Hvidkålssuppe opskrift

Foto: Mikkel Adsbøl Rygens varm hvidkålssuppe med masser af smag og gode vitaminer til dig.

Hvidkålssuppe opskrift

Hvidkålssuppe med rodfrugter

En skøn suppe med kraft og smag. Hvidkålssuppen er fuld af smag og vitaminer til dig i den kolde tid.

star star star star star
(3) Bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 30 minutter
plate Hvidkålssuppe med rodfrugter til 4 personer
Ingredienser

1/4 hvidkål
2 porrer
2 persillerødder
2 gulerødder
50 g bacon i små tern
1 spsk. olie
1½ l hønsesuppe eller bouillon
125 g pasta, f.eks. spagetti eller makaroni knækket i mindre stykker
salt, peber

Tilbehør: flute eller groft brød

Sådan laver du hvidkålssuppe med rodfrugter

  • Skær hvidkålen i tynde strimler, de rensede porrer i lange, tynde strimler og persillerødder og gulerødder i tynde skiver.
  • Svits først bacon et par min. i olie i en gryde. Tilsæt grønsagerne, og svits dem kort med.
  • Tilsæt suppen, og kog det hele ca. 20 min. under låg.
  • Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  • Kom pastaen i suppen, og varm den kort igennem. Smag til med salt og peber.
star star star star star
(3) Bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Hvidkål, Suppe, Bacon og Hovedret