft, måske i form af en i detaljer planlagt begivenhed for dig og din partner.

Søndag 25/6
Du har brug for at være dig selv. Der er et stærkt behov for at ændre på dine daglige vaner. Måske en lidt sundere kost ville gavne dig.

Mandag 26/6
Der lægges op til forandringer på arbejdspladsen. Måske i form af et nyt domicil, eller måske der kommer en masse ny kolleger i det område, hvor du har dine jobmæssige interesser.

Tirsdag 27/6
De planer du lægger for i dag er langtidsholdbare. De små ting, du ændrer i din hverdag, gør en stor forskel på længere sigt.

Onsdag 28/6
Der hersker en dejlig stemning på jobbet. Samarbejdet glider let mellem dig og de andre.

 

Se alle horoskoperne her

Vandmanden (21/1-19/2) er et lufttegn.

Vandmænd er rebelske, og ønsker total frihed. De kan godt virke lidt provokerende i deres fremtræden, går gerne egne veje, og de hader hvis andre blander sig. Derfor bryder vandmanden sig ikke om chefer og autoriteter, og bliver "Rasmus Modsat", hvis nogen forsøger at begrænse deres frihed
Vandmænd er sociale, og de er holdspillere. De sætter stor pris på fællesskabet, og går op i at alle er lige.

Vandmanden er anderledes, utraditionel og visionær. Hun er "vi"-orienteret: du hører hende gerne tale om, hvad vi skal og, og hvor vi vil hen? Hvilke drømme har vi for fremtiden?

Hun er ikke så meget til villa, Volvo og vovse, for i et parforhold er det vigtigt med en eller anden form for frihed. Hun sætter derfor pris på at have et fantastisk venskab med sin partner. Hun er den, der finder på skøre og overraskende ting.

Vandmanden passer godt sammen med andre lufttegn (tvillingerne og vægten), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Kendte vandmænd: Mia Farrow, Lilli Gyldenkilde, Anne Marie Helger, Oprah Winfrey, Kronprinsesse Mary, Prinsesse Marie.

Nøgleord i denne artikel: vandmanden, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...