Nytårsaften hovedret
Hvad skal man servere til hovedret nytårsaften? Find masser af spændende bud her på siden.

Nytårsaften hovedret

9 skønne hovedretter til nytårsaften

Nytårstorsk, oksemørbrad, culotte eller lammekrone – der er nok af lækkerier at vælge imellem, når hovedretten til årets nytårsmenu skal findes. Men hvad skal man servere til hovedret på årets sidste aften? Vi har fundet 9 gode bud på lækre retter, der kan spille hovedrollen i din nytårsmenu.

Nytårsaften skal alt lige fra velkomstdrink til kransekage spille – og især hovedretten i din nytårsmenu skal sidde lige i skabet. Hovedretten er som oftest den, dine gæster husker bedst. Derfor er der god grund til at give den lidt ekstra gas nytårsaften, og servere en super lækker hovedret, som dine gæster vil elske. 

Men hvad skal man servere?
Mange vælger at servere den klassiske nytårstorsk, mens andre foretrækker en steg eller en god bøf. Skal I være mange, egner en steg sig bedre end steaks, da det kan være svært at have mange steaks eller bøffer klar (og varme) på samme tid, når de skal serveres.

Vælger du en steg er der masser af spændende muligheder: Du kan f.eks. vælge den klassiske culotte eller en lammekølle. Men der er også god gæstemad i f.eks. en kalvemørbrad eller en lammekrone. Du kan også vælge at pakke stegen ind og fx. servere en oksemørbrad svøbt i butterdej - det kaldes en beef wellington.

Her har vi fundet 9 gode bud på en lækker hovedret til din nytårsaften: 

Velbekomme – og godt nytår!

Har du mere lyst til at servere en vegetarisk nytårsmenu, så kig her: 

Vegetarisk nytårsmenu: 10 lækre opskrifter

 

Mangler du en god forret til nytårsaften, så se her: De bedste forretter til nytår

Og er du lidt på bar bund mht. desserten, så se her: Nytårets flotte og festlige desserter

Se, hvad vi ellers skriver om: Nytårsmenu