
SPONSORERET indhold
Klassisk ribbensteg med sprød svær
En lækker ribbensteg med sprød svær er altid populært - her får du den helt klassiske og enkle opskrift på god gammeldags ribbensteg. Selvfølgelig med sprød og lækker svær!
Ribbensteg til 8 personer |
Total: en time, 30 min
Ingredienser
- 1,2 kg ribbensteg
- 1½ tsk salt
- 3-4 laurbærblade
Sådan laver du ribbensteg med sprød svær
- Gnid salt ind i sværen på ribbensstegen og kom laurbærblade ned mellem sværene.
- Læg ribbensstegen på en rist i en bradepande og hæld vand i bunden af bradepanden. Sæt stegen i en kold ovn og tænd ovnen på 200 grader.
PRØV OGSÅ: Lækker konfekt til de voksne - Steg ribbensstegen i 1½ time, indtil den er gennemstegt og sværen er sprød. Hvis sværen ikke er sprød, når stegetiden er forbi, kan du tænde for grillen i ovnen, men hold øje med varmen, så sværen ikke bliver mørk.
LÆS MERE: Julens bedste flæskesteg - Lad stegen hvile 10-15 min., før den skæres i skiver. Server skiver af ribbensteg f.eks. sammen med sprød rødkålssalat.
SE MERE: Lav den perfekte julemiddag uden stress