Anja Buur Gottliebsen fra LULU Copenhagen om sin stil
SPONSORERET indhold

Anja Buur Gottliebsen: "Det er frækt og lækkert, og så kan det holde til at bliver tørretumblet igen og igen"

Anja Buur Gottliebsen er administrerende direktør hos smykkefirmaet LULU Copenhagen og har hjem og garderobe fyldt med sjove klassikere.

Af: Rikke Jung Larsen Foto: Luka Roné
12. jul. 2017 | Mode | ALT for damerne

STIL

– ”Smart i en fart”, nok desværre med overvægt på fart.

LÆS OGSÅ: Sara Sievers: "Jeg kan have dem på hele dagen – og natten"

INSPIRATION

– Jeg bliver især in­spireret af mine veninder og af dem, jeg ­kender og følger på Instagram. Efter en ­aften med veninderne, husker jeg lige mig selv på at få luftet mine fine stilletter ­eller komme til frisør. 

Strik fra Samsøe & Samsøe og halskæde fra LULU ­Copenhagen.

FAVORITDESIGNER

– Den kreative og innovative duo bag Kenzo, Lim og Leon, beundrer jeg meget. Jeg elsker, at mærket er sovset ind i identitet og selvtillid. Der er ikke noget ”play it safe”, de lader sig inspirere af kunst og design og er ikke bange for farver.

Skjorte fra Manoush.

HVERDAG

– Et par farvestrålende sneakers, jeans, en bluse, læbestift og en tophue.

Sneakers fra Attitude, røde stiletter fra Roberto Festa, støvler fra Kenzo og bordeaux sko fra Acne Studios.

FEST

– Det samme, øv. Dog bliver mine sneakers byttet ud med stiletter, hvis jeg er god. Jeg tager også et par statementsmykker og en rød læbestift på, måske lidt kedeligt, men så er jeg mig, og det er vigtigt.

"Jeg glæder mig til at cykle gennem byen i en af mine bomberjakker – uden at være pakket ind i dun." Anja i bomberjakke fra Stine Goya, bluse fra 2ndday, jeans fra Envii, sko fra Acne og smykker fra LULU Copenhagen.

UNDERTØJ

– Jeg er vild med NORTH og Stella McCartney. Det er frækt og lækkert, og så kan det holde til at bliver tørretumblet igen og igen.

Der er også knald på farverne, når det kommer til Anjas skønhedsprodukter. "Jeg har altid et velassorteret udvalg af læbepomader og læbestifter i min taske."

SKO

– Hånden på hjertet, så foretrækker jeg altid et par skarpe sneakers. Jeg har for det meste et par stiletter eller loafers stående på kontoret, så jeg kan skifte, hvis jeg skal se skarp ud til et møde.

Ikke kun Anjas garderobe er farverig og humørfuldt. Billeder er købt eller lavet af hendes mand, Rasmus.

SMYKKER

– Uh, nu landede vi på min hjemmebane. Smykker kan noget særligt i forhold til at vise din personlighed. Smykket skaber en fortælling om personen, som altid gør mig nysgerrig.

– Mit designerhjerte slår et ekstra slag, når jeg ser, hvordan et særligt smykke kan sætte prikken over i’et, virke overraskende eller give kant. For mig er et statementsmykke, der sidder lige i skabet, noget af det smukkeste, der findes.

Smykker fra LULU Copenhagen.

SHOPPING

– Jeg chok-shopper, hvis der er noget, der hedder det. Det sker altid 5 minutter før, at jeg skal noget, med hjertet oppe i halsen. Der er desværre intet at lære af mig, når det kommer til shoppingstrategier, og så alligevel, for jeg bliver faktisk altid glad for det, der ender i posen.

Ur fra Seiko og smykker fra LULU Copenhagen.

BUTIKKER

– Når man er chok-shopper som mig, så er det vigtigste at kende sine livliner samt at vide, hvor man skal cykle hen for at opnå en succesrate på 100. Jeg finder altid de lækreste striktrøjer hos Samsøe & Samsøe og fine bluser samt sæt fra Stine Goya.

BEDSTE KØB

– Mit bedste køb nogensinde er en striktrøje fra Stig P med dyreprint i grå og sort. Den er købt for seks år siden med vores nyfødte søn på armen. Jeg har den på hver eneste aften, når jeg sidder og arbejder.

"Jeg elsker overdele og har alt fra farvestålende sweatshirts og skjorter til mormors hjemmestrik. Jeg vil aldrig skille mig af med nogen dem." Rød sweatshirt fra Kenzo og strik fra Stine Goya.

SENESTE KØB

– En Kenzo-sweatshirt i rød og pink.

Taske fra Yvonne Koné, rød pung fra Marc Jacobs og stor pung fra See by Chloé.

GOD STIL

– Køb aldrig noget, fordi det passer til noget i din garderobe. Køb det fordi, det er flot, og underbygger den, du er. Vær modig, og vælg altid den flotteste farve. Jeg tror på, at når du kommer hjem med et køb, som har vækket noget helt særligt i dig, så kommer den gode stil af sig selv.

Bukser fra Stylein, bluse fra Mads Nørgaard og sko fra Roberto Festa.

Anbefalet til dig