
Lammefrikadeller - opskrift fra Hjemmet
Lammefrikadeller
Skøn opskrift på påskens dejligste frikadeller. Se her, hvordan du laver lækre lammefrikadeller til påskefrokosten. Mums!
preparation
Tilberedelsestid: 10 minutter
cooking
Arbejdstid: 20 minutter
totaltime
Total: 30 minutter
plate
4-6 personer
Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
500 g hakket lammekød
1 tsk salt
1 løg
1 fed hvidløg (kan udelades)
100 g lyst brød (uden skorpe)
2½ dl mælk eller yoghurt
1 tsk oregano
salt og peber
smør og olie til stegning
Sådan laver du lækre lammefrikadeller
- Rør kødet sammen med salt og tilsæt revet eller finthakket løg og hvidløg.
- Udblød brødet i mælk eller yoghurt og ælt det sammen med kødet. Krydr med oregano, peber og evt. salt.
- Form farsen til små frikadeller og steg dem på en pande med smør og olie ca. 10 min. i alt.
- Man kan også brune dem på panden og stege dem færdige i ovnen ca. 8 min. ved 200 grader.
Fineste påskelækkerier
Se, hvad vi ellers skriver om: Påske, Kød, Påskefrokost, Frikadeller, Lammefrikadeller og Hovedret
Læs Også
Få vores NYHEDSBREV: