Kom med til ALT for damernes Kvindeløb – SÆRTILBUD tom 30. april: Kun 225 kr.   BESTIL HER

Horoskop tvilling
Foto: Ditte Hamo

Horoskop tvilling

Tvillingen

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Torsdag 28/4
Det kan være svært at få struktur på dagen, og du tvivler på, at de valg, du træffer, er de rigtige. Stol på din intuition og brug din mavefornemmelse.

Fredag 29/4
Det bliver en tid, hvor du kan opnå fordele gennem dit netværk. Venner eller interesseorganisationer kan være med til at fremme de ønsker og forhåbninger, du har til fremtiden.

Lørdag 30/4
Du må være forberedt på at alt samarbejde kan blive ret intenst, men det er netop engagementet, der styrker fællesskabet i dag.

Søndag 1/5
Du kan få konkurrence fra en helt uventet kant – men på den positive måde. Det skærper blot din egen ydeevne og lysten til at presse dig selv.

Mandag 2/5
De daglige opgaver bliver meget lettere, hvis du bruger dit netværk og får ny inspiration fra kolleger eller andre, der kan ligge inde med vigtig viden.

Tirsdag 3/5
Samarbejde og fællesskab glider let og uden de større problemer. Der diskuteres livligt men i en behagelig og venlig tone.

Onsdag 4/5
Nyd en stille onsdag i selskab med dig selv. Sæt tempoet helt ned i første gear og forkæl dig selv. En lang gåtur i naturen, vil være godt for både krop og sjæl.

Se alle horoskoperne her

Horskop Tvillingerne (22/5-21/6) er et lufttegn.

Tvillingernes type er livlig, åbenmundet og social. Hun er fleksibel og nysgerrig af sind og altid frisk på nye ting, altid i bevægelse. Derfor har hun ofte mange jern i ilden.

Tvillingerne er et mentalt tegn, og personer født mellem den 22/5 og 21/6 er typisk meget vidende, og elsker at være opdateret om alt hvad der foregår. De læser gerne avis og ser masser af nyheder. De har noget mellem ørerne, er gode debattører og er kvikke i replikken.

En tvilling begejstres let, og fanges hurtigt af nye tinge, men mister også hurtigt interessen.  Derfor kan være de være udskældte for at være for overfladiske, fordi andre kan have svært ved at forstå de hurtige skift i interesse.
Tvillingerne ved lidt om mange ting, men borer sig ikke dybt ned i tingene eller kender hver en detalje af en sag. De vil gerne vide noget om tingene, men har ikke nødvendigvis så mange holdninger til dem. Tvillinger er meget sociale og har brug for stor kontakt til andre mennesker.

Tvillingerne passer godt sammen med andre lufttegn (vægten og vandmanden), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Kendte tvillinger: Courtney Cox, Angelina Jolie, Kylie Minogue, Marilyn Monroe, Camilla Miehe-Renard, Lotte Heise.

Nøgleord i denne artikel: tvilling, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
Vædderen
21. marts - 20. april
Tyren
21. april - 21. maj
Tvillingen
22. maj - 21. juni
Krebsen
22. juni - 22. juli
Løven
23. juli - 23. aug
Jomfruen
24. aug - 23. sep
Vægten
24. sep - 23. okt
Skorpionen
24. okt - 23. nov
Skytten
24. nov - 21. dec
Stenbukken
22. dec - 20. jan
Vandmanden
21. jan - 19. feb
Fisken
20. feb - 20. mar

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok