kransekagehapsere
SPONSORERET indhold

Lækre kransekagehapsere

Kransekagen behøver ikke ligne den fra bageren for at sprede lykke nytårsaften. Disse små kransekagehapsere er mindst lige så dekorative. Pynt med glasur og flag- og der vil ikke være et øje tørt!

30. dec. 2015 | Opskrift | BoligLiv

Kransekagestykker

1. Ælt 200 g marcipan med 50 g smuttede hakkede mandler, 50 g flormelis og ca. 1 ½ spsk. æggehvide.

2. Skær 50 g nougat ud i små stykker. Form massen til 20 stk.

3. Tril til kugler med nougat, og sæt dem på en bageplade med bagepapir.

4. Bag kransekagestykkerne ved 200 grader i ca. 8-10 min.

5. Rør 50 g flormelis med lidt pasteuriseret æggehvide til en glasur, og dekorer kransekagestykkerne.