Opskrift på velkomstdrink: Bobler med ingefær, citrus og mynte
SPONSORERET indhold

Velkomstdrink: Bobler med ingefær, citrus og mynte

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv en ny udgave af det klassiske glas champagne ved at tilsætte frisk mynte, ingefær og lime. Så får du en frisk og flot velkomstdrink med bobler - som dine gæster vil elske.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
25. dec. 2019 | Mad | ALT for damerne
2

Ingredienser

1 tsk rørsukker
½ dl vand
3-4 skiver ingefær af ½ cm
2-3 skiver lime, usprøjtet
saften af ½ appelsin
2 kviste mynte
2-4 glas cava eller champagne

Sådan laver du velkomstdrink med bobler

  1. Bring sukker og vand til kogepunktet, og rør indtil sukkeret er smeltet.
  2. Tag gryden af varmen og tilsæt ingefær og lime.
  3. Lad det trække 15-20 min til det er afkølet.
  4. Sigt ingefær og lime fra og kassér det.
  5. Hæld 1½ spsk af saften og kom 1 myntekvist i champagneglasset.
  6. Fyld op med cava eller champagne.