Lammefrikadeller
Foto: Thomas Hergaard

Lammefrikadeller - opskrift fra Hjemmet

Lammefrikadeller

Skøn opskrift på påskens dejligste frikadeller. Se her, hvordan du laver lækre lammefrikadeller til påskefrokosten. Mums!

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Tilberedelsestid: 10 minutter
cooking Arbejdstid: 20 minutter
totaltime Total: 30 minutter
plate 4-6 personer

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
500 g hakket lammekød
1 tsk salt
1 løg
1 fed hvidløg (kan udelades)
100 g lyst brød (uden skorpe)
2½ dl mælk eller yoghurt
1 tsk oregano
salt og peber
smør og olie til stegning

Sådan laver du lækre lammefrikadeller

  1. Rør kødet sammen med salt og tilsæt revet eller finthakket løg og hvidløg.
  2. Udblød brødet i mælk eller yoghurt og ælt det sammen med kødet. Krydr med oregano, peber og evt. salt.
  3. Form farsen til små frikadeller og steg dem på en pande med smør og olie ca. 10 min. i alt.
  4. Man kan også brune dem på panden og stege dem færdige i ovnen ca. 8 min. ved 200 grader.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Påske, Kød, Påskefrokost, Frikadeller, Lammefrikadeller og Hovedret