
SPONSORERET indhold
Auberginelasagne med tomat og mozzarella
Aubergine har næsten samme fylde som kød og er derfor velegnet som fyld i en vegetarlasagne.
Lasagne 4 personer
Ingredienser
Auberginelasagne med tomat og mozzarella
2 auberginer
salt
1 løg
3 fed hvidløg
3-4 kviste timian + ekstra til at komme oven på lasagnen.
1 dåse hakkede flåede tomater
1½ spsk tomatpure
2 dl vand
2 små grønne squash eller
1 lidt større
1 pakke friske lasagneplader
150 g revet mozzarella
Tilbehør: grøn salat og oliven
Auberginelasagne med tomat og mozzarella
Sådan laver du auberginelasagne med tomat og mozzarella
- Skær auberginerne i skiver på langs, og drys med lidt salt. Lad dem trække 25-30 minutter.
- Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Steg løg og hvidløg møre i en gryde med lidt olivenolie. Tilsæt timian, hakkede flåede tomater, tomatpure og vand, og lad det simre 15 minutter.
- Skyl aubergineskiverne fri for salt f.eks. i en sigte, og dup dem fri for vand på et rent viskestykke. Pensel aubergineskiver med lidt olivenolie, og krydr med salt og peber.
- Grill dem 2 minutter på hver side.
- Skær squashen i skiver.
- Kom lidt tomatsauce i bunden af et ovnfast fad, og kom et lag squashskiver, et lag grillede aubergineskiver, revet ost og friske pastaplader på. Gentag et par gange, og slut med sauce, squash, auberginer, revet mozarella og frisk timian. Bag lasagnen 25-30 minutter ved 200 grader.
- Server lasagnen med en grøn salat og oliven.
PRØV OGSÅ: Sund simremad til de kolde aftener
PRØV OGSÅ: Chili sin carne
PRØV OGSÅ: Thai-kokosmælk suppe
Tip
Du kan også skære skiver af en god bøffel-mozzarella og komme det øverst på din aubergine-lasagne. Så bliver yummi-effekten endnu større.