Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på risengrød uden mælk
Foto: Christian Petersen Lækker hjemmelavet risengrød - uden mælk.

Risengrød uden mælk

Lækker risengrød − helt uden mælk

Er du mælkeallergiker, eller prøver du bare at undgå mælkeprodukter? Bare rolig, du kan sagtens få risengrød alligevel. Denne opskrift er baseret på mandelmælk. Sød, blød og helt som du kender den – men uden en snert af mælkeprodukt. Mm...

clock en time, 30 minutter
printer Print
plate Risengrød uden mælk til 4 personer

Risengrød med mandelmælk

0,5 dl vand
1 l mandelmælk
2 dl grødris
1 tsk salt
Kanel
Sukker
Smør

Sådan laver du risengrød uden mælk

1. Bring vand og mælk i kog.

2. Rør jævnligt, og drys så grynene i sammen med salt.

3. Kog ved svag varme under låg i 30 minutter. Rør med jævne mellemrum.

4. Stil i høkasse ca. 1 time (eller under et par lune dyner).

4. Server med smør og kanelsukker.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Aftensmad, Julemad og Risengrød