-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Ovnkogte blommer
Ovnkogte blommer er i virkeligheden det, man tidligere kaldte henkogte blommer, og blommerne bliver bedre og bedre i løbet af nogle uger eller måneder, efterhånden som bittermandelsmagen fra kernerne trænger ud i frugten.
Ovnkogte blommer
- 1 glas, ¾ l
- 800 g blommer, gerne sveskeblommer
- 3 dl vand eller hvidvin
- 150 g sukker
- Der skal bruges et henkogningsglas med gummiring til dette projekt, og “opfinderen” fortæller, at blommerne bliver bedre og bedre i løbet af nogle uger eller måneder, efterhånden som bittermandelsmagen fra kernerne trænger ud i frugten.
- Vask blommerne, og læg dem i det skoldede glas. Kog vin og sukker op, og hæld lagen over blommerne.
- Luk glasset, og stil det i en kold ovn, der indstilles på 140 gr. Sluk ovnen, når temperaturen er oppe på 85 gr., og køl blommerne af i den slukkede ovn.
- Tiden vil afhænge af din ovn.
- Server blommerne til små pandekager, is eller på en desserttallerken.