-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Ovnkogte blommer
Ovnkogte blommer er i virkeligheden det, man tidligere kaldte henkogte blommer, og blommerne bliver bedre og bedre i løbet af nogle uger eller måneder, efterhånden som bittermandelsmagen fra kernerne trænger ud i frugten.
Ovnkogte blommer
- 1 glas, ¾ l
- 800 g blommer, gerne sveskeblommer
- 3 dl vand eller hvidvin
- 150 g sukker
- Der skal bruges et henkogningsglas med gummiring til dette projekt, og “opfinderen” fortæller, at blommerne bliver bedre og bedre i løbet af nogle uger eller måneder, efterhånden som bittermandelsmagen fra kernerne trænger ud i frugten.
- Vask blommerne, og læg dem i det skoldede glas. Kog vin og sukker op, og hæld lagen over blommerne.
- Luk glasset, og stil det i en kold ovn, der indstilles på 140 gr. Sluk ovnen, når temperaturen er oppe på 85 gr., og køl blommerne af i den slukkede ovn.
- Tiden vil afhænge af din ovn.
- Server blommerne til små pandekager, is eller på en desserttallerken.