Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Hvidkålssuppe opskrift
Foto: Mikkel Adsbøl Rygens varm hvidkålssuppe med masser af smag og gode vitaminer til dig.

Hvidkålssuppe opskrift

Hvidkålssuppe med rodfrugter

En skøn suppe med kraft og smag. Hvidkålssuppen er fuld af smag og vitaminer til dig i den kolde tid.

30 minutter
Print
Hvidkålssuppe med rodfrugter til 4 personer

1/4 hvidkål
2 porrer
2 persillerødder
2 gulerødder
50 g bacon i små tern
1 spsk. olie
1½ l hønsesuppe eller bouillon
125 g pasta, f.eks. spagetti eller makaroni knækket i mindre stykker
salt, peber

Tilbehør: flute eller groft brød

Sådan laver du hvidkålssuppe med rodfrugter

  • Skær hvidkålen i tynde strimler, de rensede porrer i lange, tynde strimler og persillerødder og gulerødder i tynde skiver.
  • Svits først bacon et par min. i olie i en gryde. Tilsæt grønsagerne, og svits dem kort med.
  • Tilsæt suppen, og kog det hele ca. 20 min. under låg.
  • Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  • Kom pastaen i suppen, og varm den kort igennem. Smag til med salt og peber.
Se, hvad vi ellers skriver om: Hvidkål, Suppe, Bacon og Hovedret