-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Vagtler med hoisinsauce
Lækker gæstemad til til nytårsaften - byd dine gæster med lækre vagtler i hoisinsauce. Opskriften finder du her:
Til 6 personer
6 vagtler
koldpresset jomfruolivenolie
et drys Maldon salt.
Marinade:
3 spsk hoisinsauce
2 tsk Ketjap manis, sød soja
2 spsk friskrevet ingefær.
Drys:
2 forårsløg
Annonse
en håndfuld friskhakket mynte eller koriander
en finthakket rød mellemstærk chilifrugt.
Smør vagtlerne med lidt olie og giv dem et drys salt og steg dem i ovnen ved 200 grader i 12 minutter. Smør dem derefter med marinaden og giv dem yderligere 8-10 minutter. Servér dem varme med et godt drys hakkede forårsløg, koriander og finthakket rød chili.
Skønne opskrifter til nytårsaften
-
Spændende cocktails til nytårsaften: Amaretto 23, Bubbly Cherry & Hot Buttered Scotch
-
Østers au naturel
-
Gratinerede østers - den perfekte forret til nytår
-
Jomfruhummersalat
-
Oksefilet med marinerede løg og gratineret kartoffel
-
Fragilite med choko-mokkacreme og solbær
-
Opskrift på Blomsterbergs nougatkræs
-
Sådan laver du den bedste kransekage til nytårsaften
-
Kransekage med pistacie
Lækre drinks til nytårsaften
-
Skøn cocktail til nytårsaften: Bulldog Tom Collins
-
Festlig champagnecocktail med appelsin & campari
-
Velkomstdrink: Bobler med ingefær, citrus og mynte
-
Champagnemojito
-
Spændende cocktails til nytårsaften: Amaretto 23, Bubbly Cherry & Hot Buttered Scotch
-
Nytårsbobler med granatæble og lime
-
Champagne cocktail
-
Velkomstdrink: Bellini og sprøde brød med lakse-tatar
-
Skøn drink: Aperol Spritz