-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Lam i mandelsauce
Denne lækre lammeret er ikke super stærk, men blød og krydret og tyk af mandler. Jo bedre din hakker er, des blødere er saucen. Jeg er nu fint tilfreds med en rustik mandelsauce.
4-8
Ingredienser
- 200 g mandler
- 2 spsk tamarind paste
- 6-800 g lam i tern, gerne fra køllen
- olie
- 4 nelliker
- 2 kanel stænger
- 6-7 karryblade (curry leaves)
- 1 tsk stødt gurkemeje
- 1 spsk stødt koriander
- 2-3 tsk chilipulver
- 2 løg, i både
- 1 spsk ingefær, fintrevet
- 2 fed hvidløg, i tynde skiver
- 3 tomater
- 8-10 dl vand
- salt
- lidt smuttede, ristede mandler
- koriander
Sådan gør du
- Smut mandlerne, og udblød dem 10 minutter. Dræn vandet fra dem, og blend dem i en foodprocessor eller minihakker. Blend tamarind med, når mandlerne er finthakkede. Brun kødet, og kom nelliker, kanel, karryblade, gurkemeje, koriander og chili ved. Tilsæt løg, ingefær og hvidløg, og lad dem klare, uden at de tager farve. Hak tomaterne, og kom dem ved. Tilsæt cirka ½ liter vand, og lad det hele boble under låg i cirka 40-45 minutter.
- Tilsæt løbende vand – i alt cirka 1 liter. Tilsæt mandelmassen, og kog i yderligere 10 minutter. Smag til med chili og godt med salt, og server, når kødet er mørt, med mandler og koriander.
PRØV OGSÅ: Louisa Lorangs 5 indiske livretter
PRØV OGSÅ: Mynte-chutney
PRØV OGSÅ:Grøntsagskorma