-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Risotto med jomfruhummer
En lækker forret hvor du bruger fuldkorn.. pas dog på da den mætter godt. Du kan evt. også bruge frisk fisk som laks eller fiskefilet og komme det i risottoen.
Risotto med jomfruhummer til 4 personer
Ingredienser
- Ca. 6 dl bouillon (af kalv eller høne)
- 2 spsk olivenolie
- 1 løg i tern
- 1 bundt frisk dild
- 1 fennikel i tern
- 1 gulerod i tern
- 400 g fuldkornsrisottoris
- 8 jomfruhummere
- 40 g frisk revet parmesan
Sådan laver du risotto
- Varm bouillonen i en gryde. Tag en anden gryde og opvarm olivenolien. Kom løg, dild, fennikel, gulerod i gryden, og sauter grøntsagerne ved jævn varme til løgene er klare. Tilsæt risene og sauter yderlige 5 min, til risene også er klare i kanten. Lad det småkoge til risene har suget væden fra grøntsagerne.
- Tilsæt så lidt efter lidt den varme bouillon og lad risene gradvis suge den til sig under omrøring. Efter ca. 20-25 min er risene færdige og retten har en lind konsistens. Juster evt. konsistensen med vand.
- Steg jomfruhummerne, befri fire af dem for skallen, og hak dem let. Vend dem i den færdige risotto. Smag til med salt og peber, og vend parmesanost i risottoen. Pynt med den anden jomfruhummer samt dild og ekstra parmanost. Servér.