-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Risotto med asparges og rejer
Lækker forårsopskrift
4
Ingredienser
- 1 hakket løg
- 2 spsk rapsolie
- 350 g risottoris,
- f.eks. aborioris
- 1,2-1,5 liter kogende grønsags-
- eller hønsebouillon
- lidt reven lime- eller
- citroskal (økologisk)
- 1 bdt. snittede forårsløg
- 1 bdt. snittede grønne
- asparges
- 125 g ærter
- 250 g store rejer
- salt og groftkværnet peber
Sådan gør du:
- Sauter løget i en stor pande i olien, til det er blødt. Kom risene i og rør omhyggeligt, så alle riskorn fedtes godt ind. Tilsæt den kogende bouillon lidt efter lidt og lad bouillonen koge ind mellem hver tilsætning. Fortsæt kogningen ved at spæde med yderligere bouillon, til risene er møre det tager ca. 20 minutter. Vend citrusskal, forårsløg, asparges, ærter og rejer i og lad risottoen snurre yderligere nogle minutter. Smag til med salt og vær rundhåndet med friskkværnet peber. Server omgående.
- ENERGI PR. PERSON: 490 kcal, fedt 18%,