'
Horoskop vandmand
Foto: Ditte Hamo | Horoskop vandmand illustration
ALT for damerne

Horoskop vandmand

Vandmanden

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Af 17.aug.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Torsdag 17/8
Du kan nemt få indtrykket af, at træerne vokser direkte ind i himlen. Der er succes på næsten alle fronter, du har god kontakt til andre, og du tiltrækkes især af mennesker, der bidrager positivt til at udvide din horisont.

Fredag 18/8
Dagen egner sig fortrinligt til hygge og god mad i selskab med familien og gode venner. Og du er gerne vært for arrangementet.

Lørdag 19/8
Single eller i parforhold; weekenden giver plads til alle de gratis glæder. Det være sig erotisk, hyggeligt eller bare i form af den gode kommunikation mellem to, der kan danne grobund for senere faste relationer.

Søndag 20/8
Nogen har en skjult agenda. Det irriterer dig grænseløst, at andre modarbejder dine gode initiativer.

Mandag 21/8
Jobmæssigt er du inde i en positiv udvikling. Lad dig ikke kue af en stor travlhed eller de mange uforudsete begivenheder. Bare kør videre i dit eget tempo uden at lade dig distrahere.

Tirsdag 22/8
Dit humør skifter i takt med omgivelserne. Derfor bør du omgive dig mest med glade mennesker i dag.

Onsdag 23/8
Du forføres let af et godt tilbud. Det er nemlig ikke fornuften, der styrer dine indkøb i dag.

 

Se alle horoskoperne her

Læs ALT for damernes store sommerhoroskop for vandmanden

Vandmanden (21/1-19/2) er et lufttegn.

Vandmænd er rebelske, og ønsker total frihed. De kan godt virke lidt provokerende i deres fremtræden, går gerne egne veje, og de hader hvis andre blander sig. Derfor bryder vandmanden sig ikke om chefer og autoriteter, og bliver "Rasmus Modsat", hvis nogen forsøger at begrænse deres frihed
Vandmænd er sociale, og de er holdspillere. De sætter stor pris på fællesskabet, og går op i at alle er lige.

Vandmanden er anderledes, utraditionel og visionær. Hun er "vi"-orienteret: du hører hende gerne tale om, hvad vi skal og, og hvor vi vil hen? Hvilke drømme har vi for fremtiden?

Hun er ikke så meget til villa, Volvo og vovse, for i et parforhold er det vigtigt med en eller anden form for frihed. Hun sætter derfor pris på at have et fantastisk venskab med sin partner. Hun er den, der finder på skøre og overraskende ting.

Vandmanden passer godt sammen med andre lufttegn (tvillingerne og vægten), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Kendte vandmænd: Mia Farrow, Lilli Gyldenkilde, Anne Marie Helger, Oprah Winfrey, Kronprinsesse Mary, Prinsesse Marie.

Nøgleord i denne artikel: vandmanden, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper

Henter...