Kransekageklatter
SPONSORERET indhold

Kransekageklatter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Glem alt om hvinende sød og klam kransekage. Det her er det vildeste! Og så er det så nemt. Pynt med nødder, amarena-kirsebær, eller fyr den af med pinlige cocktailbær, hvis det er dét, der gør dig glad!

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
30. dec. 2017 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

CA. 15 STK.

100 g mandler
4 spsk agavesirup
½ dl æggehvider (af ca. 2 små æg)
ca. 15 amarena-kirsebær

Sådan gør du

  1. Hæld kogende vand over mandlerne, og lad dem trække i 5 minutter. Hæld vandet fra, og gentag.
  2. Lad vandet afkøle en smule, og smut mandlerne. Bred dem ud på en bageplade, og "tør" dem ved 175 grader varm ovn i cirka 5 minutter.
  3. De skal ikke ristes, men bare tørres en smule. Lad dem køle helt af. Blend dem med agavesirup og æggehvide.
  4. Fyld massen i en sprøjtepose, gerne med en stjernetylle, og sprøjt cirka 15 små, fine kransekagekonfekter ud på bagepapir på en bageplade.
  5. Top med kirsebær, og bag de små kransekager i den stadig 175 grader varme ovn i cirka 10-15 minutter.
  6. Lad dem køle helt af, og server dem ved stuetemperatur.
  7. TIP Lav gerne ekstra! Kransekagerne holder sig to-tre dage ved stuetemperatur. Massen kan også laves dagen i forvejen og opbevares i køleskab.


PRØV OGSÅ: Sunde marcipanbrød og andre julegodter

Anbefalet til dig