Thaisuppe med kokos og kylling
SPONSORERET indhold

Nem thaisuppe med kokos og kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Brug en færdig frossen hønsekødssuppe eller bouillon & vand - så er denne skønne kyllinge- og nuddelsuppe med kokosmælk færdig på ingen tid.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
01. okt. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1 l frossen hønsekødssuppe eller vand og bouillon
500 g kyllingefilet
4 forårsløg
evt. 4-5 kaffir limeblade
1 ds. kokosmælk
3 spsk. fishsauce eller sojasauce
2 spsk. reven ingefær
3 spsk. lime- eller citronsaft
1 spsk. sukker
1 tsk. sambal oelek
200 g ægnudler
Tilbehør:
grønsagsstænger af gulerødder, agurk samt blomkålsbuketter

  1. Kog suppen op i en gryde. Kom tern af kyllingefilet i sammen med snittede forårsløg og evt. kaffir limeblade. Kog det sammen ca. 10 min.
  2. Kom kokosmælk i, og kog op.
  3. Smag suppen til med fishsauce eller sojasauce samt reven ingefær, lime- eller citronsaft og sambal oelek chilipasta.

    PRØV OGSÅ: Wokstegt oksekød med broccoli, nudler og cashewnødder

  4. Kog ægnudlerne efter anvisningen på emballagen. Hak dem groft, og kom dem i suppen.
  5. Varm suppen igennem.
  6. Du kan også servere ægnudlerne i en skål for sig eller spise brød til.

Anbefalet til dig