Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Torskelasagne
Foto: ALT for damerne Torskelasagne

Torskelasagne

Torskelasagne

Få mere fisk ind i hverdagskosten - kom for eksempel torsk i lasagnen i stedet for oksekød.

1
Print

40 g friske fuldkornslasagneplader
75 g frossen spinat
25 g løg
50 g revet gulerod
½ tsk olie
100 g flåede tomater (uden væde)
1 håndfuld basilikumblade
salt
peber
150 g torskefilet
100 g drænet yoghurt, max 7 %
40 g revet ost 6+

Sådan laver du torskelasagne

Skær lasagnepladerne til, så de passer til den form, lasagnen skal laves i. Tø spinaten op, og tryk væden ud. Pil og hak løget fint, og svits det let i olien sammen med gulerod.

Tilsat tomat og basilikum. Smag til med salt og peber. Læg lasagnen sammen lagvis med torsken i midten. Slut af med yoghurt og ost, og bag lasagnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, til den er gennembagt og gylden.

Servér eventuelt en blandet salat som tilbehør.

Kalorier 386
Protein 54 g ~ 57 %
Kulhydrat 16 g ~ 19 %
Fedt 10 g ~ 23 %
Kostfibre 5 g

PRØV OGSÅ: Forårsruller

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter

Se, hvad vi ellers skriver om: Lasagne, Pastaretter og Hovedret