sponsoreret indhold
Fornyelse på badeværelset?
SPONSORERET indhold

Fornyelse på badeværelset?

Står du og skal igang med renovering eller fornyelse af badeværelset?

Foto: Jose Soriano
01. maj. 2019 | Bolig

Concrete Copenhagen - Gulv · Vægge · Køkkenoverflader · Badeværelser · Møbler

Concrete Copenhagen er et dansk firma, der er på forkant med teknisk innovation og design af gulvbeklædning. Vi har specialiseret os i cementbaserede gulve, men vi sælger og udfører også produkter, der kan anvendes på vægge, køkken overflader, i badeværelser og på møbler.
Vores erfaring er stor med ekspertise fra helt små projekter i private hjem, til store butikker, hele indkøbscentre og store fabrikshaller. Vi udlægger flere tusind kvadratmeter gulv årligt, og flere af dem sliber og polerer vi med diamantmaskiner.

Flise Bent - Fliser i forårsfarver

Flise Bent er en dansk virksomhed, der tilbyder lækre og flotte italienske fliser til badeværelset, køkkenet, bryggerset, terrassen - ja, generelt til hele boligen. 
Porcelænsfliser er det oplagte valg til badeværelset, da fliserne er vand resistente og nemme at rengøre i det daglige. 
Du kan personliggøre udtrykket i badeværelset ved at vælge en farvet flise til en enkelt væg og lade resten forblive neutralt. Leg med valg af håndklæder, planter og tilbehør.
Vi fører et bredt udvalg af armaturer fra sort til messing og rosa guld m.f. som helt sikkert sætter prikken over i'et på dit nye badeværelse.

Næstved Flisecenter - Unikke fliser i tidsløs design og høj kvaltiet

Hos Næstved Flisecenter har vi en bred vifte af fliser og natursten i alle prisklasser til enhver smag. Vi har de sidste nye trends, de modige valg og fliser der aldrig går af mode med rolige nuancer eller farverige tone. Vi kan opfylde din badeværelsesdrøm med fliser, der passer perfekt ind i dit rum om de er store eller små med mønster eller ej. Uanset hvad du ønsker, er det ideelt med god rådgivning - vi har mere end 40 års erfaring i branchen og kan guide dig til de rette valg.

Redtz Glas & Facade A/S

Drømmer du om et nyt badeværelse, eller står du allerede midt i renoveringsfasen? Hos Redtz Glarmester kan du finde inspiration til, hvordan du skaber et stilfuldt badeværelse. Vi kræser altid for detaljerne - Også når det gælder brusenicher.
Se for eksempel dette projekt hvor vi har monteret MWE's Move messing hængsler samt stanggreb. Bemærk hvordan kantprofilerne i messing omkring fliserne til døråbningen, giver den perfekte afslutning og kontrast til de smukke marmor fliser.

Redtz er ene forhandler af MWE brusesystemer som er kendt for kvalitet og lækkert design. Vil du høre mere om vores systemer? Så send os en mail på info@redtz.dk