Opskrift på blomkålsdeller med spinatpesto
SPONSORERET indhold

Blomkålsdeller med spinatpesto

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse deller smager virkelig godt, selvom det måske lyder mærkeligt. De er nemme, og mine børn kan også lide dem. De indeholder fine fedtstoffer fra mandlerne, og fedtstoffer stabiliserer ligeledes blodsukkeret og tilfredsstiller vores krop. Sammen med spinat pestoen, der smager skønt og indeholder store mængder vitaminer og mineraler, er det et perfekt måltid. Spis eventuelt dellerne med en skål tomatsalat med avocado.

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
12. maj. 2018 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

½ blomkålshoved
2 håndfulde mandler
2 fed hvidløg
1 æg
1 bundt mynte
2 spsk groft mel
havsalt
smør til stegning

Spinatpesto
1 pose spinat
1 håndfuld valnødder
50 g parmesan
2 fed hvidløg
Saft af ½ citron
7 spsk olivenolie
havsalt

Tilbehør: Server blomkålsdellerne med ris, pasta eller bulgur, hvis de bruges til aftensmad

Sådan laver du frikadellerne

Kør alle ingredienserne til blomkålsdellerne i en foodprocessor, men tilsæt melet til sidst, så du kan justere.

Dejen må ikke være for våd, men du skal kunne lave små deller, uden de falder fra hinanden. Kom dem på panden med smør, og steg dem til de har en fin, brun overflade.

Skyld spinaten grundigt og tør den, inden du kommer den i en foodprocessor med de øvrige ingredienser til spinatpestoen. Værsgo'!

Tip:

 

Brug dellerne som mellemmåltid eller i madpakken.