Ingredienser
Arbejdstid: ca. 30 min.
Koge/bagetid: ca. 15 min. (hvis fisken ikke er tilberedt)
Ikke fryse-egnet
Sprødt brød med flødeost og ørredrogn:
8 små tynde skiver brød
125 g flødeost evt. med hvidløg
1 lille glas ørredrogn (ca. 50 g)
Pynt: små salatblade
Julesalat med torskesalat:
ca. 21 små julesalatblade
150 g bagt eller kogt torsk (uden skind og ben)
4 spsk mayonnaise
1 fed hvidløg (knust)
1spsk persille (hakket)
salt og friskkværnet peber
Skinke og oliven:
8-12 skiver god luft-tørret skinke
8-12 grønne og sorte oliven
evt. tandstikker
Sådan laver du nemme nytårs-snacks
- Sprødt brød med flødeost og ørredrogn:
Rist brødet på en tør pande eller brødrister.
Smør med flødeost og fordel rognen på toppen.
Pynt med salatblade. - Julesalat med torskesalat:
Rør torsk med mayonnaise, hvidløg og persille.
Smag til med salt og peber.
Læg en skefuld på hvert salatblad og spis dem med fingrene. - Skinke og oliven:
Anret skiver af skinke og oliven på et fad.
Sæt evt. en tandstikker i hver oliven.
Nyd snacksene til en drink eller et glas vin. Godt nytår!
SE OGSÅ: Lækre snacks til nytårstalen: 3 nemme hapser