
SPONSORERET indhold
Kransekageklatter
Glem alt om hvinende sød og klam kransekage. Det her er det vildeste! Og så er det så nemt. Pynt med nødder, amarena-kirsebær, eller fyr den af med pinlige cocktailbær, hvis det er dét, der gør dig glad!
Ingredienser
CA. 15 STK.
100 g mandler
4 spsk agavesirup
½ dl æggehvider (af ca. 2 små æg)
ca. 15 amarena-kirsebær
Sådan gør du
- Hæld kogende vand over mandlerne, og lad dem trække i 5 minutter. Hæld vandet fra, og gentag.
- Lad vandet afkøle en smule, og smut mandlerne. Bred dem ud på en bageplade, og "tør" dem ved 175 grader varm ovn i cirka 5 minutter.
- De skal ikke ristes, men bare tørres en smule. Lad dem køle helt af. Blend dem med agavesirup og æggehvide.
- Fyld massen i en sprøjtepose, gerne med en stjernetylle, og sprøjt cirka 15 små, fine kransekagekonfekter ud på bagepapir på en bageplade.
- Top med kirsebær, og bag de små kransekager i den stadig 175 grader varme ovn i cirka 10-15 minutter.
- Lad dem køle helt af, og server dem ved stuetemperatur.
- TIP Lav gerne ekstra! Kransekagerne holder sig to-tre dage ved stuetemperatur. Massen kan også laves dagen i forvejen og opbevares i køleskab.
PRØV OGSÅ: Sunde marcipanbrød og andre julegodter