-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Klassiske frikadeller
Sådan laver du den bedste frikadellefars og steger de lækreste frikadeller. En klassisk opskrift på den danske ret, som aldrig slår fejl.
Frikadeller til 4 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
Det skal du bruge til frikadellerne:
- 500 gram hakket svinekød eller hakket kalv og flæsk,
- 1 mellemstort løg
- 1 æg
- 3 spsk mel
- 1-1,5 dl mælk
- 2 tsk salt
- 1 tsk peber
- Lyst til lidt sundere frikadeller?
- Så prøv vores opskrift på Sunde frikadeller med brun sovs
Sådan laver du frikadeller
- Hak løget helt fint (gerne på en minihakker) og rør det i kødet med æg, mel, mælk, salt og peber. Rør til du har en lind fars.
- Har du tid, så lav farsen god tid i forvejen, og sæt den nogle timer i køleskabet – så trænger smagen bedre ind.
- Steg frikadellerne på en pande i fedtstof ved jævn varme ca. 6 min. på hver side.
3 gode tip til dine hjemmelavede frikadeller
- Start med at røre salt og kød sammen - det giver kødet en 'sej' konsistens, og resten af ingredienserne bindes bedre til farsen.
- Husk, at en frikadellefars ikke skal være for fast - farsen skal faktisk tit være mere flydende, end du tror.
- Steg frikadellerne i en blanding af olie og smør - så brænder de ikke så let på.
Prøv vores andre frikadeller
PRØV OGSÅ:Lav pasta på den sunde måde
Vidste du...