Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Lammefrikadeller
Foto: Thomas Hergaard

Lammefrikadeller - opskrift fra Hjemmet

Lammefrikadeller

Prøv en omgang dejlige lammefrikadeller.

Print

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
500 g hakket lammekød
1 tsk salt
1 løg
1 fed hvidløg (kan udelades)
100 g lyst brød (uden skorpe)
2½ dl mælk eller yoghurt
1 tsk oregano
salt og peber
smør og olie til stegning

  1. Rør kødet sammen med salt og tilsæt revet eller finthakket løg og hvidløg.
  2. Udblød brødet i mælk eller yoghurt og ælt det sammen med kødet. Krydr med oregano, peber og evt. salt.
  3. Form farsen til små frikadeller og steg dem på en pande med smør og olie ca. 10 min. i alt.
  4. Man kan også brune dem på panden og stege dem færdige i ovnen ca. 8 min. ved 200 grader.
Se, hvad vi ellers skriver om: Påske, Kød, Påskefrokost, Frikadeller, Lammefrikadeller og Hovedret