-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Kalvemørbrad med sennep, timian og hvidløg
En mør kalvemørbrad slår aldrig fejl i din nytårsmenu. Her får du opskriften på en nem og lækker kalvemørbrad, du kan servere nytårsaften eller ved andre festlige lejligheder.
4 personer
Total:1 time
Ingredienser
- Ca. 1,2 kg kalvemørbrad
- olivenolie og smør til stegning
- 2-3 fed hvidløg
- 1 spsk dijonsennep
- 3-4 kviste timian
- salt og peber
Sådan gør du
- Skær senen af mørbraden, og brun kødet på en pande med olivenolie og lidt smør.
- Pil og hak hvidløg fint, og rør hvidløg med dijonsennep og plukket timian, og smag til med salt og peber.
- Kom kødet i et ovnfast fad, og smør det med sennepsblandingen, og smag til med salt og peber.
- Steg kødet i ovnen i 30-35 minutter ved 185 grader, og lad det hvile 10-15 minutter, inden du skærer det ud.
- Skær skiver af mørbrad, og server med svampe og røsti.
De bedste opskrifter til dit nytår
-
Champagnemojito
-
Nytår: 11 skønne opskrifter på velkomstdrinks og cocktails til årets sidste fest
-
Lækre snacks til nytårstalen: 3 nemme hapser
-
9 skønne hovedretter til nytårsaften
-
Børnevenlig nytårsmenu: Nytårsmad med krudt i
-
Festlig nytårsmenu med små retter
-
Nytårsmenu med skaldyr
-
Vegetarisk nytårsmenu: 10 lækre opskrifter
-
Klassisk nytårsmenu med med stegt torsk, dyremedaljoner & tærte
-
Brownielagkage med champagneflødeskum
-
Chokolademousse med Baileys salted caramel & karamelpopcorn
-
Festlige nytårsfristelser: Solbærflødeboller