Opskrift på lakridssmåkager
Foto: Line Thit Klein Lakridssmåkager

Opskrift på lakridssmåkager

Lakridssmåkager

Cookies med tranebær og lakrids. Supernemme småkager - og et hit hos lakridselskere.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 25 Person(er)

15 stk. af din favorit LAKRIDS (vi anbefaler Johan Bülow no. 4)
200 g hvedemel
125 g smør
160 g rørsukker
1 æg
½ tsk. bagepulver
15-20 g Raw Liquorice Powder
70 g tørrede tranebær

Sådan laver du lakridssmåkager

Skær eller klip lakridsstykkerne i små bidder. Bland alle ingredienserne i en skål og ælt dejen godt igennem. Læg dejen på bagepapir og tril den til en lang rulle. Læg dejrullen i fryseren i ca. 30 min til den er hård. Skær rullen ud i 1 cm tykke skiver og tryk dem lidt fladere. Fordel småkagerne på en plade med bagepapir.

Bag småkagerne i en 180 grader varm ovn på varmluft, i 8-10 min. (ellers lidt længere).

Når småkagerne er færdigbagt, lægges de på en rist til afkøling.


Se også opskrift på Hvid chokolademousse med bagte rabarber.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Lakrids, Cookies, Bagning, Småkager, Kage, Dansk mad, Dessert og Bageopskrifter