
Lakridssmåkager
Cookies med tranebær og lakrids. Supernemme småkager - og et hit hos lakridselskere.
Ingredienser
15 stk. af din favorit LAKRIDS (vi anbefaler Johan Bülow no. 4)
200 g hvedemel
125 g smør
160 g rørsukker
1 æg
½ tsk. bagepulver
15-20 g Raw Liquorice Powder
70 g tørrede tranebær
Sådan laver du lakridssmåkager
Skær eller klip lakridsstykkerne i små bidder. Bland alle ingredienserne i en skål og ælt dejen godt igennem. Læg dejen på bagepapir og tril den til en lang rulle. Læg dejrullen i fryseren i ca. 30 min til den er hård. Skær rullen ud i 1 cm tykke skiver og tryk dem lidt fladere. Fordel småkagerne på en plade med bagepapir.
Bag småkagerne i en 180 grader varm ovn på varmluft, i 8-10 min. (ellers lidt længere).
Når småkagerne er færdigbagt, lægges de på en rist til afkøling.
Se også opskrift på Hvid chokolademousse med bagte rabarber.