-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Marcipankonfekt med havtorn
Et syrligt tvist som modspil til alle de sukkersøde julegodter
30 stk.
Total:30 minutter
Ingredienser
- 50 g frosne havtorn
- 50 g sukker
- 200 g marcipan
- lidt flormelis
- ca. 200 g mørk chokolade
- havtornflager
Sådan gør du
- Kom havtorn og sukker i en lille gryde, og kog i ca. 10 minutter.
- Afkøl havtornsyltet, og ælt det derefter med marcipan.
- Tilsæt flormelis, til massen kan trilles til kugler.
- Stil kuglerne i køleskabet i ca. 30 minutter.
- Temperer chokoladen, og overtræk konfekten.
- Pynt med havtornflager.