
Nemme julegodter: Pebermyntepastiller
Fint og lækkert julekonfekt behøves ikke være svært at lave. Prøv opskriften på disse forfriskende pebermyntepastiller, der smager skønt og er tilmed nemme at lave.
plate
80 stk.
Af Marie Melchior
Ingredienser
1 bundt mynte
1 bæger pasteuriseret æggehvide
2 tsk. pebermynteolie
400-500 g flormelis
100 g mørk chokolade
Sådan gør du:
- Skyl mynteblade, og hak dem helt fint.
- Rør æggehvide sammen med pebermynteolie og hakket mynte.
- Kom flormelis i lidt efter lidt, mens der røres til en klistret masse.
- Beklæd en bageplade med bagepapir.
- Tril massen til små kugler på størrelse med en glaskugle, og giv dem et tryk, så det bliver en flad ”knap”. Stil pladen et tørt sted, og lad pastillerne tørre i 5-6 timer.
- Smelt chokolade over vandbad. Brug bagsiden af en ske, og vift frem og tilbage med smeltet chokolade, så pastillerne får chokoladestriber.
- Stil pastillerne køligt, til chokoladen er stivnet. Opbevar pastillerne i en lufttæt beholder.
Få vores NYHEDSBREV: