Horoskop tvilling
Foto: Ditte Hamo

Horoskop tvilling

Tvillingen

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Torsdag 8/10-2015
Dine skuldre bliver tynget – der bliver lagt meget mere ansvar over på dem, end du har været vant til. På lidt længere sigt kan det dog glimrende vise sig at være en karrieremæssig fordel

Fredag 9/10-2015
Du møder mennesker med et højt energiniveau. Heldigvis fejler dit eget overskud ikke noget, så du kan sagtens følge trop.

Lørdag 10/10-2015
Der foregår mange hektiske aktiviteter omkring dig, og din partner er ikke den, der lægger op til stille hyggestunder blot for jer to.

Søndag 11/10-2015
Din fysik fejler heldigvis ikke noget, så en start på forskellige sports- og konkurrencemæssige aktiviteter kan næppe sættes i gang på et bedre tidspunkt.

Mandag 12/10-2015
Det er "store oprydningsdag". Du kikker med kritiske øjne på, hvad der ligger i skuffer, skabe og på hylder, og smider ud med hård hånd.

Tirsdag 13/10-2015
De daglige rutiner kan blive så gamle eller vanemæssige, at de ikke længere giver mening – så det er nu, du skal vurdere, hvad der virker, og hvad der ikke virker.

Onsdag 14/10-2015
Har du spist for godt på det seneste? Så egner dagen sig godt til at indføre nye og sundere mad og motionsvaner.

Læs dit årshoroskop her

Se alle horoskoperne her

Horskop Tvillingerne (22/5-21/6) er et lufttegn.

Tvillingernes type er livlig, åbenmundet og social. Hun er fleksibel og nysgerrig af sind og altid frisk på nye ting, altid i bevægelse. Derfor har hun ofte mange jern i ilden.

Tvillingerne er et mentalt tegn, og personer født mellem den 22/5 og 21/6 er typisk meget vidende, og elsker at være opdateret om alt hvad der foregår. De læser gerne avis og ser masser af nyheder. De har noget mellem ørerne, er gode debattører og er kvikke i replikken.

En tvilling begejstres let, og fanges hurtigt af nye tinge, men mister også hurtigt interessen.  Derfor kan være de være udskældte for at være for overfladiske, fordi andre kan have svært ved at forstå de hurtige skift i interesse.
Tvillingerne ved lidt om mange ting, men borer sig ikke dybt ned i tingene eller kender hver en detalje af en sag. De vil gerne vide noget om tingene, men har ikke nødvendigvis så mange holdninger til dem. Tvillinger er meget sociale og har brug for stor kontakt til andre mennesker.

Tvillingerne passer godt sammen med andre lufttegn (vægten og vandmanden), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Kendte tvillinger: Courtney Cox, Angelina Jolie, Kylie Minogue, Marilyn Monroe, Camilla Miehe-Renard, Lotte Heise.

Nøgleord i denne artikel: tvilling, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
Vædderen
21. marts - 20. april
Tyren
21. april - 21. maj
Tvillingen
22. maj - 21. juni
Krebsen
22. juni - 22. juli
Løven
23. juli - 23. aug
Jomfruen
24. aug - 23. sep
Vægten
24. sep - 23. okt
Skorpionen
24. okt - 23. nov
Skytten
24. nov - 21. dec
Stenbukken
22. dec - 20. jan
Vandmanden
21. jan - 19. feb
Fisken
20. feb - 20. mar

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok