-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Risotto med asparges og rejer
Lækker forårsopskrift
4
Ingredienser
- 1 hakket løg
- 2 spsk rapsolie
- 350 g risottoris,
- f.eks. aborioris
- 1,2-1,5 liter kogende grønsags-
- eller hønsebouillon
- lidt reven lime- eller
- citroskal (økologisk)
- 1 bdt. snittede forårsløg
- 1 bdt. snittede grønne
- asparges
- 125 g ærter
- 250 g store rejer
- salt og groftkværnet peber
Sådan gør du:
- Sauter løget i en stor pande i olien, til det er blødt. Kom risene i og rør omhyggeligt, så alle riskorn fedtes godt ind. Tilsæt den kogende bouillon lidt efter lidt og lad bouillonen koge ind mellem hver tilsætning. Fortsæt kogningen ved at spæde med yderligere bouillon, til risene er møre det tager ca. 20 minutter. Vend citrusskal, forårsløg, asparges, ærter og rejer i og lad risottoen snurre yderligere nogle minutter. Smag til med salt og vær rundhåndet med friskkværnet peber. Server omgående.
- ENERGI PR. PERSON: 490 kcal, fedt 18%,