Horoskop tvilling
Foto: Ditte Hamo

Horoskop tvilling

Tvillingen

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Torsdag 11/2
Du bobler over med kreative ideer. Din evne til at nedbryde barrierer hjælper dig i den forbindelse, men ikke alle synes om dine ideer. Lyt lidt til skeptikerne også!

Fredag 12/2
Du har fuld fart på. Stop op og lyt til dine egne behov. Dem overhører du let i dag.

Lørdag 13/2
Kærligheden har bedst vilkår steder, hvor du normalt IKKE færdes. Leder du efter en livsledsager, så gør det eksotisk, prøv at finde vedkommende på en rejse.

Søndag 14/2
Du er rastløs og har brug for at der skal ske noget nyt i dag. Brug søndagen på en tur ud af dit lokalområde.

Mandag 15/2
Tro ikke for meget på eksperterne i dag. Selv om de er autoriteter og erfarne folk, er det ikke sikkert, at det er hele sandheden.

Tirsdag 16/2
Du har et stort behov for at se nogle konkrete resultater, men det du sidder med nu, er bare temmelig diffust.

Onsdag 17/2
Dagen egner sig godt til fysiske og sportslige aktiviteter sammen med andre. Inviter veninderne med ud på en lang løbetur.

Se alle horoskoperne her

Horskop Tvillingerne (22/5-21/6) er et lufttegn.

Tvillingernes type er livlig, åbenmundet og social. Hun er fleksibel og nysgerrig af sind og altid frisk på nye ting, altid i bevægelse. Derfor har hun ofte mange jern i ilden.

Tvillingerne er et mentalt tegn, og personer født mellem den 22/5 og 21/6 er typisk meget vidende, og elsker at være opdateret om alt hvad der foregår. De læser gerne avis og ser masser af nyheder. De har noget mellem ørerne, er gode debattører og er kvikke i replikken.

En tvilling begejstres let, og fanges hurtigt af nye tinge, men mister også hurtigt interessen.  Derfor kan være de være udskældte for at være for overfladiske, fordi andre kan have svært ved at forstå de hurtige skift i interesse.
Tvillingerne ved lidt om mange ting, men borer sig ikke dybt ned i tingene eller kender hver en detalje af en sag. De vil gerne vide noget om tingene, men har ikke nødvendigvis så mange holdninger til dem. Tvillinger er meget sociale og har brug for stor kontakt til andre mennesker.

Tvillingerne passer godt sammen med andre lufttegn (vægten og vandmanden), samt med ildtegnene (vædderen, løven og skytten).

Kendte tvillinger: Courtney Cox, Angelina Jolie, Kylie Minogue, Marilyn Monroe, Camilla Miehe-Renard, Lotte Heise.

Nøgleord i denne artikel: tvilling, personlighed, horoskop, stjernetegn

Horoskoper
Vædderen
21. marts - 20. april
Tyren
21. april - 21. maj
Tvillingen
22. maj - 21. juni
Krebsen
22. juni - 22. juli
Løven
23. juli - 23. aug
Jomfruen
24. aug - 23. sep
Vægten
24. sep - 23. okt
Skorpionen
24. okt - 23. nov
Skytten
24. nov - 21. dec
Stenbukken
22. dec - 20. jan
Vandmanden
21. jan - 19. feb
Fisken
20. feb - 20. mar

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok