-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Kransekageklatter
Glem alt om hvinende sød og klam kransekage. Det her er det vildeste! Og så er det så nemt. Pynt med nødder, amarena-kirsebær, eller fyr den af med pinlige cocktailbær, hvis det er dét, der gør dig glad!
Ingredienser
- CA. 15 STK.
- 100 g mandler
- 4 spsk agavesirup
- ½ dl æggehvider (af ca. 2 små æg)
- ca. 15 amarena-kirsebær
Sådan gør du
- Hæld kogende vand over mandlerne, og lad dem trække i 5 minutter. Hæld vandet fra, og gentag.
- Lad vandet afkøle en smule, og smut mandlerne. Bred dem ud på en bageplade, og "tør" dem ved 175 grader varm ovn i cirka 5 minutter.
- De skal ikke ristes, men bare tørres en smule. Lad dem køle helt af. Blend dem med agavesirup og æggehvide.
- Fyld massen i en sprøjtepose, gerne med en stjernetylle, og sprøjt cirka 15 små, fine kransekagekonfekter ud på bagepapir på en bageplade.
- Top med kirsebær, og bag de små kransekager i den stadig 175 grader varme ovn i cirka 10-15 minutter.
- Lad dem køle helt af, og server dem ved stuetemperatur.
- TIP Lav gerne ekstra! Kransekagerne holder sig to-tre dage ved stuetemperatur. Massen kan også laves dagen i forvejen og opbevares i køleskab.
De bedste opskrifter til dit nytår
-
Champagnemojito
-
Nytår: 11 skønne opskrifter på velkomstdrinks og cocktails til årets sidste fest
-
Lækre snacks til nytårstalen: 3 nemme hapser
-
9 skønne hovedretter til nytårsaften
-
Børnevenlig nytårsmenu: Nytårsmad med krudt i
-
Festlig nytårsmenu med små retter
-
Nytårsmenu med skaldyr
-
Vegetarisk nytårsmenu: 10 lækre opskrifter
-
Klassisk nytårsmenu med med stegt torsk, dyremedaljoner & tærte
-
Brownielagkage med champagneflødeskum
-
Chokolademousse med Baileys salted caramel & karamelpopcorn
-
Festlige nytårsfristelser: Solbærflødeboller