-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Det perfekte tilbehør: Rösti…
Disse rösti er lette at lave og superlækre som tilbehør til både fisk og fjerkræ.
14-16 STK.
Ingredienser
- 600 g bagekartofler
- 300 g gulerødder
- 2 fed knuste hvidløg
- 2 fintsnittede forårsløg
- 1 spsk reven citronskal
- ½ tsk knust chiliflager
- 50 g mel
- 2 æg
- salt, peber
- 2 spsk rapsolie til stegning
- SERVERING:
- 2 dl græsk yoghurt 4%
Sådan gør du:
- Riv kartofler og gulerødder groft, bland de to ting og knug dem fri for overflødig væde i et rent viskestykke.
- Bland og rør kartoffel-gulerodsmassen med de øvrige ingredienser.
- Varm olien i en stor pande, sæt kartoffelmassen på i klatter og tryk dem let flade.
- Steg dem gyldne og sprøde på begge sider og hold dem varme i ovnen, efterhånden som de er stegte.
- Sæt evt. et par små kviste rosmarin eller timian i toppen af hver rösti, når de serveres med den kolde yoghurt.
- Energi pr. pers.: 330 kcal, fedt 30%, protein 14%, kulhydrat 56%