Horoskop vandmand
Foto: Ditte Hamo | Horoskop vandmand illustration
ALT for damerne

Horoskop vandmand

Vandmanden

Del på

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Af 20.apr.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Torsdag 20/4
Din opmærksomhed er skærpet omkring din store interesse. Det gælder både ny viden og mere konkret alle former for kommunikation. Du er meget motiveret for at lære meget mere om dette.

Fredag 21/4
Der er vist et par hængepartier, du skal have på plads. Det gælder især nogle aftaler, du gerne skulle have styr på, så der ikke opstår misforståelser om dem.

Lørdag 22/4
Det er ikke alle, der kan følge din lynhurtige tankegang og talestrøm. Tal langsommere og hav lidt mere tålmodighed.

Søndag 23/4
Dit fokus bliver i høj grad rettet mod familie, hjem og privatliv. Det giver plads til nogle dejlige stunder med alle dine nære og kære.

Mandag 24/4
De familiemæssige værdier vil betyde meget for dig i den næste måneds tid. Du nyder dit hjem og din bolig, og tilbringer meget tid sammen med dine nærmeste.

Tirsdag 25/4
Et familiemedlem vil gerne bestemme, og du må sætte dig igennem, hvis det ikke skal lykkes for vedkommende.

Onsdag 26/4
Du bliver let provokeret af uretfærdigheder i dag. Tæl dog til ti, inden du får sagt noget, du senere fortryder.

 

 

Se alle horoskoperne her

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for vandmanden lige her.

Vandmanden (21/1-19/2) er et lufttegn.

Vandmænd er rebelske, og ønsker total frihed. De kan godt virke lidt provokerende i deres fremtræden, går gerne egne veje, og de hader hvis andre blander sig. Derfor bryder vandmanden sig ikke om chefer og autoriteter, og bliver "Rasmus Modsat", hvis nogen forsøger at begrænse deres frihed
Vandmænd er sociale, og de er holdspillere. De sætter stor pris på fællesskabet, og går op i at alle er lige.

Vandmanden er anderledes, utraditionel og visionær. Hun er "vi"-orienteret: du hører hende gerne tale om, hvad vi skal og, og hvor vi vil hen? Hvilke drømme har vi for fremtiden?

Hun er ikke så meget til villa, Volvo og vovse, for i et parforhold er det vigtigt med en eller anden form for frihed. Hun sætter derfor pris på at have et fantastisk venskab med sin partner. Hun er den, der finder på skøre og overraskende ting.

Vandmanden passer godt sammen med andre lufttegn (tvillingerne og vægten), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Kendte vandmænd: Mia Farrow, Lilli Gyldenkilde, Anne Marie Helger, Oprah Winfrey, Kronprinsesse Mary, Prinsesse Marie.

Nøgleord i denne artikel: vandmanden, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...