Coco O

Foto: Petra Kleis Duften, der tiltrækker sig opmærksomhed, og verdens billigste skønhedstrick bliver leveret af Coco O.

Coco O. om sin favoritparfume: "Jeg får dejlig meget opmærksomhed, når jeg har den på – især fra mænd"

Ta-daaa! Her er hemmeligheden bag Coco Os smukke ydre.

Sangerinden, 31, skal have sin skønhedssøvn, går gerne i ugentlige dampbade, og så har hun fundet den der røde farve til læberne, som altid holder.

LÆS OGSÅ: Find masser af inspiration og tips til din makeup og skønhedsrutine hos Ajour by Magasin

Morgenrutinen

– Hver morgen i badet vasker jeg mit ansigt med Aesops Amazing Face Cleanser og afslutter altid med en iskold skyller. Bagefter smører jeg Kiehl’s Ultra Facial Cream i ansigtet. Den er tilpas fed til min hud. I badet skrubber jeg også ofte min krop med Tromborgs Body Salt Scrub med Lemon Grass og smører den med Tromborgs Aroma Therapy Body Lotion. Om vinteren skifter jeg min lotion ud og smører i stedet for kroppen ind i Weledas Sea Buckthorn Body Oil, mens jeg stadigvæk er fugtig. Til allersidst reder jeg mit hår med min Mason Pearson-børste, som gør en verden til forskel på mit til tider ret besværlige, krusede og krøllede hår. Elsker den!

LÆS OGSÅ: Ulrikke Toft Simonsen har fundet kærligheden i en "blid ansigtssæbe, der fjerner snavs uden at udtørre"

Aftenrutinen

– Min aftenrutine er ikke særlig krævende. Jeg bruger ikke særlig meget makeup af den simple årsag, at jeg er for doven til at fjerne det igen om aftenen. Jeg tager derimod ofte et dejligt varmt bad, før jeg går i seng. Om aftenen foretrækker jeg at bruge en lidt federe olie til mit ansigt som eksempelvis Rudolph Cares Anti-Ageing Facial Oil og hendes Body Balm til kroppen. Jeg er kæmpe fan af Rudolph Cares produkter, der dufter sindssygt lækkert!

Makeuppen

– Til hverdag går jeg sjældent med andet makeup end min bronzer fra Bare Minerals og Elizabeth Ardens Eight Hour Cream, der giver shine til mine læber og øjenlåg. Nogle gange supplerer jeg med en rouge og en brow fixer fra Bare Minerals eller en rød læbestift – gerne MACs Ruby Woo, der har den flotteste røde nuance – så bliver udtrykket lidt mere dramatisk. En af fordelene ved, at jeg ikke gør særlig meget ud af mig selv til daglig, er, at alt andet makeup pludselig bliver en opgradering af mit look, når jeg skal til fest. Selv en mascara og en eyeliner kan gøre tricket. Jeg kan rigtig godt lide at bruge lang tid på mit udseende, når jeg skal ud. Jeg giver mig selv lidt self loving som kompensation for hverdagens mangel.

Håret

– Det vigtigste for mig er at have en shampoo og balsam, der gør, at jeg ikke behøver at style mit hår særlig meget. Jeg er lige begyndt at bruge Sachajuans Hair Repair, som er ret god.

LÆS OGSÅ: Find masser af inspiration og tips til din makeup og skønhedsrutine hos Ajour by Magasin

Duften

– Da jeg var lille, brugte min mor altid Chanels Allure-parfume. Da jeg blev ældre og begyndte at låne den af hende, fandt jeg ud af, at den også passede godt til mig. Det er parfumen, jeg altid vender tilbage til, og jeg får dejlig meget opmærksomhed, når jeg har den på – især fra mænd. Skal jeg ikke dufte af Chanel, skal det være Molecule 01 fra Escentric Molecules, som jeg synes minder en smule om Santal 33 fra Le Labo, som jeg brugte meget, da jeg flyttede til L.A. Den er mindre kraftig, men stadigvæk krydret og let maskulin i sin duft.

Behandlingen

– Jeg elsker at gå i dampbad og gør det gerne flere gange om ugen i mit lokale gym. Det er så dejligt og vildt godt for både min stemme, min hud og mine krøller.

Skønhedstippet

– Mit bedste skønhedstip kommer fra en erfaring, jeg har erhvervet mig gennem tiden. Søvn, søvn, søvn! Der er intet som en god nats søvn og rigeligt af den. Det kan få min hud til at stråle som en babys, og så er det samtidig det allerbilligste og nemmeste tip i verden.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Kvinder du skal kende, Hudpleje og Makeup