Sjove papirklip til halloween fra Hjemmet
SPONSORERET indhold

Sjove papirklip til halloween

Halloween handler om gys og uhygge, men det er samtidig en god anledning til at holde en sjov og festlig sammenkomst.

Af: Gitte Schou Hansen Foto: Thomas Hergaard
26. okt. 2014 | Bolig | Hjemmet

Sådan laver du en heks:

Klip et kræmmerhus i karton efter skabelonen. Rids den stiplede linje med hobbykniven. Træk forsigtigt kartonstykket ud over en bordkant for at runde det lidt. Buk limfladen indad. Lim kræmmerhuset sammen med dobbeltklæbende tape, og stabiliser samlingen med et par hæfteklammer.Fold et stykke hvidt papir og klip håret som på tegningen. Fold det ud og lim det på kræmmerhuset ca. 4 cm fra spidsen med en strimmel dobbeltklæbende tape. Klip et lille kræmmerhus i sort karton og lim det sammen. Kom lidt lim på indersiden og sæt kræmmerhuset fast oven på håret. Lav krøller ved forsigtigt at trække de enkelte strimler hen over kanten af en saks.Klip en hatteskygge i sort karton og træk den ned over hatten, til den sidder fast. Sæt en strimmel selvklæbende tape som et bånd omkring hatten. Lav prikker med hullemaskinen og lim dem på hatten.Klip en sort næse efter skabelonen og rids de små stiplede linjer med hobbykniven. Buk næsen på midten og buk de to sideflader bagud og ind mod midten. Kom lim på fladerne og sæt næsen fast på heksen.Klip munden efter skabelonen, rund den forsigtigt hen over en saks og lim den fast. Lim hvide tænder på munden. Klip øjne med hullemaskinen, klip pupiller med stansetangen og lim dem på. Mal små hvide reflekser i øjnene.Klip en kost efter skabelonen og et kosteskaft på 13 x 0,5 cm. Lim kosteskaftet fast på kosten og lim et lille bånd fast rundt kosten. Den midterste del af kosteskaftet limes fast på forsiden af heksen. Klip sorte hænder efter skabelonen, rund dem hen over kanten af en saks og lim dem fast oven på kosteskaftet.Slut af med at lime en strimmel decotape langs kanten af hænderne og 3 sorte knapper på forsiden af heksen.

Sådan laver du et græskarhoved:

Klip et græskarhoved og en stilk efter skabelonen. Lim stilken på toppen af græskarhovedet. Fold en sort serviet, så der dannes en spids foroven, og stik spidsen ind i munden på græskarhovedet.

SKABELONER - KLIK HER

Alle materialer er fra Panduro Hobby og Creativ Company:

Karton i sort, orange, limegrøn, grøn, gul, rød og hvid. Hvidt kopipapir. Decotape i blå/grøn harmoni, bredde 3-6 mm (Creativ Company nr. 24-666). En hvid tusch. Flydende lim (Panokitt). Tandstikkere og dobbeltklæbende tape (6 mm bred). En stansetang med cirkelhul (diam. 3 mm), en hæftetang og en hullemaskine. Herudover skal der bruges en saks, en lineal, en pincet, en hobbykniv og et skæreunderlag.